KalaKamera

lauantaina, huhtikuuta 28, 2012

Ihanaa lauantai aamua!

Heräsin jo hyvä tovi sitten ja ihanasti aurinko paistelee. Kohta vois käydä hakemassa peiton alta tuhisevan Taren lenkille :) Nyt kuitenkin halusin tulla esittelemään teillä taas tekemiäni ostoksia. Enhän mä eilen pystynyt pitää lompakon nyörejä kurissa siellä Jumbossa. Olis tehny mieli ostaa vaikka mitä kaikkee kivaa muutakin, mut päätin jättää ens kerrallekin jotain :D

Olen nyt siis kuumeisesti etsinyt sitä hopeashampoota tähän tiputukkaan ja sopivasti Emotionissa oli menossa hiustenhellimisviikko ja kaikki tuotteet -40% alessa. Ensin pyörin pöytien ympärillä ku mikäkin uusavuton eräjorma, sillä tuntui, etten ymmärtänyt höikäsen pölähtämää niistä monista puteleista ympäri kauppaa. Onneksi siellä on asiantuntevaa porukkaa ja mukava tyttönen tuli auttamaan mua. Sopivasti hänkin oli blondi, joten osasi auttaa ja neuvoa mua hopeatuotteiden kanssa.

Bonacure 8,90€ ja Color Mask 3,90€

Otin sitten testiin Schwarzkopfin Bonacure hopeahampoon. Myyjä suositteli tätä omien käyttökokemusten perusteella ja suositteli käyttämään mun hiuksiin joka toinen pesukerta. Mut pitääkö tämän lisäks pestä vielä omalla shampoolla? Olen Uuno... Ja toisena tuotteena KCProfessional Color Mask värissä Silver. Tämä on siis hoitoaine, joka sävyttää hiukset. Tätä myyjä suositteli ensin kokeilemaan pienelle alueella, että millaista jälkeä tekee. Ostin tuollaisen matkakoon ja jos tuote on hyvä, voin käydä ostamassa sen ison purkin. Nämä siis testiin ensi hiustenpesu kerralla. Sain sieltä vielä ihanan ruusun, ilmeisesti oli uusittu liike? ja sen takia jakoivat kukkia asiakkaille :)



Sit menin Hennesille tonkimaan vaatteita. Voitteko kuvitella, etten löytänyt sielä mitään!? Netistä on jotenkin paljon helpompi katsella niitä vaatteita ja olin siellä rekkien välissä ihan pihalla. En löytänyt mitään kivaa, paitsi kosmetiikkaa. Multa on puuttunut jo tosi kauan poskipuna, tai ainakin vähän parempi sellainen mikä mulla nyt on, joten ostin kokeiluun Hennesistä sävyn 18. Sweet Rose.


Poskipuna 3,95€

Tässä on ihana hehku. Ja tykkään erityisesti pakkauksesta. Ja enpä tällä köyhtynyt todellakaan pahasti, kun kävin kurkkimassa muitakin punia, tämä oli ehdottomasti halvin.

Kävin Tiimarissa etsimässä sopivia tekokukkia siihen PartyLiteiltä ostamaani maljakkokynttilä juttuun. Ei sieltä löytynyt mitään sopivia kokoja saati värejä. Kaikkea muuta ihanaa kesäjuhliin sieltä kyllä löytyisi ja aion ehdottomasti mennä niitä vielä shoppailemaan. Mutta en voinut vastustaa kiusausta, kun näin nämä ihanuudet.

Muki á 2,99€

Mun oli pakko ostaa Niksulle tuollainen ihana rakas-muki ja nuo ovat niin hyvän kokoiset ja malliset, että ostin samalla itsekin. Nyt meillä on suloiset aamiais mukit.

Mut sit kun vihdoin Niksu pääsi töistä ja pääsimme lähtemään kohti Hong Kongia tulevan projektin ostosten takia, niin esitteli hän mulle oman päivän ostoksensa.

