Kesäsaalis purkua osa 3

perjantaina, elokuuta 09, 2013

Onneksi, siis onneksi vihdoin tuli perjantai ja saan tasoitella ensimmäisen työviikon aikana kerrytettyä univelkasaldoa. Ensimmäinen asia mitä töiden jälkeen teinkin, oli päikkärit. Miten ihana oli vaan köllähtää sohvalle, kun tiesi ettei mihinkään ole enää kiire. Eipä tätä autuutta taas kestä ku kaks päivää, kunnes taas ahertamaan on pakko lähteä. Ensimmäinen viikko oli helppo että vaikea. Työt alkoivat kovin iisisti eikä siellä ole tarvinnut yhtään stressata. Selkeästi on vielä porukat lomilla. Vaikeaa on ollut aamuherätykset ja nukkuminen tai pikemminkin nukahtaminen. Kun keho on säätänyt itsensä lomalla uusiin kellonaikoihin, on vanhoihin arkiaikoihin ollut vaikea palata. Ei mulle uni tule kympiltä illalla, vaikka siinä vaiheessa pitäis niin olla jo unimaassa, joten univelkaa on valitettavasti kertynyt. Ehkä se nyt tästä vähän helpommaksi toivon mukaan muuttuu. Onneksi viikonloppu kuitenkin tuli. Ja mikä ihaninta, saan tänään Niksun taas kotiin <3

Mutta puretaas taas näitä kesälomalla tehtyjä ostoksia. Varoittelen, taas on monen monta vaatetta esiteltävänä, eikä nää silti tähänkään lopu! Mä olen oikeasti pistänyt niin tuulemaan. Joten ei muuta kun ostosten kimppuun.

H&M leprardihaaremit 14,95€
LINDEX yöhousut 4,50€
ONLY paljettihame 5€

Mä olen oikeasti vihannut aina haaremihousuja tai ainakin niin kauan kun muistan ensimmäiset joskus vuosia sitten nähneeni. Miten kukaan voi pitää sellaisia pöksyjä, missä persamus roikkuu polvissa ja miten niillä voi edes kävellä. No, kun serkkutytöt tulivat meille lomaansa viettämään, jouduin siedättymään heidän haaremihousuista. Ykskaks ne alkoivatkin näyttää ihan kivoilta. Lopulta ihanan näköisten haaremihousujen hypätessä eteeni, en enää voinut vastustaa niitä. Ne on niiiiiin rennot päällä! Siis yksi lempparivaatteistani tällä hetkellä, ehdottomasti. Jos ette ole kokeilleet, niin vauhdikkaasti Hennesille ostamaan omat haaremit. Parhautta!

Ostin joku joulu Niksulle joululahjaksi ihanat yöhousut, jotka lopulta varastin omaan käyttööni aika pitkälti. Tosi reilu lahjan antaja minäkin, kun omaan käyttöön lopulta pöllin ;D No mutta nyt voin hyvillä mielin palauttaa housut takaisin Niksun käyttöön, sillä löysin itselleni ihan ikiomat yöpökät. Päällä tälläkin hetkellä. Ihanan pehmiää materiaalia ja mukavan lämpöiset. Eikä todellakaan ollut hinnalla pilattu. Viimeinen kappale tangolla ja mulla oli tuuria :)

Mä metsästin viime talvena paljettihametta kuumeisesti. Mun mielestä se sopii niin hyvin pikkujouluihin ja uuden vuoden juhliin, mutta mistään ei löytynyt sopivaa. Ja jos joku kivannäköinen löytyi, se ei vaan istunut mun kropanmalliin. Eipä tämäkään löytö mulle täydellisesti istu, mutta mikäpä nyt uimarenkaan päälle nätisti istuisikaan, mutta jehna miten halvalla lopulta hameen löysin. Ensi talven juhlat pelastetta ;)


CUBUS tähtiniittitoppi 7,95€
H&M raitatoppi 4€
CUBUS oranssitoppi 4,95€
H&M harmaa t-paita 4€
H&M viininpunainen toppi 3€

Toppeja ja vähän lisää toppeja. Yksi eniten käyttämäni vaate, joten niitä pitää sitten olla kuin muille jakaa, kaikissa sateenkaaren väreissä ja niin tiukkana kuin löysänä. Kuvassa ylärivin topit on tiukkaa mallia kun taas alarivin topit oikein lörttötä, että makkarat saadaa nätisti piiloon. Ja nyt löytyi sitten viininpunainen toppi syksyksi. Vielä en ole malttanut ottaa käyttöön, mutta varmasti yksi käytetyin toppi tulee olemaan.

