I Love Me - messut 2013

tiistaina, lokakuuta 15, 2013

Mä en muista milloin viimeksi olisin ollut jo herätessäni niin täpinöissä kuin olin viime lauantaina. Olin odottanut näitä I love me-messuja kuin kuuta nousevaa jo reippaan puoli vuotta ja nyt vihdoin oli niiden aika. Heräsin aamulla siis jo hyvissä ajoin, että kerkeän meikkailla ja päästään täältä peräkylästä lähtemään ajoissa ajelemaan Helsinkiin. Äiti oli lähdössä seuraksi ja messuilla tapaisimme vielä ystäväni Reetan. Kiva päivä siis saattoi alkaa :) Kameraa en jaksanut ottaa lisäkantamuksiksi, kun ostoksia oli varmasti tiedossa ja ajattelin puhelimen hoitavan kameran virkaa jos niikseen tulee, mutta visusti se kyllä pysyi taskussa. Mitä nyt pikaisesti yhden instakuvan räpsäsin.

Saavuttiin messuille siinä het kympin jälkeen ja kyllähän populaa alkoi siinäkin vaiheessa olla jo melko kiitettävästi. Napattiin Reetta vielä käsikynkkään ja eikun kiertelemään. Meillä oli alkujaan tarkoitus kiertää messut pikaisesti läpi ja katsoa mitä löytyy, mutta jo heti jumahdimme osastolle, jossa tehtiin kulmien ja ripsien värjäystä halvalla. Reetta istahti sinne hoidettavaksi, kun me äidin kanssa pyörittiin siinä lähistöllä. Mut sit voi kurjuus kun mulla alkoi päätä jomottamaa melkoisesti ja olin ihan varma, että migreeni tekee tulojaan. Äiti oli ottanut lääkkeitä varuiksi mukaan, mutta kun mä en todellakaan luota että tehoaisivat muhun. Äiti huomasi, että samaisella osastolla tarjotaan hierontaa ja kun sitten menin epätoivoisena kysymään, että saisinko niskahieronnan, niin he kuulemma tekisivät vain käsi hierontoja. Hitsi! Selitettiin sitten tilanne, että mulla oli migreeni tulossa ja tietysti tahtoivat auttaa, joten pääsin hierontaan. Muistaakseni osasto oli Suomen Kosmetologikoulu tai vastaava. Hieroja oli ihan kauhuissaan siitä, kuinka jumissa olin. Ihan sama mistä kohtaa hieroi, niin olin kuulemma jumeisin ihminen jota koskaan oli hieronut. Tunsin kyllä itsekin kuinka kovat pallukat niskassa oli. Kymmenen minuuttia sain tehokasta hierotaa ja tiedättekö, mun päänsärky ei alkanut! Olin niin iloinen. Saatiin siis pääkipuvapaa messukiertely ja shoppailut onnistui erittäin mallikkaasti.

I LOVE ME-messu shoppailut n. 160€

Rahaa tosiaan paloi, mutta olinkin varta vasten säästänyt tätä reissua varten. Mutta tiedättekö, koin pienen pettymyksen messuilla. Ne eivät tällä kertaa olleet mielestäni yhtä hyvät entä viime vuonna. Huomaatteko mitä kuvasta ei oikeastaan löydy? Jep, meikkejä. Mielestäni niiden tarjonta oli tänä vuonna suorastaan huono, joten kaikkea muuta tuli sitten hamstrattua. Yksi ainut BB-voide tuolta saaliista löytyy, mutta sekin oli näyte.

BIOZELL 6€/kpl hiusmaskit 5€/2kpl

Biozell on mulle merkkinä nimeltään tuttu, mutta en muistaakseni ole koskaan käyttänyt mitään heidän tuotteitaan. En ainakaan tietoisesti. Osasto oli todella houkuttelevan näköinen ja tuotteet siellä, joten päätin pistää tuulemaan. Kun huomasin hopeahiusmaskit, päätin sillä samaisella punaisella sekunnilla, että hamstraan heidän kaikki hopeatuotteet ja ostan vielä samalla vaalennusvärin, josko joku tulis tän mun tyven värjäämään. Josko näiden avulla tän keltaisen letin saisi hieman viileemmäksi. Kuka uskaltautuu värjäämään? ;D
Yksi asia mua kyllä jäi vähän kyrsimään näiden Biozellin väriaineiden osalta. Käytiin pikaisesti kotiintulo matkalla ostamassa äidille Tarjoustalosta lankoja ja näin samaiset väriaineet myynnissä, niin arvatkaa vaan. Hinta oli kaupassa halvempi entä messuilla. Okei, 10 senttiä vain, mutta silti... :/

LAVERA kasvopesu 7€, kasvovesi 7€, kuorinta 5€, voide 10€

Mulla on tämän hetkinen sekailainen sakki kasvopesu tuotteita kohta ihan loppu ja olin etukäteen päättänyt, että uudet puhdistustuotteet ostaisin sitten messuilta. Koska edellisestä kalliista Cliniquen setistä ei hyötyä oikein ollut (tarkempi postaus tulossa) niin päätinkin tällä kertaa kokeilla luonnonkosmetiikkaa. Itse olen todella tykästynyt Laveran eyelineriin, joten oli helppo lähteä kokeilemaan heidän putsareita. Lets see miten toimii.

