Loppuneet tuotteet - toukokuu 2015

keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2015

On muuten aina yhtä jännittävää avata vessan kaapin ovi kuun alussa ja aloittaa edellisen kuun loppuneiden putelien tutkiminen. Yleensä avaan ovea vain puteleita lisätäkseni tai ottaakseni hiusväkerryslaitteita ja se on aika harvakselti tehtyä hommaa. Nytkään mulla ei ollut oikeastaan minkäänlaista hajua, millainen saalis oven takana lymysi. Tasaisen tappavalla tahdilla noita olen saanut tyhjennettyä, eikä tainnut tässäään kuussa tulla mitään mullistavaa lisäystä tyhjentyneisiin.



Viime kuussa loppui siis yhteensä 13 tuotettta. Kai tää on sellai melko kohtalainen lukema. Mä olen vain niin taitava käyttämään samaan aikaan montaa eri tuotetta, etten koskaan meinaa saada yhtään niistä kokonaan loppumaan. Kuten nytkin näkyy, kolme kasvovettä tai kaksi niisä misellivettä.


Kasvotuotteet ovat varmaan mulla kaikista käytetyimpiä. Mä kun olen niin tarkka naamani puhdistuksesta, tulee ehdottomasti naamatuotteilla läträttyä eniten.

Clarisonic refreshing gel cleanser tuli Clarisonic-harjan mukana. 30ml näyte kesti yllättävän pitkään, kun sitä laittoi aina pikkuisen tipan harjan päälle. Erittäin kiva putsari, joka vaahtoaa hurjan paljon. Pesi kasvot oikein puhtaiksi harjan kanssa, yksinään tätä en koskaan testannut. Erittäin puhtaalle tuoksuva ja voisin käyttää tätä harjan kanssa lisääkin. En vain tiedä, myydäänkö tätä erikseen.

Lavera purifying scrub geelimäinen kuorinta pienillä vihreillä kuorintapalluroilla. Itse pidän todella kuorivista tuotteita ja harmillisesti tässä rakeet olivat kohtuu isoja ja niitä oli melko vähän, ettei erittäin kuorivaa fiilistä saanut. Tässä syy, miksi tämän putelin tyhjentäminen on mulla kestänyt. Tartun aina hieman tujumpiin kuirintoihin. Lopulta siirsin tämän esille, että todella käytän loppuun. Sanoisin tämän sopivan vähän herkemmälle iholle entä omani, sillä tämä ei kuori lainkaan liikaa. Puhdas tunne jää myös kasvoille ilman kiristävää fiilistä.

Garnier Micellar cleansig water, whuupwhuup!!! Tässä tuote, jota voisin hehkutella vaikka millä mitalla. Olen testannut kolmea eri misellivettä ja tämä on niistä kaikista ehdottomasti parhain. Garnierin vesi puhdistaa kasvot todella hyvin. Meikki irtoaa naamalta vaivatta ja tämä jättää jälkeensä puhtaan tunteen. Yleensä käytin tätä kasvoveden tilalla iltaisin ja sain viimeisetkin lian rippeet kasvoilta. Samoin tämä toimi aamuputsarina pitkän aikaa. Hoitaa hommansa niin hitsin hyvin. Jos tätä lurahti vanulapulle paljon, vesi tosiaan hieman saippuoitui kasvoilla ja siinä vaiheessa varsinkin huomasi tehon. Tämä on ehdottomasti yksi HG tuotteistani! Todellakin ostan lisää, tai olen ostanut jo.

Toinen misellivesi, joka loppui oli Nivea sensitive 3-in-1 micellar cleansing water. Ei tämäkään nyt huono ollut, ei missän nimessä. Mutta sanoisin silti, ettei tämän puhdistusteho ole Garnierin luokkaa. Hellävaraisemmalta tämä tuntui ehkä tehonsa puolesta ja vaikka garnierkaan ei jättänyt kiristävää tunnetta, tämä vielä vähemmän. Jopa kosteutetun tunteen jätti jälkeensä voisin sanoa. Ihan jees, mutta joku taita tuossa Garnierissa on. Se siis päihittää tämän.

Lumene Clear it up Anti shine toner tuli ostettua joskus Livboxista tulleen saman sarjan putsarin kaveriksi. Oikein toimiva kasvovesi ja jättää todella raikkaan tunteen kasvoille. Lopulta me käytettiin tätä Niksun kanssa yhdessä loppuun. Tämä ei lopun kaiken sytyttänyt mua niin kovin, että ostaisin lisää. Ei tässä mitään vikaa ole, mutta testattu parempiakin, joten siksi tätä ei varmaan tule hommattua lisää.

The Body Shop tea tree oil, tuo finnien taltuttaja. Olen ennenkin tästä jo kirjoittanut ja tämäkin on yksi kaappieni vakioputeleista. Tällä saa pahimmat finnit rauhoittumaan yhdessä yössä hieman ja auttaa nujertamaan ne nopeammin pois kasvoilta. Tätä voin todellakin suositella ja tämä muuten kestää pitkään!

Vichy Aqualia thermal kasvovoide tuli Livboxin mukana jo jokunen aika sitten. Erittäin kosteuttava kasvovoide ei harmillisesti sopinut omalle ihotyypilleni ja koin naamataulun rasvoittuvan entistä pahemmin. Kunnes hoksasin käyttää tätä dekolteelle. Voi miten hyvin tätä siinä toimikin! Iho näytti paljon kimmoisammalle ja oli muutenkin paremman tuntuinen. Varmasti tuote sopii hieman kuivaihoisimmille kasvoille. Voisin ostaa tätä lisää dekoltee käyttöönkin.


