LivBox - Heinäkuu

keskiviikkona, heinäkuuta 24, 2013

Mihin aurinko on kadonnut? Tällekin päivälle luvattiin hellelukemia, mutta synkkää on ja tuulee kovin. No, kai se vielä tulee. On tästä huonosta kelistä silti jotain hyötyä. Sain hankittua itselleni hirmuisen siivousinnon, mutta se taitaa taas levitä sellaisiin sfääreihin, että saan siivota sitten lopun lomaa :D Kohta meen ruoanlaittoon. Tänään olisi makkarakeittoa ja jälkkäriksi mustikkapiirakkaa. Hyvin alkaa siis tää kesämasun sulattaminen :D Pääsin mä sentäs eilen jo lenkille, hyvä minä! Nyt onkin sit jalat olleet ihan juntturassa.

Kaikki teistä varmaan jo tietääkin, mitä heinäkuun musta aarrelaatikko Livbox on tilaajilleen tuonut. Pakkohan mun on kuitenkin se tänne omaankin blogiin postailla. Nytpä sit vihdoin selvisi sellainen juttu meidän postista, miksi en ole saanut boxia koskaan kotiovelle asti, vaikka siis kotona olisin ollut. Kuulemma rivitaloihin ei postipaten tarvitse tulle koputtelemaan oveille, vaan paketti on noudettava itse postista. Ei siis sillä, että mua jotenkin haittaisi postissa käynti, mutta kiva siis tietää, ettei turhaan odottele postin tuloa. Mutta nyt laatikon sisältöön.


Heinäkuun värinä oli ihana kirkas keltainen. Hymy nousi korviin jo pelkästä väristä, mutta itse sisältö sai hihkumaan kahta kovemmin. Tämä paketti on ehdottomasti olut painavin ja täyteen ahdetuin. Olin iohan intopiukeena nostellessani tuotteita paketista. Harmillisesti minä jäin kuitenkin ilman heinäkuun tuoteseloste pahvia, joten nyt multa jäi uupumaan heinäkuun paketin tarina. Tuoteselosteet kuitenkin onneksi löytyy myös netistä. Tällä kertaa boxi ymmärtääkseni oli kaikille samanlainen.

Päällimmäisenä paketista paistoi Glitterin hiuslehtinen, jonka siis olin itse saanut jo aiemmin Outlet-messuilta. Lehtinen on kuitenkin todella kiva, joten laitoin toisen jakoon eteenpäin, siitä kun saa hyviä ideoita. Paketista myös paljastui Glitterin hiusvalkki sekä upeat timanttipinnit. Valkkihan mulla on jo ennestään, joten voi olla, että toisen pistän jakoon, mutta nuo timangipinnit on niiiin ihanat. Ihan varmasti pääsevät käyttöön. Katotaan vaan, että saanko iitä pysymään päässäni. Onkohan siihen joku erikoisempi kiinnitystapa, kun tuollaisia hengettömiä ovat?

Seuraavana vanha tuttu Herbinan kuivashampoo. Mitäpä siitä sen ihmeempiä jorisemaan. Hyvä tuote.

Schwarzkopf Bonacure Fibre Force - tehohoito oli mulle paketin kummastuttavin tuote ensalkuun, kun puuttui se tuoteseloste. Tajusin kyllä sen olevan hiuksille, mutta käyttötarkoitus oli vähän hakusessa. Olisiko se siis hoitoaine, joku geeli tai mikä tahansa muu hiuksiin jätettävä voide. Onneksi Livboxin nettisivu pelasti ja kertoi, että sen pitää vaikuttaa 5-10min ja sitten huuhdellaan huolellisesti pois. Tää niin pääsee seuraavalla saunakerralla kokeiluun.

Carmex huulirasva kirsikantuoksuisena. Ooooh! Huulijutut on aina niin ihania ja KIRSIKKA! Oo nam! Chupa Chups tikkareissakin kirsikka on mun lemppari. Tää tulee niin muuttamaan mun käsilaukkuun.

Viimoisena sitten toinen iso puteli, Sunsilkin Pro Heat lämpösuoja- ja kiiltosuihke. Kelpaa! Mä olen todella huono laittamaan hiuksiani, eikä multa taida edes löytyä lämpösuojaa muistaakseni, joten ehdottomasti tämä tulee tarpeeseen. Nyt vaan pitäisi tän hiuslaiskimuksen tehdäkin näille hiuksille välillä muutakin kuin letti :D


Mitä te tykkäsitte heinäkuun Livboxista? Tää oli mun mielestä ehkä yksi parhaimmista. Isot tuotteet ja muutakin kuin kosmetiikkaa, siis nuo hiusjutut. Tykkäsin siis paljon, mutta mitä mieltä te olitte? :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tykkäsin myös ihan hulluna tuon boxin sisällöstä ja ainakin tuo kuivashampoo jää sellaiseksi tuotteeksi, että sitä aion ostaa myös itse sitten kun tuo loppuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Herbinan kuivashampoo on kyllä niin hyvä. Sitä kannattaakin ostaa. Ootko kokeillut sit Klippotekenin versiota? Kummasta tykkäät enemmän jos siis olet?:)

      Poista