Arkimeikkini

tiistaina, lokakuuta 29, 2013

Mä hiihtelin vuos tolkulla arkisin ilman meikkiä paikasta toiseen. Arvostin niin paljon jokaikistä ylimääräistä minuuttia jonka sain nukkua aamuisin, ettei meikkailu ollut todellakaan mikään vaihtoehto. Eihän tästä ihan kamalan kauaakaan ole aikaa, kun aloin sutimaan aamuisin naappelia edes hitusen inhimillisemmän näköiseksi. Kävi kanssa eläjät kovin sääliksi (ja saattoi tuo ukkokultakin ilmoitella mun näyttävän kuolleelta harvase päivä :D), joten muutaman hassun minuutin aiempi herääminen ei voisi tappaa mua. Ja sitten tulikin arkimeikkailu osaksi jokapäiväistä rytmiäni. Käytän aamuisin ihan maksimissaan kymmenen minuuttia naaman ehostukseen ja sitten jo riennänkin vauhdikkaasti eteenpäin.

Älkää tekään säikähtäkö tätä kuolleenrapistunutta naappelia. Alkutilanne on varsin kuitenkin näytettävä?


Siinä zombi, melkein suoraan sängystä nousseena. Silmät enemmän kuin väsyneet ja letti yön sotkema. Näppyjä mulla on vaikka muille jakaa ja kalvakasta ihostani ne oikein paistavat punaisuudellaan. Melko lohduton näky joka aamu peilissä. Ehkä siis ihan hyvä vähän peitellä pakkeleilla.

Kuvaa sitten koko mahtavasta meikkiarsenaalinista aamuisin.


Tässä kaikki mitä käytän. En jaksa aamuisin miettiä sen kummemmin mitä kaikkea naamaani tarvitsee joten tämä minisetti riittää vallan mainiosti. Ensimmäisenä naamaan CC-voide, pelastaa muuten jo paljon!


Olen vaalentunut jo ihan hirveästi kesästä, joten CC-voiteestä pitäisi varmasti käydä ostamassa light-sävy. Medium alkaa olla jo aivan liian tumma. Samoiten CC-voide on enemmän punapigmenttinen, joten ei senkään vuoksi istu ihooni myöskään täydellisesti. Arkena tykkään kuitenkin sen vaivattomuudesta niin paljon. Ihan vain sormin sutaisin kasvoille. Sitten kulmat.


Heti saa vähän enemmän eloa kasvoille. Mulla on todella vaaleat kulmat ja ripset eikä värjäilykään ihan kamalasti tuo helpotusta. Itse vielä tykkään enemmän tummista kulmista, mutta arkisin en jaksa vaivata siihen kuitenkaan liikaa aikaa, joten tuo E.L.F.in vaalea väri on sopiva. Sitä harvemmin saa sotkettua todella pahasti yli. Sitten päälle vielä Lumenen kulmageeli ruskeana. Yksi parhaimmista tuotteista ikinä!!! Sitten lisää väriä naamaan.


Sipaisu poskipunaa saa myös melkoisesti elämää kasvoille. Poskipunasta on tullut mulle yksi luottotuotteista. Nuorempana kun en niitä koskaan edes käyttänyt.


Ja vimoisena vielä ripset. Tällä hetkellä käytössä Cliniquen ripsiväri näyte. Tässä on siis perus arkimeikkini. Eihän tuo lopputulos edelleenkään ole mikään VAU, mutta ihmisten ilmoille ainakin kehtaa mennä. Töihin varsinkin, kun mut näkee suurimmaksi osaksi päivästä vain tietokoneen ruutu ja puhelin. Niitä vartenhan tässä siis meikataankin ;) No ei vaan. Itsellä edes hitusen ihmismäisempi olo.

Joskus kuitenkin kun olen aamuisin ollut todella rivakalla päällä, saatan ottaa vielä pari tuotetta lisää.


