Osaan olla nolo

perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Päätin eilen töiden jälkeen ajella Jumboon käyttämään mieheltäni joululahjaksi saamaa Timanttisten lahjakorttia. Olin siis jo suunnitellut katsovani kelloa ja liikkeessä kävelinkin suoraan kellokaappien ikkunoihin nenä kiinni lasiin. Mikään ei oikein tuntunut miltään ihmeelliseltä tai oikeastaan en vain osannut katsella oikeita ikkunoita. Menin sisälle ja myyjätär pamahtikin heti avukseni. Mun kriteereinä kellolle oli korumaisuus ja timantit olis tosi kivoja. Myyjä vei mut Guessin eteen ja sieltähän paljastuikin monta ihanaa yksilöä. Valittiin monta sovitukseen ja suurin osa oli timantein ja pyörein kellotauluin varustettu. Ensimmäisen kellon ranteeseen saatuani myyjä toteaa, että mulla on ihan lapsen kokoinen ranne. Niin pieni, ettei siihen isot kellot edes sovi. No höh. Pyöreät eivät jotenkin vain (tai kokonsa takia) istuneet ranteeseeni ollenkaan ja myyjä näytää viimeistä vaihtoehtoa ja se oli menoa. Myyjäkin totesi, että tämä oli mun kello. Istui nätisti ranteeseen ja oli täysin oikean kokoinen. Oih, se oli rakkautta! Sanoin oitis ottavani kellon ja aloin kaivamaan lahjakorttia laukusta ja myyjä katsoo sitä ihmeissään, "Valitettavasti meille ei käy Timanttisten lahjakortti, kun me olemme Laatukoru". TÄH??!! Et oo tosissas, mä olen tullut väärään liikkeeseen... Ei mua pikkasen siinä vaiheessa nolottanut. Molemmilla on sininen logo niin kauheesti en sitten lukenut. Miten mä osaan tunaroida näin hyvin? :D Myyjä oli kultainen ja kertoi vielä millä hinnalla voisin kuitenkin kellon ostaa. Mutku mulla oli kuitenkin lahjakortti. Pahoittelin myyjälle tapahtunutta ja käppäilin Timanttisille.

Liikkeeseen astuessani oli kovat ruuhkat ja vain kaksi myyjää töissä. Katselin ympärilleni rauhassa ja taas olin ihan hukassa. Vitriinestä löytyi Michael Korsia, Esprittiä, DKNY jne. mutta mikään ei oikein näyttänyt kivalta. Vihdoin ja viimein pääsin kassalle ja menin pyytämään myyjää avuksi etsinnöilleni. Myyjäkään ei oikein osannut ehdottaa mulle mitään kelloa vaan käski mennä katsomaan vitriineistä miellyttävimmät. Korsin kelloja turha kokeilla ison kellotaulunsa vuoksi, eihän sekään olisi voinut sopia ranteeseen, jos pikkasen pienempi Guessikaan ei sopinut. Jäin siis katselemaan Espritin kelloja ja niitä myyjä sitten antoikin sovitukseen. Mikään ei näyttänyt sopivalta ja aina oli joku vika, ehkä sekin kun mielessä kummitteli koko ajan toinen kello. Myyjä kuitenkin muistutti, että lahjakortti on vuoden voimassa, ettei mun tarvitsisi heti ostaa jos sopivaa ei löydy. Mä päätin siis jättää väliin ja odotella josko parempi kello tulisi myyntiin.

Kävelin Hennesille tutkimaan aleja, josta ei tullut yhtään mitään kun mietin kelloa vaan koko ajan (eli en löytänyt mitään:D). Sit olikin jo soitettava miehelle, et mitä mä teen? "Kultaaaaa, mä menin ja rakastuin kelloon, joka on väärässä liikkeessä". "No osta se ja kato Timanttisilta jotain muuta"(oikeasti meidän puhelu oli pitkä ja jaarittelin kovinkin pitkän tovin :D) ja näinhän mä toimin. Kello nyt vaan valitettavasti kolahti ja kovaa niin pakkohan se oli saatava. (Tässä vaiheessa mainittakoon, että taisin mennä vähän rakastumaan myös Guessin koruihin). Myyjä hymyili jo kaukaa, kun huomasi mun palaavan takaisin liikkeeseen. Kello siis lähti mun matkaan.





Sain kellosta pikkasen alennusta ja hinnaksi sille jäi 139€ ja tosiaan ostin tämän Laatukorusta. Timantit tuosta puuttuu, mutta muuten se on ihana :) En kadu yhtään, että menin ja ostin tuon. Kotona sitten ihailtiin miehen kanssa, että meidän kellot sopiikin yhteen ♥ hah :D Mitäs mieltä te ootte?

Kiertelin vielä pikkasen aleissa ja tuntui, ettei oikein ole tarjolla mitään kivaa. Emotionista ostin kuitenkin miehelle vielä yhden hajuveden kun oli tarjouksessa.

kuvat: Janet

Normaalisti Bossin hajuvesi (tätäkin mietin joululahjaksi) maksaa muistaakseni Stockalla n.60€ ja nyt oli Emotionissa tarjouksessa 39,90€. Pitihän tuolle ihanallekkin ostaa jotain, kun ostin itsellekkin :) Tämä oli ainakin mieleinen.

