Paketti päivä

keskiviikkona, lokakuuta 31, 2012

Töissä ollessa puhelimeen pärähti postilta paketin saapumis ilmoitus. Jee jee, Nellyn mekot oli saapunu. Mukavana yllätyksenä postilaatikosta löytyi pari pakettia lisää ja ilmoitus vielä yhdestä huomenissa noudettavasta paketista. Ihan ku synttärit olis tulleet takas. Innoissani auoin paketteja, mutta valitettavasti monen kohdalla jouduin pettymään.


Mä olin jo niin unohtanut, että mulle on Hennesiltä tulossa vielä se samanlainen paituli eri värissä, joka saapui aika päivää sitten jo mustana. Meinasin ensin vain heittää paidan sovittamatta vaatehuoneeseen, mutta onneks sovitin. Näky ei ollutkaan yhtä hyvä kuin mustan kanssa. Tuo haalean oranssikoralli ei natsannut yhtään mun ihon värin kanssa vaan näytin todella kuolleelta ja kalvakalta. Tulin myös siihen tulokseen, kun mulla on se jo mustana, pistän tuon kyllä palautumaan takaisin.

H&M paituli 19,90€

Odotin niin innolla Nellyn sisältöä, että en pystynyt edes syömään, kun oli päästävä sovittamaan tuotteita. Mekkoja tilasin sovitukseen siis neljä ja yhdet shortsit. Toivon shortseista kivaa talviasua, mutta toisin kävi. Shortsien kangas oli todella ohutta. Tuntuivat siltä, että jos olisin istunut, niin varmasti olisivat ratkenneet. Muuten lahkeet olivat kyllä mun turboreisille kivan väljät ja väljät noin muutenkin, mutta vyötärön kohdalta ylimmäisen napin kiinni laittaessa tuntui, kun olisin kiristänyt vatsaani yhdellä narulla. Eli senkään puoleen eivät olleet mun kropalle sopivat. Mikäpä nyt olis... Palautukseen siis lähtevät.

NELLY.COM shortsit 8,95€

Mekkoja, mekkoja, mekkoja :) Olin intoa täynnä ja ensimmäiseksi kokeiluun toinen drop back-mekko. Paketin avatessa mä en kyllä yhtään muistanut tilanneeni tällaista mustaa kukikasta, koska nuo kukat ei ole ihan mun lemppari juttu. Ihan sama, siinä on niin ihana helma. Harmi vain, että siinä on yläosa todella epäimarteleva, kuminauha vyöräröllä tulee mun kropassa aivan väärään kohtaan ja jotenkin se ei vain istunut. Harmi, koska tuo helma on niin love love. Mä jäin kuitenkin miettimään, että pitäiskö mun tehdä tuosta vaikka hame, mutta mun taidoilla siitä tulis kyllä joku säkki. Parempi siis vain pistää palautukseen tämäkin :(

NELLY.COM kukkamekko 21,95€

Seuraavaksi olikin kokeilussa makkarakuoripitsimekko. Mä otin tän kokeiluun aika pitkälti vain kokeilu mielessä ja kokeiluksi se jäi. Kokeilun jälkeinen masennus oli aika pinnalla ja itseinho samaten. Ei, ei ja ei. Palautukseen ehdottomasti. Ehkä joku satamiljoonaa kiloa laihempana voisin tuollaista käyttää. Pitsi oli kyllä ihanaa. Ja se mikä mut tuossa mekossa yllätti oli se, että siinä oli kaksi mekkoa. Eli tuo alusmekko oli irrallinen vaikka olin luullut sen olevan pitsissä kiinni. Täydellinen mekko hyväkroppaiselle, valitettavasti ei vaan passannut meikäläiselle.

NELLY.COM pitsimekko 21,95€

Seuraavaksi makkarakuorimekko kakkonen. Tätä mekkoa olen ihaillut monessa eri värissä, sillä mun mielestä tuo on vaan niin tyylikäs ja samalla seksikäs. Edellisen mekon jälkeen voitte kuvitella, ettei sovittelu enää kamalasti kiinnostanut, mutta enhän mä voinut muuta. Tutkailin mekkoa päälläni eestä ja takkaa, sivusta ja toisesta. Tuo on vaan niiiin ihana. Se jopa antoi pikkasen näitä makkaroita anteeksi, eikä ne näkyneet niin rankasti kuin tuossa pitsimekossa. Mä tykästyin tähän mekkoon ja harkitsen erittäin vakavasti, että pidänkö tämän. Mä en vain tiedä, että riittääkö mun itsetunto pitämään sitä missään yllä. Ehdottomasti pitäs laihduttaa paljon, että kehtaisin. Mut tuo on niin ihana. Mitä mä teen? Eihän se nyt sillee kuitenkaan kallis ole, mutta turhaahan se sitten vain kaapissakaan olisi. Plääh, mä en tiedä.