CUBUS pääkallo college 9,95€

Olen pitkään halunnut pitkähihaista paitaa ilman huppua. Mulla kun noita huppareita on ihan tarpeeksi ja olen niitäkin ostanut vielä lisää, joten huputtomia paitojakin olisi kiva omistaa. Jokin tässä paidassa vaan veti puoleensa ja onkin saanut jo kovaa käyttöä sen jälkeen. Ihanan lörttö, joten ei ahista päällä :D

VERO MODA ohut neule 19,95€

Mun ei pitänyt tänä paitaa ostaa ollenkaan, kun oli vielä normaalihintainen, mutta kun se oli kaupan viimeinen yksilö, en voinut jättää ostamatta. Ihanan ohkainen neule, joka varmasti tulee lämmittämään viilenevissä ilmoissa. Väriin tykästyin myös ihan hirmuisesti. Multa kun tuppaa löytymään noita kirkkaita värejä pilvin pimein, mutta näitä neutraaleja ei juur yhtään. Myös tän neuleen hihat oli niin kivat :) Neule näyttää todella lörtölle ja sellaisen sen kuvittelin myös päällä olevan, mutta melko makkarankuori tuo silti on. Kiinteytystä kehiin siis.

NEW YORKER jakku 9,95€

Jakut tuo ihanasti ryhtiä asuun ja mikä sen kivempi, kuin ihanan värinen sellainen. Ei vaan voinut jättää ostamatta. Ja istui päälle melkein kuin nakutettu, niin ei sitä siksikään voinut jättää ostamatta.

SEPPÄLÄ neule 9€

Liukuväriä vähän lisää, olen siihen niin ihastunut. Mitä tähän nyt sanoisi. Toi oli vaan niin ihana. Hyvä syksyn vaate.

SEPPÄLÄ college 6€

Tää oli vaan niin heräteostos, ei sen kummepaa. Paidan hinta vielä oli niin naurettava, että kotiin vaan. Ja johan tuo on viileinä päivinä päässyt päälle. Käyttöön sekin siis tuli.

LINDEX Holly&White paita 7,45€

Raita on ollut mulle vähän nou nou juttu aina, mutta pikku hiljaa olen niille alkanut lämpiämään vähän enemmän. Vaakaraita kun kuulemma lihottaa kantajaansa, niin olen vältellyt niitä kuin ruttoa. Kuitenkin raitatopit ovat olleet niin suuressa käytössä, että en hetkeäkään epäillyt tämän Holly&Wihten rennon raitapaidan. Täähän se vasta käytössä nyt onkin ollut. Noi kyynärpaikat on niin söpöt :)

H&M neule 5€

On se kumma, kun viime vuonna viininpunaisia vaatteita sai etsiä melkein kissojen ja koirien kanssa viime syksynä, mutta nyt niitä on hypähdellyt eteeni vielä alennetuin hinnoin. Samainen neulehan multa löytyykin jo vaalean ruskeana, joten kiva lisä syksyyn tämäkin. Kiva, että olenkin löytänyt uusia syysvaateita.

VILA reikäneule 34,95€

Viimeisenä sitten neule, jonka olen kyllä oikeasti ostanut jo kesän alussa, mutta tuolla se on odottanut vaan julkaisua. Päätin nyt tökätä sit tähän samaan postaukseen vielä tämänkin. Ihana reikäneule, joka on ollut niin kovassa käytössä, että yhden isomman reiänkin olen siihen onnistunut saamaan :( Ihanan vilpoisa, mutta tarvittaessa lämmin ja ihanan rento! Yksi lemppareimmista vaatteistani ollut kesän aikana.

Semmoisia ostoksia tällä kertaa. Mitäs olette mieltä näistä? Olenko tehnyt yhtään hyviä löytöjä?

Nyt ihan huisin ihanaa viikonlopun alkua ja nauttikaa <3

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Rakastuin noihin liukuvärivaatteisiin o.o Superihania. Varmasti täytyy hankkia itsellenikin kunhan jossain tulee vastaan! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vei munkin sydämmen ihan totaalisesti. Toivottavasti osuisi sunkin kohdalle :) Noita neuleita olen nähnyt Seppälöissä vielä vihreään taittavina :)

      Poista
  2. Hyviä löytöjä oot tehnyt ja hyvillä hinnoilla! ;) Mun suosikkeja tais olla kolme alinta paitaa. Viininpunainen neule sopisi omaankin vaatekaappiini!

    Mukavaa viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollutkin ihan haavi auki hyvistä löydöistäni. Ei mulla normaalisti ole näin hyvää tuuria :) Viininpunainen on kyllä taas kova sana kun syksy tulee :)

      Poista
  3. Paljettihame ♥
    Mulla kans viininpunanen jatkaa suosikkiväreissä syksyn tullen, moinen neule olis tänne kans hyvin tervetullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyykö sultakin paljettihame? :)
      Näin muuten noita neuleita vielä myynnissä alennuksilla, kun pari viikkoa sitten kävin Hennesillä. Ei meinaan ollut tosiaan kallis.

      Poista
    2. Eikun mä vaan unelmoin semmosesta :) ainakin mielikuvissa tuntuu ettei olis mulle kauheen sopiva :( mutta täytyy tsekata tuo neuletilanne kun seuraavaksi pääsen hennesin nurkille :) missä muuten oot käyny new yorkerilla?

      Poista
    3. Niin mäkin olen sitä mieltä, ettei mulle sovi, mut hittoako väliä. Kun tykkää niin sit ostaa ;D
      Nyw Yorkerilla käyn Hyvinkäällä kauppakeskus Willassa. Aina siis kun sinne asti malttaa ajella :)

      Poista