Livbox - toukokuu 2014

maanantaina, toukokuuta 12, 2014

Hih, jo toinen postaus samalle päivälle. Hämmästyittekö? Mä ainakin ;) En meinaan ole aikoihin ehtinyt töissä naputella postauksia, mutta tänään liikeni hetki aikaa ja sain liikunnat pois alta. Tää toukokuun Livbox on meinaan odotellut vuoroaan jo ihan tarpeeksi kauan, joten eikun sisältö syyniin :)


Boxin sävy oli tällä kertaa ihanan hempeä lila. Toukokuun boxin aihe oli todella ihana "Puhkea kukkaan". Vaikka samalla Sanna-Kaisa Livbox-tiimistä kertoi ihanan kesän tulosta, kertoi hän myös samalla jättävänsä Livboxin ja lähtevänsä kohti uusia haasteita. Mun on nyt ihan pakko vielä kiittää Sanna-Kaisaa ihan mahtavasta asiakaspalvelusta, jota häneltä sain! Kiitos! Sait todella tuntemaan, että jokainen tilaaja on vertaansa vailla ja erittäin tärkeä. Oikein paljon onnea tuleviin haasteisiin <3

Ihan ensin hyppysiini tarttui 10€ etuseteli Dermalogican verkkokauppaan. Kerrankin seteli, jota todella suunnittelen vahvasti käyttävänikin. Tehän tiedätte, että rakastuin boxista jo aiemmin tulleeseen Dermalogican Daily Microfoliant kuorintaan, joten sitä voi tietty ostaa jemmaan lisää...vaikka edellinenkin saattaa tietty olla vielä avaamatta :o Mutta tämä etuseteli saa peukun nousemaan ylös :)

Sitten taas ihan mieletön ylläri, jota boxista ei todella osannut odottaa saavansa. Aivan ihanat helmikorvakorut Iberolta. Niin somat ja samalla kovin juhlavat! Ihan mahtava ylläri tämä! Ymmärrän kyllä, että monelle tämä ei varmasti ollut ihan mieluinen, mutta minulle kyllä sopi ihan kympillä :)

Sitten sen päiväisiä ilonkiljahduksua aiheuttanut tuote, että varmasti naapurit pellon toisella puolen kuulivat! Niin herkullisen värinen poskipuna kesää ajatellen, että meinasin tikahtua ilosta! Paesen poskipuna sävyssä 37 on persikkaisen oranssi, jossa ihania kultahippuja. Voi kuinka nyt vasta odotankin ruskettunutta hipiää. Tämä tulee kruunaamaan kesäposket täysin. Sanoisinko, että ihan täydellinen! Tietysti vielä jännittää poskipunan laatu. Siinä sanotaan olevan argan öljyä, mutta mitä nyt yhtään noita INCI-listauksia ymmärrän, niin öljy on vasta ihan viimeisiä ainesosia. Mutta tehän tulette kyllä näkemään tämän ihan in action arvostelupostauksessa. Saattaa olla, että sudin tätä naamaan jo aiemmin, enhän malta odottaa ;)

Tuoksut kelpaa tänne ihan aina! Mistäköhän mä olen saanut tän hirmuisen hajuvesi intoilun? Varmaan siskolta. Muistan kun teininä haaveilin saavani hajuvesi yhtä paljon kuin siskolla oli. Korkea kaappi ihan täynnä kauniita pulloja. Dolce&Gabbana Dolce tuoksun sanotaan olevan raikas, pehmeä ja erittäin naisellinen sekoitus valkoisia kukkia. Uu! Raikas ja pehmeä, kelpaa! Nyt toivotaan vielä. että tuoksu vetää jalat alta :) Edelleen jaksan hehkuttaa sitä, että tuoksunäytteet saa pienissä suihkepulloissa :)