DERMALOGICA Daily Microfoliant 60,90€

Livboxin mukana tullut Dermalogican Daily Microfoliant vei sydämeni. Nyt kun tämä oli messuilta saatavissa, niin pakkohan se oli ostaa. Hinta kyllä kirpaisi, mutta mikäli tämä saa mun naappelin takaisin hyvään kuntoon, niin olen todellakin valmis maksamaan hinnan toisenkin kerran.

CESARS SHOP Mariah hiekkalakkasetti 13,90€
WILD&MILD kynsilakanpoisto 1€, lakka 2,50€, astetonikynä 1€

Kynsituotteita oli näillä messuilla ihan pilvin pimein. Ihme, että mun saalis jäi näinkin pieneksi. Taisi tulla lopulta vaan lakkaähky, enkä sitten osannut muita ostaa. Äiti kyllä toimi myös todella hyvänä jarruna ;) Mariahin hiekkalakat vei sydämeni kerralla ja muut ostin hetken mielijohteesta :D

CAILAP by Mariela Sarkima The Curler 5€

Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut ripsentaivuttimia. En koe niitä oikeastaan vieläkään tarvitsevani, mutta Saara Sarvaksen suositusten takia menin nämä sitten ostamaan. Onhan mulla niitä aamuja kun ripset sojottaa yks risti kaks ja silloin aina kaipaa taivuttimia. No nyt mulla sit on ne :) Katsotaan osaako amatööri ollenkaan käyttää :D

AVON pinssi 4€

Halusin tukea Rintasyöpäyhdistystä ja ostin Avonilta pinssin. Pistin myös rahaa keräyslippaaseen.


Matkaan tarttui myös näytteitä melkoisesti. Yhden näytteen kerkesinkin jo antamaan naapurilleni, Moroccanoilin normaalin version, mulla kun sitä löytyy täysi puteli. Boreas ja ACO hiusnaamio eivä olleet yleisiä näytteitä, ne me äidin kanssa saatiin Prosiasis osaston ihanalta esittelijältä ja tuon erikoisen BB-voiteen sain, kun ostin tuon kynsilakkasetin.
EDIT 16.10. Ostinhan mä myös kolme pussia Nordqvistin teetä, ne vaan oli jo kaapissa ja käytössä :D

Tämmoinen saalis siis messuilta lähti matkaani tällä kertaa. Melkoinen setti, mutta kyllä silti kovin harmittaa, että meikkipuoli oli todella laimea. Toivottavasti ensi vuonna vähän laajempi tarjonta siltäkin osalta. Muutenkin messut tuntuivat olevan paljon epäselvemmät.
Mitäs olette saaliistani mieltä? Ja mitä te kävijät saitte haalittua? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. No aika mahtava setti kyllä :D Sä oo kyllä melkonen shoppailija mitä noihin kosmetiikkajuttuihin tulee !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, no niin taidan kyllä olla :D Ja aina vois vaan ostaa lisää ja lisää :P Pitäisi vähän laannuttaa tätä kosmetiikkahimotusta x)

      Poista
  2. Mua ei messuilla tai muutenkaan ihan hirmuisesti meikkipuoli kiinnosta vaan lähinnä muu kosmetiikka. Messuilta tein vain yhden kosmetiikkaostoksen ja lisäksi ostin pussin teetä. Muutama näyte tarttui myös mukaan ja sitten sain lahjapussin ihania juttuja, mutta niistä lisää blogissa lähipäivinä. :)

    Mun mielestä myös messut olivat heikompitasoiset kuin viime vuonna. Silloin olin ihan ekstaasissa melkein kaikesta ja ostamista olisi ollut vaikka ja kuinka. No, toivottavasti tekevät korjausliikkeen ensi vuonna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mua harmittaa ihan hirmuna kun tänä vuonna olivat heikommat. Toivottavasti tosiaan ensi vuodelle tekevät korjausliikkeen.
      Jaahas, pitää tulla sit kurkkimaan mitä kivaa sä sait :)

      Poista