Bangerhead Fresh me up! kuivashampoo tuli myös Livboxista. Oikein kiva kuivashampoo. Tuuheuttaa kivasti, antaa hiuksiin puhtaan tunteen ja antaa muotoilu tukea. Harmillisesti tummentuneelle juurelleni tämä jättää jälkeensä vaalean jauhemaisen pinnan, vaikka kuinka harjaan. Muuten tästä kyllä kovin tykkään. Tuoksukin on oikein miellyttävä ja raikas. Toimii siis!

Biozell Reconstuctive Miracle Mask hiustenhoitoaine oli mulla oiken tehokäytöllä loppuvaiheessa. Erittäin herkullisen tuoksuinen hoitsikka tuli laitettua aina saunaan vaikuttamaan ja sen jälkeen latvat olivatkin niin silkkiset ja helpot harjata auki. Tämä ei jättänyt kuitenkaan jälkeensä silikonista silee tunnetta vaan puhtaan ja kevyen vaikkakin sileän. Pidin tästä todella ja voisin ehdottomasti ostaa lisääkin.

Nivea in shower body milk on mielestäni huikea keksintö! Laiskan rasvaajan unelma tuote, kun suoraan suihkussa voit jo levittää kosteuttavaa tuotetta. Olen testannut normaalin ihon version ja nyt sain kulutettua loppuun tämän kuivan ihon. En tiedä, mutta se normaalille iholle tarkoitettu tuntui kosteuttavan paremin. Tämä kuivan ihon versio on paljon paksumpaa tavaraa ja kosteutti sekin, mutta ei mielestäni ihan niin hyvin. Mutta tämäkin on tuote, joka on saanut vakipaikan mun hyllyiltä. Aivan mahtava keksintö ja suosittelen jokaisen laiskan rasvaajan ainakin testaamaan tällaista.


Rsfu easy shavin' tuli toisiksi viimeisimmästä Livboxista. Meille ei syntynyt rakkaustarinaa. Kyllähän tämä sheivausgeeli toimii, mutta jotenkin me ei päästy yhteisymmärrykseen. Mielestäni terä liukuu mukavemmin vaahtoisten tuotteiden kanssa. Tätä jotui myös mielestäni käyttämään kohtuu paljon, että liukuvuus oli mukavaa. Ihan jees, voisin kokeilla vielä toistamiseen, kun on melko pienestä putelista kyse.

Garnier mineral InvisiCalm roll-on on yksi vakio tuotteista. Oikein toimiva dödö ja tuo ei jätä valkoisiä jälkiä vaatteisiin. Ihan mahtavaa! Tuoksu on ihan raikas, mutta kuten olen ennenkin kertonut, mun on pakko vaihdella tuoksuja joka putelin jälkeen, kun mun mielestä hiki alkaa haisemaan läpi. Tai tuoksusta tulee tunkkainen. Varmasti ostan tätäkin joskus uudestaan.

Viimeisenä vielä Lumene True Natural volume. Harmillisesti en tätä nyt ihan kunnolla voi arvostella, sillä tämä oli päässyt kuivahtamaan ennen aikojaan. Tai en tietysti voi olla varma, että onko tuon ripsarin koostumus heti alkujaan niin kuivakkaa, mutta tätä oli hieman haasteellista levittää ripsiin. Natural pitää kyllä paikkansa, oikein luonnolliset ripset, omiin tuli vain väriä, muuten ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Mutta kuten sanoin, luulen tämän olleen hieman kuivahtanut.


Sellainen setti tällä kertaa. Oliko mitään tuttuja tuotteita teille?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tuota Bangerheading kuivashampoota olisi tehnyt mieli testata, mutta kun kerta sanoit sen jättävän vaalean jäljen tummaan tyveen niin skippaan. Ihanaihanaihana Garnier Micellar Water, se on parasta mitä maa päällään kantaa! Ite käytän sitä aamuisi nassun puhdistukseen ja mikäli meikkiä on enemmän, sen irroittamiseen iltaisin. Joskus myös kun olen laiskalla tuulella putsaan vain tällä meikit naamalta illalla (tai no, yleensä yöllä...) ja painun nukkumaan :D

    Mun täytyy ensi kerralla kaupassa käydessä ehdottomasti tsekata tuo Nivean suihkutuote, se on ollut ostoslistalla jo iäisyyden mutta aina se perus Palmoliven oliivisuihkusaippua vie voiton kun ei ruokaostosten lomassa (ja miehen naputtaessa kengällään lattiaa...) jaksa pahemmin hyllyjä tutkia!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  2. Joo, vaikka kuivashampoo on oikeasti todella hyvä, harmillisesti siitä jää vaaleaa pintaa jäljelle. Kyllä sen saa kohtuu hyvin harjattua pois, mutta silti hieman ainakin mulla jäi harmahtavaksi.
    Garnien on todellakin huippu! Ja samalla meiningillä mennään sekn kanssa täällä :)

    Kannattaa kokeilla tuo Nivea. Se on oikeasti laiskan rasvaajan unelma. Kosteuttaa hyvin :)

    VastaaPoista