No se talvitakki

keskiviikkona, syyskuuta 19, 2012

Taas kerran voin kiittää tuota fiksua miestäni. Miten mä voin olla näin tumpelo näitten koneitten kanssa? :D Ja siis nyt on kuitenkin ihan niinkin yksinkertaisesta asiasta kyse, kuin kuvakoosta. Mulla on tapana käyttää Windowsin leikkaustyökalua, kun leikkelen kuvia sopivan mallisiksi ja olen aina tallentanut ne .PNG muotoon. Turhaan tullut paljon isompia tiedostokokoja entä mitä tulee .JPEG. Voitte siis vain kuvitella, että jatkossa taidan tallentaa toiseen muotoon. Onneksi taloudestamme löytyy edes yksi fiksu, niin saa aina apuja. Niksuhan on kamalan taitava näissä tietokonejutskissa. Hän on rakentanut muutamaan koneen ihan itse alusta loppuun. Mutta tilan säästämiseksi olen siis myös muokkaillut noita vanhoja kuvia, hemskatin hidasta hommaa sanoisinko. Parempi kuitenkin touhuta, ettei tästä kohta kuvatonta blogia tule. Vaikka kuitenkin ymmärsin bloggerin ohjeista, että mikäli kuvatila on täyttynyt, muuttaa picasa itse kuvat tilaa viemättömiksi kuviksi, eli ei pitäisi olla hätää vaikka kuvatila täyttyisi. En kuitenkaan ole ihan varma, kun sitä ei ole vielä onneksi tapahtunut.

Mutta kaikki varmaan olette mielenkiinnolla odottaneet toiveissani vaan, että millaisen talvitakin lopulta menin ostamaan. Suurin ja merkittävin päätös valintaani oli Niksun mielipide ja kyllä itsekin yhdyin siihen täysin. Lauantain shoppailulla oli tarkoitus ihan vain tarkastella talvitakkivalikoimaa tarkemmin, mutta täydellisen yksilön löytyessä vielä tarjouksesta, en mitenkään voinut jättää sitä kauppaan. Stadium oli talvitakkivalikoimallaan ehdottomasti paras mitä lauantaina näimme ja sieltähän se takki mukaan lähti. Olisitteko voinut arvata mun postauksen perusteella, että valkoiseen päädyin? :D

STADIUM Everest talvitakki 99,90€ norm. 139,90€
kuva: Janet

Everestin takkeja oli vino rekillinen tarjouksessa ja sieltä nappasin ensimmäisen takin kokeiluun. Värejä löytyi niin musta, lila kuin tuo valkoinen. Mustaa en siis halunnut ja lila...no vaikea yhdistellä eikä ihan mun juttu. Valkoinen siis päälle ja peilin eteen. Takki on melko reilun kokoinen ja valitsin itselleni koon 36, joka oli täydellinen. Kekkaloin peilin edessä, pyörähtelin ja kuuntelin Niksun mielipiteitä. Näytti kuulemma todella hyvältä päällä ja vyötärin kiristyskummpareiden ansiosta sai takkiin vähän naisellisuuttakin. Takki tuntui täydelliseltä. Päätin kuitenkin kokeilla myös muita, sillä tämä takki ei ollut untuvaa ja sellaisen olin kuitenkin suunnitellut ostavani. Seuraavaksi kokeilin sitten Everestin melko samannäköistä takkia untsikkana ja voi hitsinpimpulat, ku oli michelin-ukko olo. Takki olisi varmasti todella kuuma myös kovilla pakkasilla, mutta se olo joka mulla oli takki päällä ei ollut kovin kiva. Takki oli liian muhkea, muuten kyllä ihana. Halusin välttämättä kokeilla myös Peak Performancen takkia ja sama efekti kui Everistin untsikassa, mutta x2. Eikä se kyllä näyttänyt enää päälläkään hyvältä. Eikä sillä, johan se olisi hintansakin takia jäänyt rekkiin. Tällä kertaa ensimmäiseksi kokeilemani takki oli siis se täydellinen yksilö, joten ei muuta kuin kassan kautta hangonkeksinä ulos kaupasta :) Vaikka pelkäsin kovasti ottaa valkoisen takin, kertoi myyjä minulle kuitenkin takin materiaalista vähän. Se on likaa hylkivää ja Everestillä on takeilleen omat suoja-aineet, jonka kyllä ehdottomasti käyn ostamassa. Eli takin tulisi pysyä valkoisena, vaikka onnistunkin ihan varmasti sotkemaan sen. Nyt mä oikeastaan jo odottelen niitä pakkasia, että pääsen käyttämään tuota ihanuutta :) Mitäs tykkäätte? Ja kuvia tulette näkemään tuosta myös päällä, mutta nyt mulla ei ollut hovikuvaajaa paikalla.