Mut kyllä mua kuulkaa hävetti siinä vaiheessa, kun myyjä ilmoitti mun olevan väärässä liikkeessä. No tekevälle sattuu ja nyt olen onnellinen uuden kellon omistaja. Ja himskutin Guess, iskit muhun aika kovaa....taitaa olla pakko huuto.netistäkin huutaa yksi rakkausalaukku kotiin... Mä olen kohta oikeasti köyhä!

Oikein ihanaa viikonlopun alkua!

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Hahah, ihana :D
    Voisin hyvin kuvitella mulle käyvän samoin, olen välillä aika lahjakas noissa mokailuissa. Ei tästä kauaa ole kun ostin ruokakaupasta lahjakortilla kauheesti kaikkea ja maksettuani myyjä ilmoitti että neljäkymppiä vielä jäi. Minä sitten ihmettelin ku ei lahjakortti millään lopu ni myyjä tarkensi että maksettavaa jäi sen verran. Ai joo.. Perässäolevalla näytti olevan hauskaa.
    Ja jouluostoksilla haistelin miesten suihkusaippuaa niin antaumuksella etten heti edes tajunnu puristaneeni pulloa niin kovaa että saippuat oli pitkin naamaa.

    Mutta tosi kaunis kello! Mulla on aina sama ongelma, pieni ranne ni ei isot kellot käy vaikka ne kuinka ihania olisikin. Mutta tuo on juuri passeli!

    VastaaPoista
  2. maisamiisa: Hyvä, ettei ollu vedet näppäimistöllä :D Mä ehkä vähän nauroin sun jutuille ;D Mut nää on just parhaita ja sit kun osaa nauraa itselleen, niin sehän on vaan hyvä. Me voitas olla sun kanssa melkoinen näky kaupoissa, kaks säätäjää liikkeellä :D

    Kiva, et sunkin mielestä passeli kello ja etten ole yksin sitä mieltä :) Voi meitä pien ranteisia. Ranne lihotukselle kenties? Ehei, eiks nää oo ihan hyvät kuitenki? :)

    VastaaPoista
  3. Kylhän nää on ihan hyvät ;) Lähes kaikkia rannekoruja ja kellojakin saa onneksi lyhennettyä, melkee ainut on noi isotauluset kellot, mut onneksi pienemmissäkin on paljon kivoja :)

    VastaaPoista
  4. Joo, eli ei lihoteta nää on passelit :) Ja onneks on paljon vaihtoehtoja!

    VastaaPoista
  5. Tosi nätti kello <3 Itse olen jo kauan aikaa sitten alkanut haaveilemaan Guessin kellosta, mutta en ole raaskinut ostaa vielä.. :) Tykkään muutenkin kaikista Guessin tuotteista :)

    VastaaPoista
  6. :D Voi eiiiii, mut sattuuhan sitä ja tollasia hauskoja kömmähdyksiä on aina kiva muistella. Ja sait kuitenkin ihanan kellon :)

    Mä niin tiedän ton tunteen kun ihanstuu johonkin koruun, vaatteeseen tai mihin vaan. Sitä ei vaan saa mielestä ja kaikki muu on sen jälkeen ei niin kivaa.

    VastaaPoista
  7. Karoliina: Tunnetusti ku mäki olen pihi nii en meinannu raaskia, mutku menin ja ihastuin, et oli pakko saada. Mä kans tykästyin ihan sikana noihin Guessin tuotteisiin. Enpä oo ennen niitä edes nin tarkasti kattonu, mut nyt haluun vaikka mitä niistä... Ehkä tulossa yks laukkukin kotiin ;D

    Milma: Onneks noita kömmejä sattuu kaikille ja niille tosiaan pitää osata vaan nauraa. Pöljä kun osaa olla niin kaikkee sitä sattuu :D Ja jälkeenpäin tosiaan hauskaa muistella. Ja ihana tuo kello on <3

    On muuten ihan pepusta välillä kun ihastuu johonkin nii oikeesti mikään, just vaikka koru, ei tunnu sit miltään. Pakko saada se mihin ekana ihastui. Onneks en ole siis ainut kuka tästä kärsii :D

    VastaaPoista
  8. Voi repesin ääneen lukiessani juttuasi! :D Voisin niin kuvitella tuon omallenikin kohdalle... :P Terveisin toinen säätäjä. Arvasin että päädyt hakemaan tuon ekan kellon mistä kirjoitit. Siellä sait selvästi hyvää ja asiantuntevaa palveluakin. :) Ja voi mikä kello, aivan mielettömän kaunis! Tykkään tosi kovasti tosta "punotusta" rannekkeesta. :)

    VastaaPoista
  9. Viivi: Hih ;D Kyl mäki nauraisin ja naurankin itselle ku tälläista pääsee tapahtumaan :D Mut onneks en oo sit ainut säätäjä maailmassa :D
    Joo, oli tuolla Laatukorussa pikkasen erilaisempi palvelu entä Timanttisilla ja sit kun sieltä ei vaan mikään kello enää tuntunut miltään kun oli menettänyt sydämensä tuolle. Kiva et säkin tykkäät tuosta :) Sunki pitää käydä ostaa samanlainen ;)

    VastaaPoista