Isadora Golden Edition

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2015

Pikkujoulukausi taitaa olla jo aika kovassa vauhdissa? Onneksi mullakin on tiedossa tänä vuonna edes yhdet pikkujoulut, koska noh, pikkujoulut nyt vaan on niin ihania! Mulla oli toiveissa, että olisin itsekin järkännyt moiset, mutta tän meidän kodin jäätävän remonttikaaoksen takia ne jäivät tänäkin vuonna vain haaveeksi. Josko ensi jouluna? Mutta pikkujouluista aasinsiltana aivan mielettömän ihanaan meikkikokoelmaan. Isadoran joulun meikkikokoelma Golden Edition sai sukat pyörimään niin kovasti jaloissani! Niin kaunis, siis todellakin niin kaunis kokoelma, että silmät tuikkien ihastelen jo pelkästään tuotteita edes koskematta niihin. Eikä siinä, siinä missä päällinen on täyttä kultaa, ei sisuskaan kalpene siinä yhtään. Miten ihania sävyjä, harakan rakastamaan glitteriä ja hohtoa. Mitä muuta tästä enää voisi toivoa? Yksi täydellisin kokoelma, mitä koskaan olen päässyt hipelöimään.


Isadora Golden Edition kertoo jo nimellänsä, kuinka normaalisti mustat pakkaukset ovat muuttaneet muotonsa kultaan. Ja tämä jos mikä on minun mieleeni! Tällaisia pakkauset voisivat olla useamminkin, vink vink vaan Isadora ;) Pakkauset oikein huutavat luksusta ja nämä tuotteet pitää mielellään esillä. Ja kullan lisäksi jouluun tosiaan kuuluu glitter, sitäkin tässä kokoelmassa on ja paljon. Tutkitaas siis kokoelmaa vähän lähemmin.

872 Jet Setter (kausisävy) // 522 Dark Truffles (kausisävy)

Golden Edition kokoelmaan kuuluu yhteensä neljä kynsilakkaa, joista minä sain testattavaksi kaksi. 872 Jet Setter holographic nails-kynsilakka sai sydämeni tykyttämään onnesta. Voi kyllä, harakka oli todellakin onneissaan. Niin kaunista kimalletta, että haluaisin uida siinä. Toinen lakka 522 Dark Truffles taas vetoaa tummuudellaan, joka taittaa kauniisti hieman punertavanlilahtavaan. Joo, mä en ole hyvä kuvailemaan näitä sävyjä. Näiden yhteinen kombinaatio on täydellinen lakkaus, joten sellainen tullaan ihan saletisti näkemään. Kaksi muuta kokoelman lakkaa on myös glitteriä sisältäviä, kultainen ja hopea. Nekin todella kauniita, kun olen tietysti käynyt niitäkin kyttäämässä ;)

149 Flirty Fucsia

Neljän kokoonpanolla mennään myös huulipunien osalta, minulle niistä tuli testattavaksi 149 Flirty Fucsia. Nimikin sen kertoo, ihana fuksian punainen ja niin hemaisevan kirkas, että varmasti näkyy. Tämä kuuluu normaaliin valikoimaan, mutta noin Golden Editionin myötä sai niin ihanan kauniin kultaisen kuorrutteen tämäkin pakkaus. Aivan mielettömän ihana!

90 Day on the Riviera (kausituote)

Ja sitten sitä hohtoa! Aivan mielettömän ihana poskipunapuikko. Itse tosin miellän tämän vahvasti korostustuotteeksi, mutta puikkonimellä siis kulkee. Muistan teiniajoiltani jonkun tällaisen vastaavan korostustuotteen hämärästi. Eikä siitä varmaan ole edes kauaa kun olen sen nykäissyt roskiin. Silloin vetelin sillä koko pohjan. Jep. Taisi pikku-Janet kiiltää avaruuteen asti naamallaan. Mutta takaisin asiaan. Tämä sievä hohde korostaa poskipäitä äärimmäisen kauniisti ja miksei sitä voisi yhdistää silmämeikkiinkin. Erittäin helppokäyttöinen tuote ja tämä sopii muuten hitsin hyvin myös päivettyneelle iholle ;)

80 Silver // 81 Gold (kausituote)

Ja nyt kunnon glitteriä! Tässä kokoelman yksi valttikortti. Nyt meinaan saadaan kunnon säihkettä juhlameikkiin. Timanttiset räpsyripset ja kulmakarvat kuorrutetaan tietysti myös. Glitter Lahs & Brow-glittergeeli saa varmasti katseet kääntymään ja tunnet olosi tuhannen varmasti sähdehtiväksi. Tästä ei meinaan voi kiistellä, sillä oikeasti sädehdit vaikka mikä olisi. Tämä jos mikä on harakan unelma! Eikä tätä tietysti tarvitse käyttää kulmakarvoissa tai ripsissä, jos se tuntuu jotenkin kummalliselta. Itse yhdistäisin tämän ihan vaikka silmämeikkiin luomille (pakko, ihan pakko testata!) tai sitten hiuksiin. Ja vaikka koko kropalle! Jos näette tuolla kaduilla glitterkuorrutuksella olevan tyypin, se olen sit vain minä :D


Näissä on levitystekniikkana tuollainen harjasosa ja olen kääntänyt tuote hopeaa glitteriä sen verran tuolta tuubista ulos, että näette miten tuote toimii. Todella helppo levittää ja toimii hyvin pitkälti samalla tavalla kuin moni valokynäkin. Näistä tulee ehdottomasti mun joulukauden meikkien vakituotteet. No koska glitter!

65 Golden Eyes (kausisävy)

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä kokoelman luomiväripaletti. Pakko myöntää, vaika glitteristä ja kimalluksesta niin äärimmäisen paljon pidänkin, oli kokoelman paras osa nimenomaan tämä paletti. Okei, mä olenkin ihan superheikkona luomiväreihin. Jos jokin tuote kosmetiikasta olisi pakko valita lemppareimmaksi, olisi se mulla luomivärit ja paletit varsinkin. Ne on mulla kummasti tässä lisääntyneet. Mutta tämä Golden Eyes paletti, apua, ihan pudasta rakkautta! Niin kaunis paletti, etten meinannut raaskia työntää sormiani siihen. Kultainen kuorrutus, parasta, itse sävyt, aivan liian huippuja! Paletistakin löytyy ihanaa kimallusta ja se on ensimmäinen sävy vasemmalta. Ei niin hirmuisen pigmenttinen, mutta aivan mielettömän ihana kimallus. Erittäin pigmenttiset sävyt ja kaikki vielä keskenään sopivia. Ihan täydellinen!


Tässä vielä kaikki tuotteet swatchattuina. Niin ihania! Tämä on kyllä ehdottomasti yksi ihanimmista kokoelmista, mitä olen päässyt testaamaan. Vai mitäs te sanotte?

*tuotteet saatu

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Lakat ja luomiväripaletti sekä punat on aivan uber mahtavia! <3

    VastaaPoista
  2. Tuo luomiväripaletti näyttää.... tarpeelliselta. Hmm..... :D

    VastaaPoista
  3. Vau miten upea luomiväripaletti! :)

    VastaaPoista
  4. upeat kynsilakat ja luomiväripaletti!

    VastaaPoista
  5. Kynsilakat ja luomiväri näyttää niin houkuttelevilta.. :D

    VastaaPoista