Livbox - helmikuu 2015

tiistaina, helmikuuta 10, 2015

Mä oon nyt ihan tyrmistynyt. Siis niin puulla päähän täräytetty että ärsyttää. Pieni tautipäivitys alkuun ja sitten käydään Livboxin kimppuun. Mähän olen mitannut lämpöäni koko ajan digitaalisella mittarilla. Kuten eilen kerroin, olen ollut hämmästyksissäni 35,5 asteen alilämmöstäni. Siinä huitteilla se on pysytellyt koko ajan. Olin tässä tekemässä iltapuuhiani ja olo oli taas niin heikko, että päätin mitata taas lämmön. Edelleen alilämpöä. En käsitä. Kuumeinen olo kuitenkin. Kävin sitten etsimässä kaapin perukoilta vanhan kunnon elohopeamittarin ja kappas vaan, mullahan olikin kuumetta 37,9 astetta. Että silläviisiin. Kuinkahan kova kuume mulla todellisuudessa on tässä välissä ollut? Olo on meinaan ollut sen mukainen, että kuolema kuittaa ja mä vaan kuvittelen olon olevan päässäni. No, ei mennyt niin kuin Strömsössä. Enhän mä nyt kuumeessa mihin töihin vieläkään pääse. Harmittaa, että tauti onkin näin kova :(

Mutta pistetääs positiivisuutta tässä vaiheessa kehiin, tautimutinat saa riittää. Meillä oli Niksun kanssa tänään molemmilla oikein kiva pakettipäivä. Molemmat saimme käsiimme mahtavat mustat mysteeriboxit. Niksukin taisi lopulta olla oikein iloinen paketista, vaikkei aluksi meinannut sitä mulle myöntääkään. Miesten boxi tutkitaan myöhemmin, tietysti naiset ensin ;)


Äärimmäisen ihana neonpinkki nauha ja pinkki paperi. Tämä tietysti oli odotettavissa, ystävänpäivään kuuluu punainen sävy. Avasin boxin suurella innolla ja tällä kertaa olin todella, siis todella iloinen sisällöstä. Yksi parhaimmista ehkä koskaan!


Boxi sisälsi viisi tuotetta, sekä ihanan korun ja ilmaistarjouksen Ruutu+ palveluun. Korusta sanottiin, että sen voi vaikka antaa ystävälle lahjaksi, mutta taisin itse tykästyä siihen aika kovasti :D Mutta muuten nuo viisi tuotetta, miten kiinnostavia!! Ja mitä tässä vaiheessa on jo heti mainittava, on näistä kaikista viidestä neljä tuotetta täysikokoisia ja näytekin oikein reippaan kokoinen. Herttileeri mikä boxi jo nyt! Hinta on todellakin kuitattu.

Paesen tuotteita onkin boxista tullut ennenkin. Poskipuna ja luomiväritrio. Tällä kertaa tuli mono ja mikä ihana sävy!! Veikkaan tuon sävyn Kashmir sopivan täydellisesti luomivakoon häivytyssävyksi. Tuollainen haalea taupe, harmaanruskea siis. Testiin menee siis ehdottomasti, ei kahta sanaa.

Laiskan rasvaajan ja herkästi kuivuvan nahkan pelastustuote on suihkussa levitettävä vartaloemulsio. Olen vastaavia testannut ja toimiviksi todennut, joten tämä Eucerin In-Shower Body Lotion on oikein kiva tuttavuus. Meidän hyllyllä on nököttänyt Nivean vastaava ja siitä olen kovastikin pitänyt. Kiva saada siis vertailua muistakin merkeistä :)

Sitten tuote joka sai mut oikeasti lähes hyppimään ilosta, tauti tosin esti sen. Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide saapui vielä ehkä juuri täydellisessä sävyssä omalle iholleni, joten olin yhtä hymyä! :) Rakastan testata meikkivoiteita ja Lumenen Blurrista kovin tykänneenä odotan innolla tuttavuutta tämän yksilön kanssa. Tämä on jo aikas yleellisen oloinen meikkivoide Lumenelta. Lasipurkkissa oleva tuote tuntuu heti todella paljon kalliimmalta. Hintaa tällä olisi 19,90€ kaupasta ostettuna. Mitä voimme tässä vaiheessa taas todeta, boxin hinta on ylitetty jo.