Ja takki sai suosiota myös äidiltä, joka oli lauantaina käynyt kokeilemassa samaa takkia, toisistamme tietämättä :D Osanette arvata, että äidiltä ja tyttäreltä löytyy tällä hetkellä sama takki vielä kaikenlisäksi saman värisenä :D Me ollaan äidin kanssa niin samikset :D Äiti muutenkin aina usein tykästyy mun vaatteisiin ja sit ostan hälle samanlaiset. Hih ;)

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Tykkään, on toi valkoinen väri kyllä ihana :) Ja karva hupunreunassa :) (mutta ei sen talven silti tarvis vielä tulla ;) )
    Heh, meillä on kans äidin kanssa välillä samanlaisia vaatteita :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, vaikka silti mua vähän huolestuttaa, minkä värinen se keväällä tulee olemaan :D Ja karvaa se olla pitää, ehdottomasti :D Totta, kesä mulle silti kelpais miuluummin :)
      Äidit ja tyttäret ♥ :D

      Poista
  2. Tää klikutti kans ostoskoriin saman takin, väri on kyl eri kun näin jo kauhu kuvia valkonen takki ja tuo hurja hyppivä vahtikoira;/
    Stadiumin sivuilla oli -25 % ostokerrasta joten pakkohan se oli tilaa:))
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä tilasit nettikaupasta? Kai otit koon pienempänä ku normaalisti? Tuo tuntui olevan aika reilun kokonen, jos meikällekin menee 36. Sä pääsit kans meidän takkikerhoon ;D Joo, vahtikoira ja valkoinen takki-ei hyvä yhdistelmä :D
      Sait sä siitä 99,90€ vielä sen -25%? :O

      Poista
    2. Mä tilasin sen sieltä ja sain tosta ysiysiysikyt hinnasta sen -25 %. Otin kyl 38 saahan sen sitten vaihtaa jos liian pieni tahi iso... Tilasin myös pari hupparii... Vähän niinku synttärilahjaks itelleni ja takin normi hinnalla kaikki, JEI:))
      -Skeit-

      Poista
    3. Joo moi, sie sait sen halvemmalla :D Se on kyl hyvä, et sen koon voi vaihtaa. Ja pitäähän itelleen synttärilahjoja ostaa :) Mä pähkäilen ihan sikana, et mitä me voitas tuoda sulle :O

      Poista
  3. hei sie oot puhunu monis postauksis siun ihosta, ja etit toimivaa tuotetta. Törmäsin surffaillessani suolasaippuaan, jota monet kehuvat et oli auttanu ongelmaihoon =) itsel ei kokemusta kyseisestä tuottesta vielä ole, mut taitaa sellanen lähtä tilaukseen itselle=)
    googletahan olisko siitä siulle apua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, kiitos tao <3 Pitääkin heti alkaa googlettelemaan, että mihin kaikkeen tuollainen saippua vois toimia! Ja se, että mistä sitä saa. Kiitos hurjasti <3

      Poista
  4. Ihana takki!! :) Itse tuli hankittua melkein samanlainen, mutta musta.
    Tuolla kelpaa lähteä vaikka kylmempäänkin talvisäähän :)

    -Laapa
    laapalaura.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan, mä haluisin nyt myös mustanakin saman takin, että vois vähän "rajummille" ulkoiluille sitten pistää turvavärin päälle :D Tuolla kyllä kelpaa lähteä kylmään :) Kiva Laapa, kun kävit kommentoimassa <3 Sun blogia käynkin aina lukemassa :)

      Poista
  5. Kiva takki ja käytännöllinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :) Olen meinannut jo monta kertaa laittaa sen illalla koiranpissatuslenkillä päälle, ku mittari on näyttänyt +5. Eikös sitä vois jo käyttää ;)

      Poista