Eipä mitään ihmeelistä

lauantaina, tammikuuta 19, 2013

Onneksi aamuinen pääjomotus hellitti eikä yltynyt taas siihen kamalaan kipuun. Ei sillä, ei tänään mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Mitä nyt kaupassa käyntiä, pizzan tekoa, vessan laittoa (vaikka enhän mä sitä laittelekaan) ja oleskelua. Ihan kiva lauantai on ollut, sellainen rentoutumispäivä. Aamulla oli ihan järkyttävä pakkanen, meidän mittari näytti -32 astetta. Siis yök! Ei todellakaan tarvinnut mennä ulos, ei missään nimessä. Taren oli tietysti päästävä pihalle pissalle, mutta se oli todellakin liian kylmä ilma sille. Raukka paleletui ihan totaalisesti hetkessä, vaikka päällä oli niin takki, tossut kuin pipokin. Piti odotella ilman lauhtumista, että pääs kunnolla tarpeille. Reppana <3 Onneksi se tykkää makoilla vällyjen välissä, joten ei haitannut vaikkei ulkoiltukaan heti aamusta.



Pakkanen ei ainoastaan ole Tarelle inhottava kylmyytensä vuoksi vaan se vaikuttaa myös ihoon. Taren silmät menee aina kamalan huonoon kuntoon talvisin. Reunat kuivuu pahasti ja ne kutisee. Sitten kun se niitä hinkkaa, niin karvatkin lähtee :( Todella kurjaa. En muistaakseni ole teille koskaan kertonutkaan, että Tare on aika allerginen, mutta onneksi nyt on saatu kunnon ruokavalio, niin se ei haittaa sen elämää. Pitääkin joskus tehdä tästä parempi postaus. Onko teille muuten tuttuja eläinten allergiat? Olisi ihan kiva meinaan kuulla teidänkin kokemuksia.

Catakin on nauttinut aurinkoisesta säästä. Linnut lentelee ikkunan alla olevissa puskissa ja sen mielestä se on paras leffa ikinä ;D Ihme ääniä päästelee, kun turhautuu. Sellaista ähkimisen ja maukumisen väliltä. Mutta pakko oli silti katsella.


Mä pääsin tänään kokeilemaan pretty.filtä tilaamiani Sleekin tuotteita, UDPP jäi vielä kokeilematta ja kerron teille syyn toisessa postauksessa, kun nyt ajattelin vain vilauttaa teille päivän meikin. Pakko myöntää, Sleekiin tuli ihastuttua aika törkeen kovaa. Ihan mielettömän ihania ainakin nämä tämän päivän meikkiin käytetyt värit. Todella pigmenttisiä ja helppoja työstää. Parempaa juttua kerron näistäkin sitten omassa postauksessaan. Mutta tältä näytti silmät tänään.




Jaahas, kulmakarvat vaatii ehdotonta huoltotoimenpidettä. Vähän päässyt repsahtamaan tässä vessaremontin aikana. Ei sillä, ei ne koskaan ole sellaiset mistä täysin tykkäisin. Meikki näyttää luonnossa paljon tummemmalta entä näissä kuvissa ja todellakin tykästyin noihin Sleekin väreihin ihan hirmu kovaa. Käytin myös tähän meikkiin tilaamiani häivytyssiveltimiä. Ihan vaan tälleen ensikokeilulla...tykkään! Tarkempaa arviota tulossa vielä, mutta pitää nyt jo vähän hehkuttaa.

Mulla ei taas vaihteeks oikein ajatus kulje, joten en oikein keksi mitä edes kirjoittaa. Tekis mieli taas jutella kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta kai mä lähden kohta nukkumatin tykö. Josko vaikka aamusta jaksais lähteä salilla käymään, sit oliskin suursiivous, vessan laittoa (kyllä vieläkin, mutta loppu häämöttää jo. Ei kauaa kun näette, lupaan :) ) ja rauhoittumista uuteen viikkoon. Ei siis mitään kovin ihmeellistä, mutta eihän sunnuntaisin yleensäkään... Ainiin, mun mielestä väärä tyyppi tippui Putouksessa. Mun mielestä Hänmän olisi saanut olla eka, mut ei kai sillä väliä, kunhan ykköseks tulee lemppari. Vielä vähän hakusessa kuka on paras, mutta jotain viitteitä siitäkin on. No joo, ei mulla mitää ihmeellistä, joten mä köllähdän tähän sohvalle kattelee vielä telkkua, kunnes käyn nukkumatin saattelemana yöunille. Hyvää yötä myös teille <3

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Ootko kokeillu ostaa lohiöljyä Tarelle? :) meillä autto ainaki eikä Aapo näytä pandalta :D plus muukin ihon kutiaminen loppui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se siis ihan syötettävä öljy? Mitenköhän toimii kala-allergiselle :/ Voi kun olisi kiva saada toisen oireet kuriin..

