Kosmetiikan kymppi

torstaina, tammikuuta 26, 2012

Tämä haaste on pyörinyt jo tosi kauan aikaa sitten blogeissa (vai löytyykö jopa vieläkin?), mutta mä päätin tehdä tän kuitenkin.

Haaste, jossa pitää valita kosmetiikkakaappinsa (-lokeroiden/-hyllyköiden/-pussien) joukosta ne kymmenen omaa lemppareinta tuotetta


Tässä koko setti, millä pärjäisin varmasti ja nämä ovat päässeet lempparituotteiksi.


Herbina puhdistaa kasvot hyvin ja vielä halvalla. Välillä toki vaihtelen ja kokeilen muitakin tuotteita, mutta nämä ovat nyt tällä hetkellä lempparit. Ja Dove kosteuttaa kasvot sekä koko kehon. Tätä laitan joka aamu kasvoille ja toimii ainakin mulla tosi hyvin.


Sitten kasvoille peitettä ja väriä. Olen totaalisen tytkästynyt tuohon Lumenen Natural Code meikkivoiteeseen, sillä se peittää mielestäni hyvin ja tekee ihon mattapintaiseksi. Yleensä en käytä edes mitään puuteria tämän kanssa (ja asiaan voi toki vaikuttaa, etten ole löytänyt hyvää yksilöä). Wet'n'wildin Cover All paletti toimii ja tämäkin siis on halpa (Seppälästä ostin 4,95€) Ja lopuksi aurinkopuuteri Hennesiltä. Tämä on säilynyt mulla tosi pitkään eikä ole hinnalla pilattu tätäkään.


Sitten vuorossa silmät. Ennenhän käytin aina L'Orealin kaksipäistä ripsaria, mutta Lumenen hinnan vuoksi otin kerran kokeiluun tuon Extra Volume mascaran ja tykästyin siihen. Helppo, kun ei tarvitse vedellä kuin kerran silmiin ja tämä on musta. Lore näytti mun mielestä vähän harmaammalle. Sitten Rimmelin eyeliner sävyssä ruskea. Tykkään siitä kovapäisestä ja sillä saa hyvät rajaukset tehtyä. Ja ruskeaa olen ostanut siksi, että se näyttää silmissä hieman pehmeämmältä kuin musta. Ja värit luomille voi valita Nelly.comista ostamistani 88 paleteista. Ihanan pigmenttisiä ja ei tule kyllä puutetta väreistä. Osa napeista meinaa olla jo ihan loppu. Aijon kyllä tulevaisuudessa ostaa tämmöiset uudelleenkin. Näillä tuotteilla siis saa silmät valmiiksi.

kuvat: Janet

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä Bepanthen. Ihan sama, onko kyse pikku naarmusta tai rohtuneista huulista, Bepsu auttaa. Tätä pitää aina olla ja parasta huulivoidetta ever :D

Tällaisilla tuotteilla pärjätään, vaikka kaapeista ja pusseista löytyy vaikka millä mitalla lisää kosmetiikkaa. Vois toki olla ihan hyvä käydä ne läpi ja heittää huonoimmat pois. Tai antaa eteenpäin. Mä olen lapsesta asti ollut ihan hurahtanut meikkeihin ja niitä on sitten pikkasen hamstrattu. Onneksi olen pikkuhiljaa osannut ostaa vain niitä oikeasti käytettäviä tuotteita.

Onkos teille valikoitunut ne tietyt lemppari tuotteet joita käytätte vai vaihteletteko tietyin väliajoin? Ja mielelläni luen jos itsekin päätätte tehdä oman kosmetiikan kymppinne :) Jos vaikka löytyis uusia hyviä tuotteita itsellekkin ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kyllä löytyy paljon vakkareita. Varsinkin nyt, kun olen ruvennut laiskaksi ja tajunnut, että saan nukkua 15 minuuttia pidempään, jos jätän luomivärit ja rajaukset laittamatta. =D Ennen en voinut kuvitellakaan lähteväni ulos ilman sotamaalaustani.

