Livbox - syyskuu

keskiviikkona, syyskuuta 04, 2013

Iltaa ihanaiset! Mä koetan täällä bloggailla pää kainalossa. Vieläkin kurkku vähän vihlottelee, mutta tänään tuo armas nuppini on taas jomotellut. Meni siis vähän myöhäseksi bloggailut tänään. Päikkärit saattoivat venähtää taas parituntisiksi. Ei hyvä! Toivottavasti saan yöllä unta.

Olin eilen ihan haavi auki, kun pääsin töistä kotiin. Postien joukossa nökötti tuttu kortti, mutta miten jo nyt? Livbox oli valmiina noudettavissa kotiin, jopas kummaa. Siis pelkästään positiivista, mutta yllättävää silti. Jotenkin on tottunut siihen, että boxi saapuu vasta lähempänä puolta kuuta, mutta tällä kertaa se tulikin jo hyvissä ajoin. Siis niin kiva juttu :) Kiitos vaan Livbox-tiimi :)

Mitäs täältä syyskuun aarreboxista sitten paljastuikaan? Kädet oikein syyhyää :D


Oho, tälläkin kertaa mun paketista kuoriutui kuusi eri tuotetta. Mutta mitä kummaa? Mun esittelykorttisessa on vain viisi. Onkohan mulle tullut yksi liikaa? Aa, nuo Bossin tuotteet lasketaan yhteen :) Tämä oli kiva juttu.

Vanha tuttu Louis Widmer, tällä kertaa kasvoputsarin muodossa. Widmeriltähän on tullut aiemmin jo silmävoide sekä kuorinta. Kiva siis päästä kokeilemaan putsaria. Ja tiedättehän te, turhaa edes sanon, mutta sanon kuitenkin, sitä parasta putsaria edelleen metsästämässä. Joskin tämä ei ole minun tykkäämäni geeliputsari vaan puhdistusmaito. En oikein ole päässyt niiden kanssa koskaan sinuiksi, vaikka hyviä ovat olleetkin. Tuntuvat vaivalloisilta jotenkin. Mutta testiin ehdottomasti tulee. Edellisestä boxista tullut Clarins on ihan kertaa vailla tyhjä.

Sitten nuo yhdeksi laketutu Bossin tuotteet. Mielestäni on todella kiva, ettei tullut pelkkää hajuvesinäytettä, sillä ne tuppaavat olemaan yleensä niin kovin pieniä. Saamme siis nauttia tuoksua myös vartalovoiteen muodossa. Mikäli tuoksu on hyvä, varmasti muuttaa iso hajuvesi hyllyyni, muttä pitää ensin nuuskutella. Vartalovoiteita mulla on riittämiin, mutta hyväntuoksuiset pääsee aina käyttöön. Katsotaan tai siis nuuskutellaan sopivuutta ;)

Taas Clarinsilta tuote. Oletteko huomanneet saman kuin minä, että Clarinsia on tullut boxeissa melko paljon? En valita, hyviä tuotteita ovat kyllä olleet, mutta hassua, että niitä on tullut aika paljon. Tällä kertaa sain pikakaunistajan. Joo, sellaista tänne todellakin tarvitaan. Aamuisin sängystä kun herää niin järkyttävän näköinen zombie painavine silmäpussineen, että kaikki kaunistajat tulee kyllä tarpeeseen. Mielenkiinnolla siis testailemaan.

Jippii, jippii! Meikkihamsteri on taas kovin tyytyväinen. Boxista paljastui uusi luomiväri <3 Olin niin pähkinöinä tuosta. Hypistelin Max Factorin Wild Shadow Potsia käsissäni muikea ilme naamallani ja ihastelin luomiväriä silmät kiiluen. Sain mustan jossa on glittereitä. On raaskinut sen enempää siihen vielä nakkejani upottaa. Pitää päästä testaamaan sitä ihan meikkiin :) Jee jee. Toivottavasti on hyvä!

Viimoisena sitten Dr. Bonner Magic Soap, vartalosaippua. Suloinen pikku saippuu, mutta että vartalolle? Palasaippua vartalolle? Jaahas. Kuvittelen jo nyt mielessäni sen vaikean tapahtumasarjan, kun yritän suihkussa käydä peseytymään tällä. Ensin liukas saippua ei pysy käsissäni. Sitten kun olen sen tuhannen kertaa tiputtanut käsistäni, viimein liukastun siihen ja tömähdän lattialle persaus mustelmilla. :D No josko siinä ei ihan niin kävisi. Mielenkiinnolla kyllä kokeilen tätä kasviperäistä ja biohajoavaa saippuaa. Kerron sitten käviko mulle tuo ennustamani tapahtumasarja :D Kohta mä kipaisenkin saunaan, josko tuo pääsisi heti testiin. Ihan asiasta lentokoneeseen, ei taida hieman kipeänä olla järkevä mennä saunomaan. Mieli kuitenkin tekee lämpöön :)


Mitäs teidän Livboxeista paljastui? Ja te joille tuo ihana aarreboxi ei tule, niin onko tuotteet muuten tuttuja ja testattuja? Mielipiteet edelleen tuonne kommenttiboxiin jakoon :)

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Siis mä oon jo pitkää miettiny pitäisikö tilata tuo.. Oon vähän aina epäillyt sisällön laatua, mutta tuohan vaikuttaa oikein kivalta :) paranemisia muru xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä oon ainakin ihan inlööv tähän boxiin. Onhan se niin, ettei kaikki boxista tulleet ole aina miellyttäneet, mutta niillä voikin sitten ilahduttaa niitä kavereita, jotka mahdollisesti niistä tykkäävät. :)

      Kiitos ihanainen ♥ xx

      Poista
  2. Mäkin yllätyin kun postista sainkin tämän paketin enkä toista jota olin odotellut, tuli tosi aikaseen :) Ihan kiva paketti taas, mulla ihan samat tuotteet mut luomiväri lila ja palasaippua oranssi. Toivottavasti selvisit saunasta ilman mustelmia ;)

    Ja toivottavasti säästyt pahemmilta sairasteluilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkös sä tykännyt lilasta luomiväristä? Vai muistanko ihan väärin?
      Ja selvisin ilman mustelmia, koska unohdin ottaa saippuan mukaan :D

      Nyt on ainakin melko terve olo. Ehkä tää rauhallinen meno sai pöpöä laannutettua :)

      Poista
    2. Juu oikein muistit, lila on suosikkeja :)

      Poista