No vähän lisää ostoksia

torstaina, elokuuta 02, 2012

Näistä ei taida ikinä tulla loppua. Mut mun on ihan pakko näyttää muutamat eilen ostetut ihanat jutskat. Eilinen siis meni aika lahjakkaasti liikenteessä ja loppu illan kamalassa pääkivussa taas vaihteeks, joten bloggailu vähän niinkuin ei mahtunut eiliseen ohjelmistoon mitenkään. Tai olisi jonkun mini tyngän turhaakin turhemman "Minä täällä hei"-postauksen, mutta jätin mieluummin välistä. Me lähdettiin Niksun kanssa vähän kaupoille pyörimään ja ihan vaan viettämään aikaa, mutta tietäähän sen, ettei sieltä ikinä tyhjin käsin selviä kotiin.

Tässä nyt ensin se ihana "sisustus"ostos, jonka tein Skeitin kanssa tiistaina. Joskus on kuvissa vilahtanut punainen moinen, mutta mä olen aivan totaalisen kyllästynyt punaiseen väriin, joten uusihan tälle vilukatille oli saatava.

Viltti 12,90€

Vähän paremmin tähän meidän värimaailmaan sopiva viltti. Mun on pakko saada iltaisin, mm. telkkua katsellessa, käpertyä viltin sisään kun aina vaan mua paleltaa. Kenties huono ääreisverenkierto tai mikälie, mutta kylmä on. Tämä viltti miellytti mua kaikista eniten, mitä nyt olen nähnyt tarjolla. Tämän löysin siis meidän kylän pienestä sisustusliikkeestä.

Toinen vähän vanhempi ostos on Skeitillä vietetyistä PartyLiteistä tilaamani tarjotin samaan sarjaan kuuluvalle lyhdylle, jonka sain.

PARTYLITE Mirador-tarjoitin 69€

Olihan tuo tarjotin aika hintava, mutta kun samaa sarjaa oli jo entuudestaan ja se näytti kivalle, niin ostettavahan se oli. Se sopii kivasti tuohon pöydälle kaveriksi lyhdylle ja lämpiminä iltoina tuolla kesähuoneessa on ihana nautiskella teetä kynttilän valossa :)

Voisko joku kertoa mulle, miks mä en löydä tällä hetkellä mitään vaatteita kaupasta? Pengoin eilen Sellossa vaatekauppoja läpi mitään löytymättä. Mä en vaan osaa ostaa enää nähtävästi kaupoista mitään noihin nettikauppoihin hurahdettuani. Vai voisko siellä vaan olla huono tarjonta mulle? Toisaalta ihmettelen sitäkin, miten Hennesin nettikaupasta löydän vaikka mitä, mutta itse kauppakaupasta en mitään. Kummaa. Jokin vika nyt tässä hommassa on oltava. Koska vaatteita en saanut, niin jotain muuta kivaa sitten ;)

Meillä on tällä hetkellä sändyssä kaksi lakanaa poikittain, kun meillä ei ollut valkoista parivuoteen lakanaa ollenkaan ja samalla kun Anttilassa oli lakanatarjoukset päällä, niin napattiin pari mukaan.

ANTTILA parivuoteen lakanat tarjous 2kpl/25€

Mä olen tosi huono ostamaan uusia lakanoita ja sukkia. No onneksi edes toiseen saatiin vähän täydennystä. Pitänee ryhdistäytyä myös toisella osa-alueella.

Missä vaiheessa Sellosta on poistunut Inglot? Mä olin jo hätää kärsimässä, kun Helsingistäkään en sitä bongannut, että jääkö mun CityShopparin (jonka siis Kotivinkin tilaajalahjaksi sain) tarjous käyttämättä. Onneksi Niksu vielä malttoi lähteä Jumboon ja sain tarjouksen käytettyä. Pienenä varoituksen sanana. Varatkaa aikaa, kun valitsette palettiinne tulevia värejä. Mä en tiedä olenko ihan täysin tyytyväinen mun valitsemiin väreihin, mutta aina voi hakea lisää ;) Ja aikaa mulla taisi siellä mennä puolisen tuntia, hei viiden värin valitsemiseen...

INGLOT Freedom-paletti norm. 37,50€ CS-ale -20% 30€

Tosi suloinen myyjätär auttoi mua valitsemaan sopivia värejä palettiini, sillä mulla meinas mennä jo ihan sormi suuhun niitä kaikkia upeita värejä katsellessa. Ja mikä tässä Freedom-paletissa sitten on niin ihanaa? No se, kun voit itse muokata niistä mieleisesi ja monta palettia omistaessasi voin vielä kotonakin ihan vapaasti siirrellä nappeja paletista toiseen. Arvatkaa vaan jäikö mulle himo tehdä muutama muukin paletti. Näitä on saatavilla monessa eri koossa ja mä päätin valita tuon viiden napin paletin. On jo hieman enemmän vaihtoehtoja ja tuo on silti näppärän kokoinen mukaan otettavaksi. Koska mä en kuitenkaan kirjoita ihan vaan meikkiblogia, niin jätettäköön värien "nimet" mainitsematta, mutta mikäli kiinnostaa niin kysykää. Swatchaukset mun oli kuitenkin pakko ottaa ja näyttää teille miten ihanilta nuo näyttää. Tosin koetappa ihania sävyjä tallentaa oikeanlaisina kameralle.

