Hopeaa hiuksiin?

lauantaina, huhtikuuta 21, 2012

Mikä päivä! Heräsin aamulla ihan kamalaan vatsan kivistämiseen. Tai en tiedä mikä tälle olotilalle olisi parempi nimitys, mutta mulla kouristelee vatsa. Pitää käydä ihan kyyry asentoon, kun kouristus tulee ja sen jälkeen tuleekin kylmähiki. Äiti sanoi, että mitä luultavimmin vielä yökkötaudin jälkimaininkeja, mut inhottavaa tää on ja rankkaa. Jaksoin kuitenkin tänään lähteä äitin kanssa kiertelemään kirppareita ja tyhjin käsin ei tarvinnut palata kotiin. Ostin pari muutakin juttua kaupasta, mutta ne esittelyyn toisella kertaa. Nyt kuitenkin olisi nimittäin tarvetta tiedolle. Päätin värjätä tänään juurikasvun pois ja onneksi äiti jaksoi sen tehdä. Kuitenkin tapaan taas saman ongelman kuin lähes aina, että juuret vetävät itsensä melko kellertäviksi. Eli mulla olis varmaan tarvetta sille kuuluisalle hopeashampoolle...?Onko teillä mitään kokemusta näistä vai oletteko yhtä untuvikkoja kuin mäkin? Niin, tai tummahiuksisia ettei tällaiselle ole edes tarvetta?  Siis saako näitä shampoita vain ja ainoastaan kampaamoista sekä kauneusliikkeistä, vai löytyisikö jopa päivittäistavarakaupasta? En ole kyllä koskaan antanut keltaisuuden häiritä, mutta olisihan siitä oikeasti kiva päästä eroon. Ei ole kiva olla tällainen pääsiäistipu, siis kana paremminkin. Ja miten tuota käytetään, tai siis tarvitseeko sitä käyttää ihan vakituisesti, ettei keltaisuus palaa?

Nyt mä tässä parhaillani pähkäilen, että mitä alkaisin touhuamaan. Katsoisinko leffaa, ihmettelisinkö blogeja ja maailmaa vai pitäisikö jopa kohta mennä nukkumaan. Ukkosein nimittäin lähti aamusta jo duuniporukan johkii hippaloihin ja mammaahan ei siihen porukkaan lasketa. Nyt sit ihmettelen monelta sieltä saavutaan kotiin. Varmaa parasta mennä sit vaan nukkumaan eikä jäädä turhia odottelemaan, tiedä millanen rymyroope sieltä saapuu :D

Mitäs teitin lauantai iltaan, juhlintaa?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mulla on joku hopeashampoo jota aika harvakseltaan olen käyttänyt, mutta säännöllisesti käytettynä kyllä toimii. Kaverilla on 4reasonin hopeasuihke (tms) ja kehuu sitä hyväksi. En kylläkään osaa sanoa kuinka usein noita hopeatuotteita pitäisi käyttää, ei kuitenkaan ehkä joka päivä? Tuo Klippoteket on ainakin sellainen sarja jota saa ainakin robbarista (mulla saman sarjan kuivashampoota), 4reasonia löytyy ainakin sokokselta/emotionista.

  Mun lauantai-ilta meni töissä, samoin tämä ilta joten viikonloppu-ohjelmaa ei pahemmin ole tarvinnut miettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Pitääkin pitää silmät auki ens kerralla ku käy Robbaris. Ei ainakaan vielä ole osunu silmiin Klipponia. Pitää siis vaan ostaa kokeiluun ja tutkia miten ne toimii :)

   Voi että, no toivottavasti sulla on sit viikolla vapaata :)

   Poista