Stardust

sunnuntaina, lokakuuta 28, 2012

Tänään on ollut niin sunnutaifiilis, mut toisaalta mulla oli myös sellanen olo eilen. Mun viikonloppu on mennyt ihan vain ollessa, tekemättä mitään tai ainakaan mitään järkevää. Mua ehkä jopa pikkasen harmittaa, etten ole saanut mitään aikaseksi. Tai olenhan mä värjännyt juurikasvun, oikeasti äitihän sen värjäs ja samalla leikkasi vähän huonoja pois. Tein pitkästä aikaa canneloneja ja oli kyllä hyvää. Vieläkin kauhea ähky niiden syömisestä. Möllöttänyt, jota kyllä olen harrastanut monena muunakin iltana ihan onnistuneesti ja pikkasn ulkoillut. Mua väsyttääkin jo ja vois kohta mennä vaikka sänkyyn kattoo telkkaria. Kellojen siirtäminen hyödytti siinä mielessä, että tänään on herätty ajoissa, joten ajoissa sit pääsee myös nukkumaankin. Mut joo, koska tää mun ulosanti ei taas kerran ole mitään kovin upeaa luettavaa, niin kuvaa tämän hetkisistä kynsistä.


ROBIN HOOD Rimmel 60 seconds 2€
Auringossa

Varjossa

Ostin tässä pari viikonloppua sitten Robbarin erikois aleista tuon Rimmelin 60 seconds kynsilakan lilan sävyssä ja tykästyin tuohon hirmuisesti. Ja mikä kivointa, tuo tosiaan kuivuu ihan kivan nopeasti. Kestävyys aika perus mielestäni. Näissä kuvissa lakka on ollut jo kolme päivää. Kuluvuutta kärjissä jonkun verran, mutta muuten vielä lakka ihan hyvässä kunnossa. Kuitenkin tuo kuluneisuus häiritsi ja muistin, että olin kesällä ostanut tähän lakkaan täydellisesti sopivan glitterin.


Lakkasin glitterilla vain kynnen puoleen väliin ja koetin tehdä siitä hieman liukuvan. Mä tykkään näistä kovasti ja mulle tulee mieleen tähtisumu. Mistäköhän sellainenkin tuli mieleen :D En tiiä, mä taidan olla pehmyttänyt mun aivot tässä vaan ollessa, joten mä lähden herättelemään niitä henkiin alkavaa viikkoa varten.

Ihanaa sunnuntai iltaa <3


p.s. White & Fresh- blogin ihana Irina arpoo mahtavia tuotteita joululahjaksi. Käykää ihmeessä osallistumassa ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Oi, tosi ihana tuo hilelakkaus! Täydellinen johonkin juhliin, pitäisköhän munkin ostaa tuommonen hilelakka vaikken muuten juuri kynsiä lakkailekaan niin välillä olisi kiva juhliin panostaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä taas kaikki hileet, kunnon bling blingit on niin ihania :D Nyt käyt ehdottomasti ostamassa!

      Poista
  2. Hilelakka ostoksilla kävin itsekkin eilen, tosin siskolle ostettiin mutta ihastuin siihen lakkaan. Harvemmin mulla tulee kynsiä lakkailtua töiden takia mutta vapaapäiviksi yleensä ja hileet olis nyt pikkujouluaikaan niin sopivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, toi on kyllä kurjaa, jos ei saa töihin lakata kynsiään. Mun kaveri on kans lastentarhassa töissä eikä sinne saa lakata, se olis vielä kova lakkaamaan :D Mut nyt kyllä käyt ostaas itelleskin hilettä, laittelet sitä sit aina kaikkiin juhliin ;)

      Poista