Auringossa

Sisällä

Ylemmällä rivillä on silmänpohjustustuote ja alemmat vedelty vain paljaalle kädelle. Hurjasti näissä on pigmenttiä ja levittyy todella mukavasti. Vielä en ole näitä kuitenkaan kerennyt silmille työstämään, mutta koetetaas niistäkin kokeiluista sitten saada kuvia tänne :) Mutta kyllä tämä muutoin vie mun sydämen jo täysin :D

Taas kerran Niksu löysi mulle ihanan jutun. Taitaa mun läheiset vaan oikeasti tosi hyvin tietää mistä mä tykkään. Ihmettelen kyllä, et Niksu mulle edes kertoi löytäneensä tämän sillä hän ei näistä juurikaan välitä. :D Ja kauppa taas kerran yllätti.

CLAS OHLSON pullo 4,95€

Niin suloinen ihana pullo, jossa vielä melko tiivis korkki. Kivasti voi vaikka säilyttää vettä jääkaapissa tai sitten mehua :) En tiedä mikä tuossakin nyt niin ihanaa on, mutta mää vaan tykkään :D Nii, ja taas kerran Ohlsonilta... Kauppa vaan "miesten tiimarina" yllättää mut aina uudestaan ja uudestaa.


Alkaa pikkuhiljaa vaan tuo keittiön työtaso täyttyä kaiken maaliman puteleista, että kohta siinä mahdu mitään ruokaakaan laittamaan :D Mutta parempaa kuvaa samalla tuosta äidin lahjaksi antamasta tee-rasiasta. Tykkää siitäkin niin hurjasti.

Viimeinen etappi meidän reissulla oli Ikea. Meillä jäi aikaa "vain" tunti sen kiertämiseen, mutta silti ei sieltäkään tyhjin käsin lähdetty.

IKEA kupit á 1,95€

Korvattomia kuppeja 6kpl. Eihän tuollaisia voinut mitenkään vastustaa. Hurjan hyviä kahvikuppeja tuolle ukkokullalle, kun se vetää melkein pannun kerralla ja noihin mahtuu ihan kiitettävästi tavaraa. Ja miten ihanat kaakaokupit. No joojoo, ei varmaan tartte enempää näitä hehkuttaa :D Ja sitten toiset ihanuudet.

IKEA cocktail-lasit á 1,95€

Cocktail-lasit <3 Todellisuudessa me ei noilla edes hirmuisesti tehdä mitään, mutta mä vaan niin kovasti paljon tykkään noista. Jos joskus jotkut kivat illanistujaiset pitäis ja sitten vois tehdä noihin jotain ihania drinksuja :) Eikä ne olleet edes kalliita. Ihmettelen kyllä itseäni, kun mä niin tykkään kaikista asioista. Niksun kanssa ollaan puhuttu, että alettaisi vaan yksinkertaisesti pikkuhiljaa keräämään sitä Iittalan Teema-sarjaakin valkoisena, että jossain vaiheessa olisi sitten täydellinen astiasto. Ja halusin vielä napata kuvan tämän hetkisestä ylemmän Expeditin järkästä.

kuvat: Janet

Ylähyllyllä komeilee aiemmin Ikeasta ostetut jättikokoiset punkku-lasit ja meidän viunaksia, joita ei varmaan koskaan edes tule juotua :D Mutta vielä yksi lokerikko kaipaisi jotain ihanaa. Pitäiskö ostaa vaikka konjakki-lasit? ;D

Tästäpä tuli hurja kilometripostaus! Ja varmaan tosi hurjan mielenkiintoinenkin. :D Mitäs tykkäsitte ostoksista? :)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Toi pullo on kyllä ihana :) Ohlson kyllä aina saa mutkin hämmästelemään jos siellä satun käymään, harvemmin kyllä tulee käytyä.

    Inglotin luomivärit kiinnostais muakin, täytyy käydä oma paletti hakemassa kun missään valmiissa paleteissa ei koskaan ole kaikki värit kohdallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohlson on kyllä yllättäjä paikka. Kuten makkarin lamppulöydöilläkin yllätti. Mä "joudun" yleensä Ohlsonille menemään Niksun mukana. Lähes aina löytyy jotain itsellekin :D

      Nyt parin käyttö kerran jälkeen pakko sanoa, että Inglotin luomivärit on huippuja! Niitä on helppo työstää ja ovat hurjan pigmenttisiä. Ja se, että saat palettiin tosiaan juuri ne värit mitä kaipaat. Varsinkin se mua innostaa, että jos vaikka ostat parikin noita 5 napin paletteja, niin voit kotonakin vielä vaihdella niiden paikkaa :) Suosittelen ehdottomasti!

      Poista
  2. Helsingissä myös kauppakeskus Itiksessä on Inglot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpäs muuten onkin :) Olen unohtanut ihan kokonaan vaikka sielläkin on tullut muutaman kerran käytyä. Kiitos kun muistutit <3

      Poista
  3. Kivoja oastoksia :) Pullo munkin lemppari ;) Ja hitsiläinen, munkin piti hesan visiitillä käydä Inglotissa (juurikin cityshoppari tarjouksen perässä ;) ) mutta unohdin ihan tyystin! Nyt vasta kun sulta tätä luin muistin..pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tuo pullo on kyllä ihan huippu :)
      Voi harmi, noita Inglotteja kun ei kuitenkaan ole ihan joka nurkalla. Suosittelen kyllä ehdottomasti käyttämään tarjouksen hyödyksi ja tekemään tuon paletin. Se alennus oli kuitenkin ihan tuntuva. Ei muuta kun uudelle visiitille vaan ja tekemään palettia. :)

      Poista