      Poista
    2. Joo siis eläinkaupasta oon ite ostanu ja ruoan sekaan laitan :) viikko meni nii johan ongelmat katos. Jaa.a :s vaikee sanoo et miten siinä tilanteessa, mut oon kuullu et kylmäpuristettu rypsiöljy auttais kans :)

      Poista
  2. jos ei kala käy, voi kokeilla ihan tavan ruokaöljyä =) senkin pitäis jonkin verran auttaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ruokaöljyä meillä lisäilläänkin ruokaan. Ehkä se onkin sit pitänyt karvan ja ihon pikkasen paremmassa kunnossa, kun nuorempana tare näytti ihan kynityltä kanalta :D

      Poista
  3. miun kääkän yhdellä pennulla on allergiaa kans, oli maha aina löysällä,iho kuivi ja mitäköhän kaikkee sillä oli, eläinlääkäri määräs allargianappulalle&kanaa&riisiä ja kun oireet kurissa vähitellen kokeilee siihen sekaan muuta.
    nyt massu kärsii jo syödä possua myös.
    eikä oo enään niin herkkävatsanen et tulis oireita vaikka lattialta jotain imurois =D
    sille kyl kans syötetään jotain ?apteekist? saatavaa öljyä, täytyy kysellä onko se kalapohjasta =)

    omat koirat ei onneks kärsi allergioista, mitä nyt yks kyllä oksentaa perunat, ei siis syötetä sille niitä, Se vaan käy muksun ruokailun jälkeen syöttötuolin alla kierroksel =) sieltä kun saattaa aina hieman sattumia löytää =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, oletteko te teettäneet pentuja ♥ Älä vaan kerro mulle millon on uus pentue tulossa, saattaisin käydä varkaissa ;D

      Mä kerron Taresta paremman allergiapostauksen joskus, mutta onneksi kohta 10-vuotiaalle on saatu sen verran sopiva ruokavalio, ettei pahoja oireita enää tule ja kun tietää mikä on kaikkein pahin, niin ei sit anna mitään lähellekään sellaista. Ja musta tuntuu, et Tare on kans siedättynyt moneen eikä allergisoidu enää niin pahasti, mutta kevättä odottelen jo kauhulla. Meillä on kaksi heinäallergista kotona :/

      Poista
    2. juups =) kaks kertaa oon saanu ihmetellä pienten pentusten maailmaantuloa ja niiden riiviöintiä sit ku vähä olivat kasvaneet =)ihanaa menoa ku 4 pentuu ottaa talon haltuun =D uusimmat "pennut" on kyllä jo yli 2 vuotiaita.

      hahaa! ja ilmotan kyllä heti jos uusia pentusuunnitelmia tulossa =D

      toivotan Tarelle ja siulle oikein vähäoireista kevättä, miullakin pientä heinäallergiaa on, muutaman kerran kiroon kyllä keväällä kaik heinät hiivattiin kun silmät ja nokka vuotaa nii ettei eteesä nää

      Poista
  4. Mun mielestä lohiöljy käy kala-allergisellekin, muistaisin näin mutta en oo 100 varma. Ja apteekista saa myös, sieltä kannattaa käydä kysymässä. Meillä on koiralla talvella kamalassa kunnossa tassut ja ihokin menee aika pahaksi ja karvattomalla koiralla se näkyy vielä niin kamalan selvästi. Ikäväkyllä mikään ei ihan täysin tunnu auttavan mutta ehkä noi oireet olis pahempia ilman mitään toimenpiteitä.

    Meillä ei koira halua ulos ollenkaan jos on kylmä tai vaikka sataa ja jotenkin se tietää sen ilman jo etukäteen eikä edes ulko-ovelle halua tulla reppana mutta pakkohan se on sinne ulos aina raahata hädät hoitamaan ainakin. Muuten ei kyllä kovin kylmällä viitsi toista kiusata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin käydä apteekista kysymässä ja lopunkaiken konsultoida vaikka eläinlääkäriä tilanteesta jos tää pahenee. Onneksi tää ei todellakaan ole nyt pahimmasta päästä!
      Voi teidänkin haukkua ♥ :( Sillä kun ei ole sitä karvapeitettäkään suojana. Varmasti talvi ja sadekelit on teillä haastavia. Miten olette onnistuneet näissä järkky kirpeissä ilmoissa? Onko pikapissi vaan ulos ja sit odotellaan sään lauhtumista? Vaatteita varmaan teilläkin löytyy. Voi toinen ♥

      Poista
  5. Kaunis meikki ja ihana pinseri siellä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krista :) ♥ Sieltä kans löytyi ihana pinseri :)

      Poista