(joulu)Lahjoja itselle

perjantaina, tammikuuta 04, 2013

Palataan vielä pikkasen joulun aikaan. Tai paremminkin lahjojen metsästys aikaan. Tehän jo varmasti tunnettekin mut sen verran hyvin, että tää ei todellakaan tule teille yllätyksenä. Mä en oikeesti etsinyt itselleni mitään, mutta jotenkin aina silloin, kun en todellakaan aio itselleni mitään hankkia, tulee ohittamaton tarjous. Oikeesti! En mä huijaa... Tässä ei tietenkään ole itsehillinnän kanssa mitään tekemistä. Ei ei! ;D Mä vaan satuin löytämään samalla itselleni, kun metsästin lahjoja muille ja samalla ihanat myyjättäretkin lahjoivat mua. Niitä ei siis voi edes laskea, mutta näytettävähän nekin teille on :)


Ensimmäisenä mä paljastan teille telineet, joita oikeasti olin etsiskellyt useammastakin paikasta, sopivia löytämättä. Mulla oli melkoinen kriteeri heti alkujaan tällaisille, joten olin melko varma, etten sopivia tulisi koskaan edes löytämään. Se meinaan on just mun tuuria. Monella bloggaajalla olin kyllä nähnyt näitä telineitä vaikka miten ihania, mutta miks niitä ei koskaan voinut siunaantua mun tielle? Lopulta löysin sellaiset, jotka kelpasivat.

PENTIK servettiteline 12€, suodatinpussiteline 14€ 

Pentik oli kauppa, jossa en juuri koskaan käynyt. Olin joskus ajatellut sen olevan ihan kaameen kallis kauppa, mutta voi mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään ja vielä ihan kohtuullisilla hinnoillakin. Arvanette, että tätä nykyä kierrän myös sen kaupoilla ollessa. Mutta siis joo, kyseessä oli servetti- ja suodatinpussitelineet. Mä tykkään serveteistä, varsinkin kaikista ihanan värikäistä ja kuviollisista hirmu paljon ja ne on oikeasti ihan kätevät pöydällä. Mä en ole vielä päässyt taloupaperin makuun mikä on ehkä ihan hyvä..vois maistuu aika pahalle ;D, joten sellaista telinettä ei ole meille hankittu, eihän meillä niitä rulliakaan koskaan ole. No joo, nuo yksinkertaiset, mutta söpöt telineet kelpas tälle krantulle oikein hyvin ja mikä kivointa. Sain ne vielä samaan sarjaan kuuluvina. Suodatinpussiteline on kyllä kaapissa jemmassa, mutta ilostuttaa joka kerran sen avatessaan. Paljon parempi tuo teline on kuin ne pahviset paketit revittyinä.
Ja sit muita paketteja ja pussukoita.


Stockmann Beautyssa sain taas ihan äärimmäisen hyvää palvelua. Kaiken lisäksi sattui samainen myyjätär tälläkin kertaa, joka viimeksi palveli mua niin ihanasti. Samaa palvelua sain tälläkin kertaa :) Kävin ostamassa siis sekä Niksulle että äidille lahjat Beautysta ja tämä ihana myyjä pisti mulle pakettiin juttuja myös itselleni. Voitte vaan kuvitella millainen hangon keksi sieltä kaupasta poistui. Myyjä kyllä muisti mut ihan selkeästi. Kiitos siis taas hälle <3

STOCKMANN BEAUTY YSL näytteet

Tällä kertaa sain mukaani YSL:n testereitä upeassa mustassa pussukassa. Näytteitä tuli niin hajuvedestä, biologisesta kuorinnasta, meikkivoiteesta, ripsiväristä kuin huulipunastanikin. Vielä en ole mitään kerennyt kokeilemaan, mutta kiinnostavilta vaikuttaa kaikki tuotteet. Mä en vaan kuollaksenikaan enää muista, mitä myyjätär kertoi tuosta kuorinnasta. Siinä oli joku tietynlainen toimitatapa, mutta ei tässä lahossa päässä mikään pysy muistissa. Pitää tutkailla paketin ohjeita varmaan vähän tarkemmin. Ripsareita mä testaan aina erikiinnostuneena ja kuorinnathan tähän naappeliin on todella tarvittavia tuotteita. No en viitsi luetella kaikki erikseen, mut tiedättehän te. Tälle kosmetiikkahörhölle kelpaa paremmin kuin hyvin.

Joululahjatoive postauksessa pistin toivelistalle Cliniquen 3-step ihonhoitotuotteet, mutta niitä ei varmasti kukaan mulle olisi ostanut, jos en itse. Kun ne oikeasti olivat sen verran hyvässä tarjouksessa Stockmannilla, niin ei siinä pöljäkään vois kävellä ohi.