Mun silmänaluset ovat nykyisin mustaakin mustemmat ja niihin hukkuu, joten peitevoide tekee kyllä myös ihmeitä. Mutta silloin harvoin siis kun jaksan laittaa. Tuo Maybellinen Fit Me on mun lemppari silmänalusille. Suosittelen!


Näyttää omaan silmään paaaaljon paremmalta! Ihan kuin silmätkin olisivat jotenkin kirkkaammat. Toinen tuote vielä silmiä korostamaan, jos siis jaksan.


Vähän väriä luomiin ja taas tuli paljon lisää eloa. Tässä siis koko setti. 

 
Väsyneeltä mä silti näytän :D Aa, ja huuliin pistän ihan vain huulirasvaa, ei mitään sen kummempaa.
Loppuun vielä alku- ja lopputilanne vierekkäin.


Mites teidän arkimeikkailut? Mitä kaikkea te suditte naamaan vai tarvitsetteko yhtään mitään? 

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Söpöläinen, meikillä tai ilman♡
    Ja hei, aika samoilla linjoilla mennään, erona se että viikonloppusin en jaksa laittaa ku väriä kulmiin ja ripsille temput "silmänkääntäjillä"
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paraskin kaunokainen se siellä höpöttää ♥
      Mut sun kulmat on niiiiin täydelliset ♥ Et haluis inasen luovuttaa mulle niistä väriä? :D
      Veikka vei munkin värit, se kun on niin tumma :D

      Poista
  2. Nykyisin harvemmin tulee enää "arkena" meikkailtua, mutta joku pakkomielle mulla on kulmakarvoihin, sillä joka aamu sudin niihin juurikin tuota Lumenen kulmakarvageeliä, ihan loistotuote :) Tykkään, että kulmakarvat on kuosissa sillä minustakin ne saa kasvot näyttämään ryhdikkäämmiltä, vaikkei muuta meikkiä olisikaan. Ja nyt kun ei juurikaan tule meikkailtua, niin sitten kun meikkaa enemmän niin tuntee olonsa kovin epämukavaksi :D Mies sanookin usein, että "sinä oot kotiäiti, ei sun tarvii miltään näyttää" :D Kiitti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmat on kyllä mulle kans melkoinen pakkomielle. Ne pitää olla kunnossa. Ja silloin kun meikkaan pitkän kaavan mukaan, niin käytän niihin todella paljon aikaa :D Ne todella tuo ryhtiä kasvoille.
      Olen kuullut, että äitiys on muuttanut monenkin meikkailutapoja. Siskolle kävi muistaakseni kanssa niin, että isompi meikkimäärä olikin sit ihan kauhistus, mutta nyt kun lapset ovatkin jo isompia, niin meikkailukin palasi. Hah, kivasti miehes on sanonu :D Kunhan oma olo on hyvä, ei sillä meikillä ole mitään väliä :) ♥

      Poista
  3. Kaunistus olet! Mun arkimeikki on varmaan aika samaa tasoa, paitsi silmien alle on PAKKO laittaa kilo tavaraa peittämään upeat pussit! <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs se kaunokainen siellä höpsii? Voi kiitos. Mä meen näistä ihan sanattomaksi. Noita kuvia katsellessa totesin kyllä itsekin, että pitäisi alkaa laittamaan kilo tavaraa näidenkin pussien peitoksi. Huh kun onkin mustaa! :o

      Poista
  4. Vitsit sä olet kaunis..!
    Tulee kyl useinmiten meikkiä arkenakin käytettyä. Vähän väriä peittämään tummat silmänaluset, ripsaria ja poskipunaa. Olen laiska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ansku! Öhmshöm, menee ihan sanattomaks. Kiitos ♥
      No sinä se et kyllä mitään meikkiä ees tartte, upeus kun olet ♥ Mut kyllä se pienikin ehostus saattaa tuoda paljon eloa. Mä kans olen niin laiska :D

