Liikunnat vko 14

maanantaina, huhtikuuta 08, 2013

Viime viikko oli vähän poikkeuksellinen. Normaalisti kun töiden jälkeen suuntaan salille, on äiti käyttänyt Taren lenkillä, sillä en mä voi enkä raaski jättää tuota karvahanuria niin pitkäksi aikaa ulkoiluttamatta. Koska äiti oli viime viikon reissaamassa Dubaissa, en vain raaskinut jäädä salille rehkimään ja jättää toista odottamaan. On kyllä mieletön etu, kun äiti asuu lähellä. Tarekin nauttii siitä varmasti täysin rinnoin, kun pääsee lenkille silloinkin, kun mä olen töissä. Viime viikon elinkin liikunnan suhteen ihan koiran ehdoilla. Teki kyllä varmasti ihan hyvää tällä kädellekin olla ilman painoja. Tää ei meinaan vieläkään ole kunnossa. Olen jo niin turhautunut tähän. Mutta siis salitreenit sai pienen tauon, mutta palasin kävelyteille oikein mielelläni. Kevät on tehnyt hitaasti mutta varmasti tuloaan ja asfaltti on ollut lähes joka paikassa näkyvissä. Siirryin jo talvikengistäkin snickerseihin, mulla kun ne kunnon lenkkarit otti ja hajosi niin pitää käyttää noita lenkkarin tapaisia. Voin kertoa, ettei ne ole ihan parhaat jalkineet kunnon lenkkeilyyn.


 Mulla on ollut penikat ja pohkeet ihan julmetun kipeet aina lenkin jälkeen, mikä kertoo erittäin huonoista kengistä. Mulla on muutenkin niin vajakit jalat, jotka ottaa itseensä kaiken. Rakot saan sellaisistakin kengistä, jotka on olleet käytössä kiitettävän ajan, että varmasti ovat muokkautuneet mun jalkoihin, mutta ei. Aina löytyy joku paikka mikä hiertää. Jalkapohjat ottaa osumaa kaikkein herkiten yhdessä kantapään kanssa. Ei kiva. Olenkin tässä pähkäillyt jo tovin jos toisenkin, että satsaisin kunnon kenkiin. Ainoa vaan, että jos menen ja ostan jotkut satasen kengät ja jos ne hiertää, on peli menetetty. Tämän vuoksi en vain ole raaskinut vielä ostaa niitä. Ihan varmasti ne olisi laadukkaat, mutta kun mun jalat ei vaan kelpuuta mitään. Paljain jaloinkaan ei kykene kulkemaan. Mikä mun jalkoja vaivaa?


Ma: Reipas kävelylenkki 1h
Ti: Reipas kävelylenkki 1h
Ke: Kävely 1h
To: Kävely 30min
Pe: Reipas kävelylenkki 1h
La: -
Su: Reipas kävelylenkki 1h



Mutta muuten lenkkipoluille palaaminen on ollut todella ihanaa. Aurinko lämmitti niin ihanasti ja joka lenkillä tuli ihan mieletön hiki! Asfaltti jalkojen alla sai aikaan ihan mielettömän juoksuhimon. Pitää ehdottomasti alkaa taas harrastamaan juoksua tai harjoittelemaan sitä, kunhan saan jotkut hyvät lenkkarit siihen. Näillä mentiin viime viikko ja katsotaan miten tämä viikko muovautuu. Tykkään suunnitella treenit jo etukäteen, mutta tälle viikolle sattuu niin monta muuttujaa, että mennään sillä mikä millekin päivälle sopii :)

Mukavaa viikonalkua!

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Hui ole varovainen jalkojesi kanssa. Varsinkin penikoiden. Mulla samaa ongelmaa, ja kun en kuunnellut niitä, vaan lenkkeilin kivusta huolimatta, ne ärtyivät niin että kävelykin teki kipeää. Meni moooonta viikkoa että ne parani. Nykyäänkin voin juosta max 2 kertaa viikossa tästä syystä :( Nehän voi kroonistua. Joskus jouduttu jopa leikkaamaan(siis ei multa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyi! En todellakaan halua mihinkään leikkauksiin joutua. Olenkin muuten tainnut joskus kuulla samaa. Pitää olla varovainen, että jos yhtään kipeytyvät, niin otan levolla vaan. Kiitos vinkistä ihana ♥ Tosi harmi, että sulla estää juoksemista :(

      Poista
    2. Niinpä, itseäkin ottaa aivoon, mutta minkäs teet. Huonot jalat :D Täytyy sitten tehdä jotain muuta silloin kun ei voi juosta :)

      Poista
  2. Nikeltä on ainakin omiin räpylöihin löytynyt kivat lenkkarit. Omat jalat myös tosi krantut ja penikat särkee tosi herkästi. (kiitoksena siitä, kun ylä-asteella liikuntatunneilla urheilin läskipohjakengissä) ;)
    Kannattaa mennä kunnon liikkeeseen testaamaan erilaisia vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läskipohja kengät oli muuten yläasteella niin THE juttu, mulla oli kans sellaiset ja hitto jos kaverilla oli mageemmat :D Hyi, kun näin takaperin miettii :D Voi muru, mitä sä niillä olet liikannut? Niken niitä kevyitä Free kenkiä olenkin ajatellut. Pitää vaan mennä testaa, sopiiko näihin räpylöihin :)

      Poista
  3. Moikka! Päivitäthän blogini uuden osoitteen myös sun sivupalkkiin? :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän päivittelen :) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne ♥

      Poista
  4. Eikös noita juoksukenkiä saa nykyään ihan sille omalle jalalle suunnitwltuja, sun pitää sellaset hommata niin jos ne vaikka olis hyvät :) ja luulis että niissä on joku takuukin jo ei sitten vaikka sovi :) Tuolla on kyllä nyt ihana lenkkeillä, täällä on jo kaikki tiet ihan lumettomia ja hiekatkin on suurimmalti viety pois. Niin ja aurinko paistaa, se on parasta !

    VastaaPoista