Kamera n. 300€

Tämmöinen mihin tahansa kiinnitettävä kalansilmavideokamera härpäke systeemi. Ai et mä tuhlari vai? Okei, pitää mun kai ymmärtää, ku tää on näitä poikien juttuja ja hän haluaa videokuvata omia motskari ajeluita ja ties mitä muuta. Todella hyvää videota tuo kamera kyllä ottaa ja ehkä mäkin voisin sitä johonkin lainata ;D Musta vaan tuntuu, et meillä alkaa olla näitä kameroita jo vaikka mihin lähtöön. Niistä vois tehdä ihan oman esittelynsä... Mut joo tää oli tosiaan pikkasen kalliimpi ostos entä mun. Tarkkaa hintaa Niksu ei sanonut, mutta siinä 300€ kieppeillä. Hyvällä omallatunnolla odottelen sitä maximekkoa nyt saapuvaksi :D Toisaalta, Niksu kyllä ostaa tuohon meidän projektiin tarvittavat aineet...

EDIT: Niksun sanoin: "Ensinnäkin se kamera on 350€ ja se on GoPro HD Hero2 MotorSport Edition. HD action kamera, voi teipata vaikka jalkapalloon kiinni eikä mene helpolla rikki. On jopa vesitiivis ja kestää n. 10m syyvyyttä." "Hei nää on poikien juttuja, kuminpoltto videojuttuja varten. Ei tytöt käytä tämmösii. Ei nää oo mitää kukan kuvaamis kameroita"

Sellaista siis miehen suusta... :D

Niin, eikä tuo ole pelkkä videokamera, sillä sillä saa otettua myös ihan tavan kuvia.

kuvat: Janet

Sanoisinko, et aika kivoja kuvia saa napattua. Kuvassa siis meidän vähän keskeneräinen kesähuone (tai toisin sanoen katettu terassi...)
Mut et tällasta tällä kertaa. Nyt pitää Taren kanssa lähteä lenkille ja sit touhuamaan. Mukavaa lauantaita myös sinne <3

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Joo siis hopeashampoo on ihan normi shampoo sinänsä, että riittää sillä pesu eikä tarvii pestä perään toisella shampoolla. :) Mut tosiaan, käytä vaan joka toinen päivä tai sit kuurina muutaman päivän putki. Ite käytin aikoinaan sen verran liikaa, että vaalea tukkani alkoi jo sinertämään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta <3 Mä olen tosiaan pähkäillyt miten tuota tulisi käyttää. Pitää kokeilla varoen, etten mäkin sit saa sinistä tukkaa :D Jännityksellä odotan, et miten toimii.

      Poista
  2. Yleensä hopeashampoot toimii ihan kivasti ja poistaa keltaisuutta. :) Kun pahin keltaisuus on poissa, kannattaa hopeashampoota käyttää kerta viikkoon niin vaaleus pysyy paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli keltaisuus siis kuitenkin voi palata, hyvä tietää. Pitää nyt alkaa siis vaan kokeilemaan. Toivotaan, et saan hyvän tuloksen aikasiks :)

      Poista
  3. Ei ei, ei palata vaan ylläpitää vaalean värin kirkkautta :)

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi mikä kamera :D Ja ihana kesähuone teillä, tosta sais vaikka minkälaisen kesäparatiisin. Mä varmaan nukkuisinkin tuolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä kans naureskelin tuolle kameralle. Kaikkee Niksun pitääkin mennä ostamaan :D
      Toi kesähuone on kyllä niin ihana, me tykätään siitä ihan hirmuisesti ja se kyllä lisäsi silloin parisen vuotta sitten ostopäätöstä tähän asuntoon :) Mut sen verran voin vinkata, et päikkäreitä tuolla ei nukuta, kuuma ku sauna ja yöunet nukkuu vaan erittäin rohkea. Meillä kun asustelee täällä maan tasalla niin paljon hämppyreitä!

      Poista