      Poista
  5. Sinä kaunokainen et edes meikkiä tartteis! <3
    Mulla arkimeikki on aika laaja käsite; riippuu ihan onko työpäivä/koulupäivä/ei kumpikaan. Yleensä perusarkimeikki sisältää meikkivoiteen, silmänalusten häivyttäjän, ripsivärin, rajaukset ja luomivärin. Töihin siis ainakin nuo, yleensä kouluunkin, joskus saatan kouluun mennä vaikka pelkässä ripsivärissäkin. Riippuu laiskuuden asteesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua littleB ♥ Oot aivan liian ihana :) Kiitos ♥
      Voi sä jaksat vielä laittaa rajaukset! Mulla ei todellakaan riittäisi aamuisin kärsivällisyys siihen. Mulla kestää aina viis minuuttia rajauksen teko, niin ei kerkee :D Mut toi laiskuuden aste kyllä vaikuttaa täälläkin ;D

      Poista
  6. Kaunis olet meikillä ja meikittä, mutta tottahan se on, että meikkaaminen piristää hieman kasvoja. :) Oma meikkaaminen on myös tosi vähäistä. Jos lähden jonnekin, heitän CC-voiteen kasvoille, perään poskipunan ja ripsarin. Kulmia pyrin kestovärjäämään itse ja luomiväriä käytän vain erikoistilanteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinäkin ihana, kiitos ♥ Kyllä meikki tosiaan piristää kasvoja :)
      Aika samoilla linjoilla siis mennään :) Mä kans olen värjännyt kulmiä ja ripsiä, mutta ei tunnu väri tarttuvan niihin kunnolla. Kestää vain hetken ja sekin tarttunut väri niin haalea :( Onneksi on noita kulmatuotteita.

      Poista
  7. Mä meikkaan aina, jokapäivä myös vapaapäivinä. Tosin hyvin kevyesti ja vapaalla vielä kevyemmin, voi olla vaan pieni ripsari ja vaikka puuteri mutta anyway. Jotenkin se vaan kuuluu osaksi mun aamua ja se jotenkin herättää niin henkisesti kuin fyysisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä taas yleensä niinä vapaapäivinä kulutan helposti tunninkin meikkailuun :D Sit kun on aikaa tehdä kunnolla, niin yleensä käytänkin aikaa siihen rutkasti. Mut toi meikkailu kyllä herättää ihan kivasti. Niitä kasvojakin :D

      Poista
  8. Höpsis sä mikään zombi olet ilman meikkiäkään ♥ Kaunis on kaunis vaikka voissa paistais, vai miten se meni :D Mä ensinnäkin odotin paaaaljon enemmän näppylöitä ;) (joo, tiedän että sama vaikka niitä ois kaks niin vaivaa ja ärsyttää)
    Ja vitsiläinen sun arkimeikkikin on jotenkin niin nätti! mä en saa meikillä kyllä peitettyä mitään vaikka kuinka laittaisin, välillä tuntuu et tulee vaan entistä enemmän esille. Tuota kulmageeliä oon joskus havitellu mut jäänyt sit kauppaan, mulla kun karvat sojottaa joka suuntaan ni vois olla hyvä siinä? Vai riittääkö pito moiseen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi maisu ihanainen ♥ Mä meen ihan sanattomaks teitin kommentista :)
      Kyllä niitä näppyjä on ja PALJON. Kuva ei anna ihan todellista kuvaa. Mulla on niin paljon ihonalaisia finnejä, jotka ovat melkolailla vain kohoumia, mutta ne ne vasta ärsyttääkin >:|
      Mutta tuo kulmageeli, kyl vaan suosittelen. Munkin yks risti kaks kulmat menee nätimpään muotoon ja kyllä pysyvät myös. Tuotahan on läpinäkyvänäkin, mutta sen kestävyydestä en osaa sanoa. Mä tykkään saada samalla vähän väriä kulmiin. Uskoisin pidon siis riittävän sullekin, jos mun karvat pysyy kurissa :)

      Poista