Maha räjähtää

sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2012

Voi kuinka ihanaa oli, kun vieraita tulikin enemmän kuin todellakaan osasin odottaa :) Kaikki muut pääsi paikalle paitsi veljeni perhe (tervehtykää<3) ja ystäväni R. Juhlat jatkui yöhön kahteen asti ja meillä oli tosi kivaa! Pisimpään viihtyneiden vieraiden kanssa katsottiin leffaa ja pelattiin pleikkaria. Tällaisia istujaisia kyllä pitää ehdottomasti pitää useammin. Ja kyläilijöitä pitää tulla useammin kylään :)

Sain paljon kehuja tekemistäni tarjottavista, mikä sai mulle entistä paremman mielen aikaseksi jo valmiiksi saapuneista vieraista saamani ilo :) Tällaisia ihania iltoja lisää kiitos! Tältä tarjottavat sitten näyttivät.




Baileys-kakku meni jo eilen parempiin suihin. Se oli totaalinen menestys ja tätä teen kyllä PartyLite-kutsuillekin ehdottomasti. Muutenkin tarjottavat meni kaupaksi ihan älyttömän hyvin ja tänä aamuna syötiin sitten viimeset voileipäkakun rippeet ja pari muffinssia. Suklaaruutua jäi myös sopivasti tähelle, että pistin pakkaseen odottelemaan kutsuja. Mä olin niin iloinen, kun tosiaan tarjottavia kehuttiin moneen otteeseen jokaisen vierailijan osalta.

kuvat: Janet

Toivottavasti meillä olisi kivaa seuraavaksi niillä PartyLiteillä :)
Nyt hyvillä mielin vielä viimeset tunnit ennen nukkumaan menoa ja onneksi on vain neljä päiväinen viikko ja neljä vapaata odottelee.
Muksaa loppu sunnuntaita myös teille <3

p.s. juttu saattaa olla ihan sekavaa, sillä viimeiset kolme päivää on ollut olo, että voisin unohtaa vaikka oman pääni ellei se olis kiinni. :D

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Hieno juttu että juhlat meni hienosti ja tarjottavat maistuivat :) Meilläkin on tulossa Partylite kutsut tuossa seuraavaan kuun vaihteessa :) Mistä löysit tuon Baileys kakun ohjeen? Pitäisiköhän itsekkin kokeilla sitä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä tuota kakkua, se on niin herkkua. Kinuskikissan sivuilta löytyy, sieltä juustokakku kategoriasta. Sieltä kyllä löytyy muutenkin kaikkia herkkuresepteja mitä kokeilla :) PartyLite kutsuja siis sielläkin odotellessa ;)

      Poista
  2. Ok, kiitos vinkistä :) Juu Partylite kutsuja odotellessa :)

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit että näyttää hyvältä, olisi ihana päästä tuommmoiseen pöytään maistelemaan kaikkea. No, seuraavaksi se pöytä taitaa taas olla meillä kun villellä päivät, mutta ei se oo sama ku ite pitäny kaikki tehä :D (hyviähän ne silti on ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oisit tullu vaan syömään :) Seuraavaks herkkuja PartyLiteillä, et pöytään pääsis herkuttelee. Ja tosiaan kiva mennä valmiiseen pöytään, ettei itse tartteis tehä mitään :D Mä voisin kans tulla teille herkuttelee ;)

      Poista