Livbox - elokuu

torstaina, elokuuta 08, 2013

Odottihan mua tänään postilaatikossa taas se kiva postikortti, joka ilmoittaa paketin saapumisesta. Eihän siinä muuta kuin lenkkeillen postiin ja mysteeripaketin hakuun. Anteeksi melkein heti perään toinen Livbox-postaus, mutta pistetään tääkin nyt heti tuutista ulos, ettei taas jää roikkumaan puolelle kuulle. Mulla kun nyt tuppaa muutenkin olemaan sen verran monta postausta jonossa, että ihan itseäkin hämmästyttää :D

Mitäs sieltä elokuun boxista nyt sitten paljastui? Ainakin huisin ihana lila paperi ja tuotteita viisi.


Olipas putelivoittoinen paketti tällä kertaa. Yksi toisensa jälkeen nostin hämmästellen hyppysiini, että mitä noista puteleista sitten turahtelisi ulos. Eikun siis tutkimaan.

Ensimmäisenä nappasin nakkisormillani paketin isoimman putelin. Omenoita kuvassa, joten olettaisin omenan tuoksua olevan tiedossa. Oikeassa olin, mutta itse tuotetta en olisi arvannut. Se on meinaan Greenland Body & Massage oilia, sillee semisti suomennettuna ihan vaan vartalohierontaöljyä. Okei, mitäs tähän sanoisi. No ensinnäkin, mä tiedän että kyllä tää käyttöön tulee. Niksu kun kuulee, että meillä on hierontaöljyä niin hän varmasti parkkaa itsensä mun eteen ja osoittaa hierottavan kohdan. Öljyn kanssakin hieronta on paljon mukavampaa. Ihan vain pikku tietoisku tähän väliin, olen pikku likasta asti pakotettu harrastanut hierontaa... ja olenkin Niksun ihka oma hieroja. Viime aikoina olen kyllä kuullut pientä harmitusta siitä, etten ole aikoihin tehnyt kunnon hierontaa. No josko sitten nyt yllättäisin. Tästä hierontaöljystä sanotaan, että se kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Enstemmäisenä tuli kyllä mieleen, että imeytyyköhän tämä hyvin vai käyttäytyykö kuten muut öljyt ja lopulta ne haluaa pestä pois? No, sen näkee sitten kokeilussa.

Seuraavana paketin ehkä ihastuttavin tuote. Mä olen meinaan sellainen huulituotehamsteri mikä hämsteri mä nyt en olis, että kyllähän se hymy väkisinkin nousee kasvoille uuden huulituotteen kohdatessa. Tykkäsin jo aiemmassa Livboxissa tulleesta Burt's Beesin tuotteesta ja tämäkin Burtin huulikiilto pääsee ehdottomasti kovaan kokeiluun ja sitä mukaa toivottavasti käyttöön. Sävynä tässä on neurtaali ja läpinäkyvä Blush 020, joten arkikäytössä varmasti mukava. Tuoksukin on ihanan aprikoosimainen ainakin korkin alta nuuhkaistuna. Testiin siis vaan.

Clarins Gentle Foaming Cleanser kasvojen puhdistaja on mulle kiva tuote kokeiluun. Edelleen mä vaan metsästän sitä täydellistä kasvojenpuhdistus tuotetta, mutta vieläkään sitä ei ole löytynyt. On siis aina kiva päästä testaamaan uusia. Tämän sanotaan olevan "hellävarainen ja neutralisoi veden kuivattavaa vaikutusta". Mun pintakuivuudelle varmasti oikein oiva, mutta riittääkö meikin ja finnien kukistamiseen? Let's see.

Bernard Cassiere, kuka, mikä? Nevahööd merkki meikäläiselle. Oletteko te koskaan kuulleet? Benan Anti-Stress suklaakuorinta kuulostaa kyllä niin houkuttelevalta ja mielenkiintoiselta, että tekisi mieli sujahtaa tältä istumalta vessaan levittämään tuota kasvoilleni. Se kuulemma "sisältää Reilun kaupan kaakaota, jonka antioksidantit ja kofeiini vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa. Tuloksena on kirkas ja pehmeä iho." Kenen muun korviin tää kuulostaa hyvältä, käsi ylös? Taidan siis hetimiten kohtapuolin lähteä suklaamatkalle. Ja voi apua vaan jos tää on kovinkin ihana tuote. Mistä Benua voi ostaa? :D

Viimoisena Ahava Essentian Day Moisturizer. Nyt on pakko sanoa, että möh, taasko päivävoide. Siis ei sillä, ettenkö niistä tykkäisi, mutta kun kaikki edellisetkin on vielä ihan käyttämättä. Mun kesäisin kovin rasvoittuva iho kun ei kestä näitä kovin rasvaisia tuotteita, joten siellä ne kaikki hyllyllä odottelee vaan käyttäjää. Pakko pistää pikku hiljaa jakoon, etteivät lähde itse sieltä liikkeelle. Tämä voide kuitenkin kuulostaa todella mielenkiintoiselta, että pakkohan tätäkin on kokeilla. Se sisältää" kuolleen meren mineraaleja ja kosteusvoide tehostaa ihon luonnollista kosteuspitoisuutta pitkävaikutteisesti. Voide jättää ihon pehmeäksi ja palauttaa sen luonnollisen hehkun." Kuulostaa siis todella hyvältä, joten pakkohan sitä on testailla.

Lainausmerkeissä olevat lauseet Livboxin esittelylehtisestä.

Mitäs te tykkäsitte elokuun boxista? Oliko paljon eri tuotteita jaossa tällä kertaa? Ainakaan vielä ei Livboxin sivuille ole päivittynyt uuden boxin sisältöä, mutta eiköhän se pian ole nähtävillä. Nyt mä taidan siirtyä hemmottelun pariin ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Noh, budjailen taas vaiheeksi töitten takia enemmän tai vähemmän Lontoossa, joten saan paketin sitten kun taas pyörähdän Suomessa. Tuota suklaajutskaa lukuunottamatta mikään muu tuote ei herätä kummempia intohimoja.

    Ahava on hyvä sarja, mutta sekin on niiiiin tuttu Israelin ajoilta.

    www.dzinninajatuksia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vähän paljastaa, se suklaakuorinta vei syrämen :D

      Poista
  2. Bernard Cassierea käytetään ihan kunnon kosmetologihoitoloissa, joten se on ainakin kunnon tuote ja ihan taivaallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näin lukaisin jostain ja yhdyn täysin, se on taivaallinen! :)

      Poista