Livbox - kesäkuu 2015

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2015

Voisin pitää teille pienen esitelmän siitä, mitä stressi tekee ihmiselle. Mieluummin en, vaan haluan yrittää keskittyä nyt vähän mukavampiin asioihin. Eilinen meni ihan totaalisen penkin alle. Ja lopun kaiken iski sitten vielä niin kamala päänsärky, että menin kylmäsäkki päässä nukkumaan oksennusta pidättäen. Et niin kivasti täällä. Eikä ihan niin vahvasti tänäänkään. Huonoja uutisia toinen toisensa perään. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, ei vai miten se meni? Positiivisuutta kaivataan todella. Nyt sitä pitää yrittää jostain repiä. Onneksi kosmetiikka piristää aina ja nyt sitten se kesäkuun Livbox eetteriin.


Pari aiempaa boxia ovat olleet vähän laimeampia ja toivoin kesäkuun boxin rikkovan tämän haaleusputken. Ja viuh, onneksi se ainakin minun mielestäni teki niin! Tällä kertaa boxista paljastui yhteensä kahdeksan tuotetta, joista kuusi oli niitä virallisia ja kaksi tuotetta ylimääräisenä.


Rimmel 60 seconds- kynsilakka tuli minulle sävyssä 507 Round and round in circles. Ihastuttava vaaleankeltainen lakka. Sopii huisin ihanasi kesään. Vielä kun saisi pienen rusketuksen pintaan. 60 secondsin pitäisi olla nopeasti kuivuva lakka ja entuudestaan mulla on yksi ainankin ja muistelen sen laadun olleen ainakin todella hyvä. Innolla siis lakkailemaan kynsiä.

Jordan hammasharja oli toinen boxin ylimärääisistä tuotteista. Alkuun ihmettelin, että hammasharja. Itseasiassa itse kaipasinkin sellaisen vaihtoa, joten tuli tänne ainakin sopivaan aikaan. Ja kun tämä oli lisätty boxiin muuten vain eikä ollut ns. perussisältöä.

L'occitane Verbena shower Gel suihkusaippua on todella söpössä pikkuputelissa. Kesän lomamatkoja ajatellen taas ihan kiva saada matkakokoisia tuotteita. Entuudestaan merkki on tuttu ja hyviä tuotteita heillä tuntuu olevan, joten innolla tämäkin testiin.

Bernard Cassiere sitruuna-minttu kostetuttava mattafluidi. Eli siis kasvovoide. Uu, tuote just mun kenkkunaamalle. Tämän sanotaan sopivan seka- ja rasvaiselle iholle, sillä tämä tasapainottaa tain eritystä ja poistaa epäpuhtauksia. Vaikka mulla onkin tällä hetkellä yksi ihan ehdoton ykkönen kasvovoiteena, menee tämä salamana testiin.

Natural Code by Lumene Eye intensifier rajauskynä, uuuUuuUU! Sanoisin, että now we're talking. Näistä tulette kuulemaan vielä enemmänkin ja ehkä pääsette itsekin tällaista testaamaan ;) Mutta nyt on rajaus mun mieleen. Vedenkestävä ja erittäin kaunis harmaan sävyinen rajaus sopii varmasti monelle ja on monikäyttöinen. Minulle tuli kynä sävyssä 2 Pearly Taupe. Ainakin kahdessa sävyssä näitä tiedän boxiessa olleen. Ja siis kyllä, tämä todellakin muuttaa mun meikkikokoelmiin!

Compeed rakkolaastarit. Tiesiköhän joku mun vammakintuista? Mulla rakkoontuu jalat ihan älyttömän herkästi. Vaikka olisin käyttänyt kenkiä vuoden päivät, saattaa yhtenä päivänä ne kuitenkin rakottaa kantapäät tai jalkapohjasta jonkun osan. En todellakaan ymmärrä. Nämä ovat mulle siis elinehto laukussa, ettei matka tyssää. Todellakin menee käyttöön! Ja siis tämä oli toinen tuotteista, joka ei kuulunut boxin perussisältöön. Itse ainakin pidin tästä lisästä kovin!

Kubiss on nyt aika uusi tuote Suomen markkinoilla. Englannista tuleva halpakosmetiikkasarja on itselleni blogin kautta jo hieman tullut tutuksi ja tekin tulette kuulemaan niistä vielä enemmän. Boxin mukana tuli tavallinen kivipuuteri. Kyllähän sen halvan hinnan huomaa. Pakkaukset eivät ole ihan niin kestävän ja yleellisen oloisia, mutta itse tuote voi kuitenkin olla ihan mahtikamaa. Ehdottomasti testataan siis.

Viimeisenä vielä Rexona Maximum Protection Confidence. Hmm, mulla on vieläkin se edellinen Dove käyttämättä kokonaan. Tämä onkin ihan uudenlainen deodorantti mun testissä. Tuossa päällä on reikiä, josta ilmeisesti tulee sitten sitä itse ainetta. Tätä suositellaan laitettavan puhtaalle iholle ja mieluiten yötä vasten saadakseen parhaimman lopputuloksen. Olenkin tästä lähdössä suihkuun, joten testiin heti. Dödöjä on mun mielestä boxeissä ollut sisältönä myös useasti, mutta mua ei haittaa se, sillä ainakin minä käytän dödöjä koko ajan :D


Tällainen oli siis kesäkuun boxi. Itse ainakin tykästyin kovasti tähän ja kaikki menee nyt innolla testiin. Kuullaan siis loppufiilikset toisella postauksessa.
Mitä te sanotte tämän kuun sisällöstä?

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Minä tykkäsin kovasti ja samaa olen lukenut muista blogeista. Parasta tuotetta on hankala valita, on niin monta hyvää ja suurin osa on jo käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samaa mieltä! Nyt on vaikea valita mikä olis paras :) Kiva, että taas oli hukea blogi :)

      Poista
  2. En nyt liv boxiin ota kantaa vaan roppakaupalla jaksa mistä stressin keskelle muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon muru ihanainen <3 Tulee todellakin tarpeeseen <3

      Poista
  3. Jee, kerrankin joku sai samanlaisen hammasharjan. :D Huippukiva boksi mielestäni, parempaan suuntaan edellisistä. Esittelin tämän itsekin blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, mun mielestä hampiharjassa oli kiva sävy ha kuvat.
      Oli tosi kiva boxi kyllä ja parempi kun pari edellistä :)
      Menenkin kurkkaamaan.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Mikä meikki- ja kynsityyli profiilissasi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopsasin suoraan tuolta sivuilta :
      Meikkityyleistä pidän eniten: Luonnollinen meikki, Klassisen kaunis meikki, Värikäs meikki
      Manikyyrityyleistä pidän eniten: Luonnollinen manikyyri, Klassisen kaunis manikyyri, Värikäs manikyyri
      Olen tainnut valita kaikki :D

      Poista