Ja sitten itse tuote Dermalogicalta oli SkinPerfect Primer SPF30. Näin kesän tullen tulen ehdottomasti tarvitsemaan pohjustajaa meikkivoiteille. Mun kesäisin kovasti rasvoittuva iho meinaan saa meikkivoiteen oikein sulamaan, joten kunnon pohjustajaa tarvitaan. SkinPerfect pohjustaja kuulemman häivyttää juonteita, kirkastaa ja pohjustaa ihoa. Siinä on neutraali sävy, joka tekee ihosta säteilevän heleän. On kyllä vaikka mitä muitakin kovia sanoja, mutta katsotaan mihin tuote itsessään sitten pystyy. Aurinkosuoja kesälle meikin alle on tosi hyvä juttu. Josko tästä tulisi uusi lemppari ja tilaisin tätä sittenkin lahjakoritilla? Lets see :)

Boxin mukana tuli myös ACOn huulirasva hellimään kesähuulia. Nimittäin Sun Cerat huulirasva on SPF30, joten huulillakin on kesäksi aurinkosuoja. Hyvä vaan. Mä meinaan unohdan aina suojata ihoa ja kun perus tuotteissa saa sopivaa suojaa, on se tällaiselle tontulle vaan huikeeta plussaa. ACOn perushuulivoide onkin lemppari, joten katsotaan tuleeko tästä kesähuulten paras kaveri.

Sitten toinen ihan mielettömiä hihkauksia aiheittanut Sally Hansenin Diamond Strength kysilakka sävyssä 320 Must-Have Iris. Ihana pinkki, jossa näyttäisi olevan helmiäissinistä sävyä joukossa. Tarkemmin en vielä lakkaa ole tarkastellut, joten arvostelussa sit. Mutta aivan ihan tuote! Sallyn lakat on tietääkseni todella hyviä ja itse olen ainakin ollut todella tyytyväinen heidän pikakuivattajaan :)

Viimeisenä, muttei tietystikään vähäisimpänä Cutrin Reflection Color Boost shampoo ja hoitoaine. Uudet hiustenpesuaineet innostaa aina. Kuitenkin jotenkin kummallisesti päähäni on syöpynyt sellainen ajatus, että nämä colorboost tuotteet on enemmän suunnattu tumman värin käyttäjille? Voin ja varmasti olenkin väärässä, mutta tällainen mielikuva mulla silti on. Mielelläni kyllä ylläpitäisin viileämpää sävyä hiuksissa muillakin tuotteilla aina silloin tällöin, kuin pelkillä hopeatuotteilla. Innolla siis testaamaan vaan :)


Tämän boxin sisältö oli kyllä itselleni todella mieleinen! Ehkä tähän mennessä tämän vuoden paras boxi. Mitäs mieltä te olette? Ja sisälsikö teidän boxinne jotain muuta?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Edellinen boksi oli mulla tilausjakson viimeinen ja pitkään arvoin että jatkaako vaiko ei. Onneki jatkoin, olis harmittanu jos tämä olis menny sivusuun :) ! Mulla tuli tuon kynsilakan tilalla pieni ripsari, joka onkin tänne parempi vaihtoehto - pääsee todennäköisemmin käyttöön :D Ja tuo lahjakortti, jej, jospa raaskisi tilata sen kuorinnan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks jatkoit tilausta! Eikös sullakin ole vielä sillä vanhalla hinnalla?
      Voi vide, olisin kyllä mielelläni ottanut sen ripsarinkin! Mä rakastan niiden testailuja :) Ja nyt kyllä kannattaa varmasti tilata se kuorinta :)

      Poista
    2. Juu on vanhalla hinnalla, siks ei voi ees taukoa pitää tilauksessa :D Ja tilasinpa tänää sit samantien vielä jatkoakin kun oli 10e etukoodi, nyt menee syksyyn asti :)

      Poista
    3. Mitä mitä, mistä sä tuollaisia alennuksia löysit? :o

      Poista
  2. Elämäni ensimmäinen livbox. Oli oikein mieluinen. Nyt innolla odotan seuraavaa.
    ~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos tämä nyt ensimmäinen arvonnasta voittamasi boxi? Kiva että oli mieluinen :)

      Poista
  3. Oli ensimmäinen ja oli mieluisa. Nyt odottelen jo seuraavaa.♥
    ~elle~

    VastaaPoista