STOCKMANN Clinique 3-step 79,20€

Lahjapakkaus oli Jumbon Stockalla oviaukon tuntumassa, joten se kiinnitti huomioni todellakin heti kättelyssä. Käppäilin tutkimaan pakkausta lähemmin ja sain heti avukseni myyjättären. Juteltiin siinä aikamme ja kertoilin hänelle iho historiaani ja hän suositteli minulle pakkausta. Suolainen hinta kuitenkin arvelutti pakkausen ostoa, 99€ on kuitenkin todella paljon pelkistä kasvotuotteista. Tai mä olen tottunut sen verran halpoihin hintoihin noissa markettien aineissa, joten hinta tuntui oikeasti todella pahalta. Myyjätär kyllä suositteli tuotetta ja arveli tuotteiden sopivan mun iholleni. Kun kerroin arvelevani hintaa, myyjätär ilmoitti, että juuri sinä päivänä oli Stockalla kaikki lahjapakkauset -20%. Siinä vaiheessa en enää miettinyt vaan kiikutin tuotteet kassalle. Nyt jos ei koskaan olisi aika sit testata näitä. Samalla sit nappasin mukaan myös Niksulle sen Guccin hajuvesilahjapakkauksen.

Joulun pyhät oli alkamassa ja laitoin paketin odottamaan kuvaamista tänne. Laitoin siitä kuvaa myös Instagramin puolelle siitä lilasta pakkauksesta, mutta päädyin odottamaan tarkempaa kuvaamista. Pyhinä kävin sitten tutkimaan pakkausta tarkemmin ja himskatti, mulle oli tullut väärän numeron paketti. Mun siis piti ostaa tuo kuvassakin näkyvä numero 2, mutta mulle olikin tullut numero 3. Me oltiin kuitenkin puhuttu myyjätären kanssa siitä, että se on kuitenkin mulle varmaan liian tuju, kun poskissa on pintakuivuutta. Kosmetiikkaahan ei saa palauttaa, joten olin kuin maani myynyt ja stressasin siitä. Päätin kuitenkin kokeilla onneani ja yrittää paketin vaihtoa. Olin varma, ettei se onnistu. Vihdoin takaisin Stockalle päästessäni, oli paikalla vielä sama ihana myyjätär, joka otti mut iloisena vastaan. Kerroin hänelle tapahtuneesta ja oli heti valmis vaihtamaan paketin oikeaan. Huh, kun helpotti tätä pientä stressaajaa. Myyjä vielä pahoitteli tapahtunutta kovasti, sillä hän muisti, että olimme kuitenkin keskustellee, että kumpi numero olisi mulle parempi ja ilmeisesti meille oli lopulta tullut kommunikaatiokatko, jolloin hän oli ottanut "väärän" paketin. Kumpikaan meistä ei ollut varma, että kumman "vika" väärän paketin ottaminen oli, mutta myyjä oli kovin pahoillaan asiasta ja laittoi mulle mukaan vielä hyvityksiä.

STOCKMANN Clinique näytteet

Sain siis mukaani Cliniquen näytteitä. Olin tästä taas niin onnesta soikeana, että tää naantalin aurinko loisteli koko päivän. Söpöstä meikkipussista paljastui kasvorasva, minulle ihan uutuus juttu repairwear, ilmeisesti korjaava meikkivoide, kuorinta, huulipuna sekä silmänympärysvoide. Oijoijoi! Todella kiinnostavia juttuja taas kerran. Pitää vaan alkaa testailemaan kaikkia, koska muuten täällä alkaa todellakin paikat pursuilemaan yli kaiken maailmat puteleita ja purnukoita. Meikkikokoelma postausta on tulossa piakkoin, sillä ne pitää järjestellä sit tuonne valmistuneeseen vessaan, joka siis toivoin mukaam valmistuu pian! Niksu siellä tälläkin hetkellä paraikaa tekee johtotöitä, jotta huomenna päästäisi itse asiaan.

Mutta tällaisia lahjuksia tuli hankittua itselle. Ikeastakin muutamia juttuja, mutta tästä tulis todellakin liian pitkä postaus, joten nää varmaan riittää tälle illalle. Kello onkin jo tosi paljon ja alankin tästä varmaan pikku hiljaa siirtymään tuonne pedin puolelle. Peitto ja tyyny houkutteleekin jo aika lahjakkaasti. Äänikin tarvitsee lepoa, kun taas pari tuntia tuli vetäistyä karaokea. Erittäin ihanaa viikonlopun alkua ja hyviä öitä <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Siis mä en saa ikinä mitään kylkiäisiä mistään ja sä saat kaikkea ihanaa aina, vähänkö epistä!! Missä tollasia myyjiä on, ei ainakaan meidän kaupoissa? :D Just tommosia ihania meikkejä joita muuten tuskin koskaan tulisi kokeiltua, oih ja voih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Kyllä mä sulle ainakin antaisin vaikka mitä kylkiäisiä ♥ :) En tiiä johtuuko siitä, et mä jään aina puhumaan myyjien kanssa niin pitkäks aikaa, et ne yrittää noilla kylkiäisillä päästä musta nopeasti eroon ja se kun olen usein niin vaativa asiakas :D On kyllä tosi kiva päästä kokeilemaan sellaisia tuotteita mitä ei todellakaan tulisi ostettua muuten vain. Kyllä säkin saat vielä :) Kokeile sitä hankala asiakas moodia ;D

      Poista