    Omiin suosikkeihin kuuluu Bare minerals meikkipohja (käytin ennen myös tuota lumenen meikkivoidetta) inglotin amc aurinkopuuteri, inglotin poskipuna, mschicin korostusväri,estee lauder double wear ripsiväri, kanebon rajaustussi jossa vaihdettavat mustehylsyt, puhdistukseen käytän biothermin jotain vihreää purnukkaa, ja voiteena apteekin elivoa.

    VastaaPoista
  2. Mä komppaan sua ton Bepsun kaa, parasta ikinä, luulen että oon saanu huulet jo riippuvaiseks siitä....;)
    Hanuristahan se työn teko on, oon jopa ollu 2 kokonaissta viikkoa töissä ja 2 vajaata....
    Tulkeehan käymään,täällä on myös ikävän poikasta.....
    -Skeit

    VastaaPoista
  3. Mä olen huono meikkaamaan :D Töihin harvemmin viitsin laittaa edes ripsaria, kun ei ole siellä niin väliä miltä näyttää :D Sitten jos on jonnekkin muualle menoa niin meikkailen enemmän, mutta en kyllä todellakaan ole mikään taituri siinä asiassa ja haluaisinkin esim. osata käyttää luomivärejä "paremmin" (niinkuin sä:))

    Mulla on tosi huono iho, nuorena oli paha akne ja sen huomaa vieläkin. Kasvojen pesuun mulle käy parhaiten dermosilin vaahtoava pesuaine (nimeä en muista) tai sitten nivean young-sarjan puhdistusaine. Puhdistan ihon myös apteekista ostetulla kasvovedellä, joka on tarkoitettu akne-iholle ja se auttaa ainakin mulla pitämään näpyt kurissa. Kasvorasvana on jo monta vuotta ollut nivean young-sarjan rasva, sopii hyvin mulle :)Yritän saada pidettyä tuon ihon näpyttömänä ja sen takia en paljon käytä myöskään meikkivoiteita/puutereita, joskus tarvittaessa laitan.

    VastaaPoista
  4. RagDoll: Tuo 15min on paljon aamuisin, kokemuksesta tiedän ;)! Mä en meikkaa töihin ollenkaan ja jää reippaasti enemmän uniaikaa ja kuitenkin ku mä käyn hauvan kans aamuisin lenkilläkin :) Noita Inglotin tuotteita olen miettinyt jo pitkään ostavani, mut vielä se on jäänyt. Ilmeisesti ne on hyviä kun sullakin niitä on noin monta :)Ja mineraalimeikkejä en oo kauheesti kokeillut, näinköhän ne sopisi...? :)

    Skeit: Bepsu on huippu :D Voi että, koitahan jaksella töissä kun taas sinne meet ♥ Me tullaa heti kuhan keritään ja teille sopii :)

    Heidi: Mulla on kans sama, töihin en meikkaa ollenkaan :D Viikonloppuisin sit meikkaan senkin edestä :) Ja kiitos, on mulla kyllä kovasti harjottelemista vielä meikkaamisessa, mut kyl mä kehtaan ulos lähtee :D

    Tuota Nivean young-sarjaa vois kokeilla itsekin. Mulla meinaan myös ollut nuorena paha akne ja edelleen näkyy mullakin. Vieläkin välillä tulee näppyjä ja ne saa kyllä välillä mielen niin matalaksi. Olen yrittänyt löytää hyvät tuotteet, jolla saa naaman pidettyä hyvänä ja tuo Herbina ainakin hoiti sen homman melko kiitettävästi. Pitääkin kokeilla seuraavaks ihan apteekin tuotteita :) Mut kyllä meikkiä voi käyttää, kunhan ihon puhdistuksesta huolehtii, nii ei vaikuta näppyihin :)

    VastaaPoista