Päivän blondi hetki

keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Ei. Voi. Olla. Totta!
Voi taukki, tonttu, juustopää, BLONDI!

Kyllä sitä välillä voi vaan ihmetellä, kuinka mahtava järjenjättiläinen osaan välillä olla. Lukutaito taitaa olla ihan liian yliarvostettua...tai sit ei. Olisin säästynyt tältäkin blondihetkeltä, jos olisin hetken malttanut tutustua rauhassa tekstiin. Tosiaan, eilenhän postailin niistä Stadiumissa tarjouksessa olevista Niken tuotteista. Intopäänä tänään töiden jälkeen sitten hurauttelin Jumboon ja kipitin kevein askelin Stadiumiin mielessä ihka uudet lenkkarit. Olin valmis ostamaan jopa kahdet, salille ja ulkoiluun. Kiertelin ja kaartelin kenkäosastoa läpi ja ihmettelin, mihinköhän ne kengät on laitettu, kun mitään alennuksia näy missään. Kaivoin laukusta sen tarjouslappusen ja menin se kädessä vertailemaan Niken kenkiä. Juu, kengät löytyi, mutta tarjouksessa ne eivät kyllä olleet. Mitä ihmettä? Tarkistin vielä varmuuden vuoksi lappunen kengän vieressä, että varmasti kyse samasta kengästä ja samassa silmiini osui lappusen isolla kirjoitettu 27.4. Niin, sehän on lauantai ja silloin tarjous loppuu. Ööö, missä se aloituspäivä lukikaan? Voi ketun, ketun, kettu! Tää tarjoushan on voimassa vain tuon 27.4. lauantain! Kyllä siinä vaiheessa teki mieli lyödä päätä seinään!

Harmistuksissani sitten poistun kaupasta ilman kenkiä. En välttämättä lauantaina kerkeä Stadiumiin ollenkaan, kun ollaan Anne ystävän kanssa menossa Outlet-expoon. Yritetään kuitenkin, kun nyt on niin hyvät tarjoukset tulossa. Voitte vaan kuvitella sen blondifiiliksen määrää, kun kävelin pikkuhiljaa eteenpäin. Voi että, kun olen pöljä! Jäinpä sit huvin vuoksi kiertelemään muitakin kauppoja, kun sinne kerran olin ajanut. Halusin ilahduttaa itseäni sitten jollain muulla, kun kengät jäi saamatta. Löytyi kyllä taas niin herkullista kosmetiikkaa...hups! :D

ANTTILA Maybelline Color Sensational Vivids 10,60€/kpl

Näitä ihanan kesäisiä Maybellinen Color Sensational Vivids huulipunia on ollut esillä nyt niin monessa blogissa, että munkin oli saatava. Niin herkulliset kesävärit, että nää tulee varmasti kulumaan kesän aikana hurjasti. Ja sopivasti Anttilassa oli vielä Maybellinen tuotteet tarjouksessa "Ota 3, maksa 2".


Anttilassa nämä olivat kyllä lähes kalleimmat, mutta tarjouksen kanssa kuitenkin mielestäni oikein hyvä diili.



Onpas mulla ollut valoitukset ihan erilaiset. No saatte edes jotain mielikuvaa. Todella ihanan pirteät, värikkäät ja raikkaat. Suosittelen näitä ihan hirmuisesti! Huulilla todella pehmoiset ja miellyttävät. Niin herkut!

ANTTILA Maybelline Master drama kohl liner 8,90€

Koska huulipunista ei enää yksikään himoittanut niin kovasti, niin päätin kolmanneksi tuotteeksi ottaa mustan kajalin. Tuo on niin pehmeä ja pigmenttinen, että uskon meistä tulevan oikein hyvät kaverit keskenään.


CLAS OHLSON Canon Photo Paper A4 15,99 10x15 13,99€

Ja vielä vähän lisää valokuvapapereita. Että sellainen kenkien osto reissu tällä kertaa. Meni just niin nappiin, kun mulla voi vaan mennä. No, olen mä kyllä tyytyväinen noihin muihin ostoksiinkin. Nyt mä taidan lähteä lepuuttamaan näitä blondiaivojani, että jaksan huomenna tehdä töitä. Nyt on taas sellainen fiilis, että taidan tarvita lomaa :D

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Hih, vähän eilen mietiskelinkin että mitähän ihmettä kun lauantaina on tarjous ja huomenna olet menossa ostamaan, mikset mene lauantaina :) mutta eipä se aina välähdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, olisit sanonut :D Mulla ei juu aina ihan välähdä xD Onneksi nyt jo naurattaa vaikka eilen ärsytti :D

      Poista
  2. Ihanat huulipunavärit ja kauniit huulet <3 :)

    VastaaPoista
  3. No höh ! Eipä mekään lauantaina ehditä mihinkään ostosksille :( Nooh, kai noita tarjouksia tulee uusia...

    VastaaPoista