NELLY.COM mekko 11,95€

Jätin viimeiseski toisen drop back-mekon ja odotin siltä paljon. Tämän mekon takia mä tilauksen alunperin teinkin. Pussi vaan auki ja mekko päälle. Yhyyyy :(  Ensinnäkin, kuinka sähköiseksi yksi mekko voi mennä? No niin sähköiseks, että mulla on tän sovituksen jälkeen tässä tunnin jälkeenkin ihan sähköinen olo. Riitti, kun otin mekon pois pussista niin napsuminen alkoi. Materiaali ei siis ollut ainakaan mulle ihan passeli. Toinen ongelma oli se, kun mekossa oli valmiit tissipaikat. Miksi ne ei sitten voi natsata koskaan mun tissien kanssa? Tässäpä sitten varsinainen arvoitus. Ei vaan istunut ei. Ja viimeisenä se, että mekossa oli joustava takaosa. Mekko jäi tuntumaan liian löysältä ja sekään osa ei istunut mun päälle sopivasti. Harmillisesti siis tämäkin lähtee palautukseen :(  Mekossa ei siis myökään ole olkaimia (tai oli siinä pussissa erikseen jos halusi laittaa) vaan kuvassa on ne sellaset henkarinarut.

NELLY.COM korallimekko 21,95€

Periaatteessa siis mä jäin kokonaan ilman mekkoja. Tai harkitsen vielä tuota yhtä, mutta mutta...mä en tiedä mitä mä sen kanssa teen. Saldo jäi siis todella harmittavan pieneksi tai paremminkin sanottuna olemattomaksi. Mä ostan tästä lähtien ihan vaan säkkejä päälle.

Vaikka harmitus oli aika kova, niin yksi näistä paketeista piristi kyllä niin paljon, että taidan olla vieläkin aika hangonkeksi. Voitin ihanan Saara Sarvaksen blogin arvonnasta Maybelline Tattoo luomivärin ja paketti oli tänään saapunut perille :) Mutta paketista paljastui myös jotain muuta, mikä sai mut ihan hämilleen.

Saaran arvonnasta

Paketista paljastui myös kaksi todella ihanan väristä kynsilakkaa, vaikkei mun tällaisia edes pitänyt saada :o Mun piti heti laittaa Saaralle viestiä ja kiittää niin paljon kuin vain osasin. Niin mahtavan ihana yllätys, varsinkin tällaiselle kosmetiikka friikille. :) Pitäiskin lähtee lakkaamaan kynsiä, kun nää edelliset alkaa lohkeilemaan jo aikas paljon.

Mä lähen nyt ilostelee, masistelee, päihkäilee yhtä mekkoa ja katsomaan mitä pahaa Cata duunailee makkarissa. :D

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Paketeista tuli mieleen et se huulirasva yhä vaan odottaa tuolla pöydänkulmalla postittamista :S Huomenna kiikutan sen postiin!
    Ihana tuo Saaran meikki-ylläri, sattui sopivasti epäonnisten mekkojen kanssa samalle illalle ni ei liiaksi pääse harmittamaan. Harmi kyllä ettei mekot olleet sopivia :/ Tuo mustavalkoinen on kyllä mun suosikki, upea! Varmasti kehtaisit sen sopivaan tilaisuuteen laittaa päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana, sä otit sen mulle! ♥. Pistähän sähköpostilla tulemaan tietoa paljonko olen velkaa ja tilinumeroa mihin voin maksua pistää tulemaan. Kiitos ihana ♥
      Toi Saaran meikkiylläri oli kyllä aivan liian ihana! Kyllä piristi niin paljon, että mekkojen harmitus vähän lieveni. Tiäkkö mitä, mä nyt sitten pidinkin sen mekon. Se oli kuitenkin niin naurettavan halpa ja josko sitä sais näitä kiloja vähän pois niin vois pitää sitä sitten :)

      Poista
  2. Olen huomannut saman, ettei monikaan valmiilla kupeilla oleva mekko istu. Monesti ne on vielä suunniteltu niin, että rintojen pitäisi olla ainakin 10 senttiä alempana, jolloin ne asettuisi mekkojen mittojen mukaan. (?!) =D

    Luulen, että mekot näyttivät upealta päälläsi, mutta se pieni itsekriittinen pirulainen istui olkapäällä ja huuteli ihan muita juttuja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenenköhän tissien malliin ne kaikki mekot on sitten tehty? :D Ku ne ei sit vaan istu ei. Välillä on tullut vastaan myös sellasia, missä kupit tulee melkein kaulalle :O

      Mulla kyllä taitaa istuskella sellainen pirulainen olalla harvase päivä. Mä nyt kuitenkin päätin pitää sen yhden mekon, jonka kohtaloa kovasti mietin. Se oli liian ihana palautettavaksi :) Kiitos ihanista sanoistas ♥

      Poista