Vaikka olenkin surkea hiusten hoitaja, kiinnostaa kovasti päästä kokeilemaa Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper-seerumia. Tämän pitäisi antaa hiusten pituuksille extratuuheutta. Ei mulla nyt todella ohuet hiukset ole, mutta kiinnostaa voisiko tämä tehdä niille silti jotakin. Hih, testiin vain.

Viimeisenä vielä viime vuonna rakastumani tuotesarja, misellivedet. Olen testannut nyt kahta eri merkkiä, joista molemmista kovasti tykänneenä testaan äärimmäisen innoissani myös Nivean 3-in-1 misellar cleansing waterin. Tuotteen pitäisi sopiva herkällekin iholle, mikä mun naappeli tällä hetkellä tuntuu olevan. Ottaa herkästi itseensä vähän kaikesta. Ehdottomasti pääsee testiin :)


Mitä voisin sanoa. Tällä hetkellä täällä on niin äärimmäisen tyytyväinen Livbox-tilaaja, etten ehkä kestä. Halkean tyytyväisyydestä. Nyt osui ja upposi meikkikseen tämä boxi. Aivan mahtava! Ja boxin hinta on todella ylitetty, reippaasti vielä. Innolla odottelen testailuja. Ehkä lähdenkin tästä samointein miselliveden kimppuun. Koppuraksi niistetty nenäni voisi olla kiitollinen hieman kevyemmästä iltapesusta. Bepanthen-kerros on kuitenkin laitettava. Ja nyt kuume häiritsee sen verran, että pakko taas vetäytyä makuulle. Ja nyt kun todella voin todeta sen olevan kuume...

Mitäs te tykkäsitte helmikuun boxista? :)

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Pikaista paranemista! Boxi oli mieluinen tässä kuussa, tykkäsin eniten Lumenesta ja Niveasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Onneksi tauti alkaa hissuksiin väistyä.
      Lumene ja Nivea ovat todella toimivia tuotteita :)

      Poista
  2. Onko ihan hirveä sanoa, että tämä oli viimeinen naula arkkuun, onneksi en tilannut. On se varmaan, mutta ei ole mun juttu tämä boksi eikä vähiten siksi, että kun on ihonsa kanssa monelle allerginen niin menee kovin herkästi pieleen. Kiinnostaviakin juttuja toki, mutta ei ehkä riittävän mun makuun. Haluaisin valita, olisiko boksissa ihonhoitoa vai meikkiä vai mitä. Se lienee mun ongelma boksin kanssa, liian laaja-alainen. Mutta myönnän kyllä, että on kiva blogimaailmassa kurkkailla, mitä sieltä olisi tullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä ymmärrän, ei boxissa aina tule sopivia tuotteita ja jos allergiaa löytyy niin varmasti useampi huti tulee sitäkin myötä. Käyt sit aina kurkkaamassa mitä boxista tulee ;)

      Poista
  3. Tänään vihdoin sain minäkin omani avattua ja aivau mikä sisältö. Varmaan ensimmäinen kerta kun joka ikisen putelin kohdalla olin että jee vähän kiva :D Tosi kiva boksi siis, vielä toivottava että meikkivoide olisi sopivan sävyinen, ehkä jo heti huomenna testattava vaikka edellistä on vielä puoli putelia jäljellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää oli todellakin mahti boxi :) Kumman sävyn sä sait, 1 vai 2? Jokos on tuotteet käytössä?
      Minkä kaulakorun sä sait?

      Poista
    2. Oli sävy1 ja valitettavasti väärä sävy mulle :( harmittaa ihan vietävästi, ja nyt tekiskin mieli ostaa joku muu lumenen meikkivoideuutuus, niitä kun nyt tuntuu riittävän :) Myös tuota garnierin hiusjuttua kokeilin, mut ei ainakaan sillä kertakokeilulla vakuuttanut, tosin mä mitään föönäilyjä jaksa ja se ois vissiin vaatinut sitä :D Mulla oli kans tuo mustalla kivellä oleva koru.

      Poista
  4. Haluaisitko vaihtaa tuon kaulakorun? Itse haluaisin tuon, kun sain sen turkoosillä helmellä olevan. :)

    VastaaPoista