Kipuileva pää ja naiset kuvassa

keskiviikkona, marraskuuta 11, 2015

Huoh, mä ehkä alan tästä toipumaan. Ehkä. En muista, milloin mun olisi ollut näin paha. Illalla mun vointi romahti yks kaks ihan mielettömän alas ja en pystynyt enää tekemään mitään. En kyennyt tekemään mitään muuta kuin pitämään päätäni tiukasti vasten tyynyä ja lopulta pidättelin oksennusta, ettei vain tarvitsisi nousta ylös. Pienikin liikahdus lisäsi kamalaa särkyä päässäni ja ihan kamala paineen tunne koko ajan. Jos tämä olisi ollut ensimmäinen kerta moiselle kivulle, olisin varmasti soittanut itselleni ambulanssin. Harmi vain, että vastaavanlaisista kivuista olen kärsinyt jo vuosia. Näin kovana ne eivät vain ole olleet aikoihin! Järkytyin kipua niin, että lopulta murheellisena en voinut kuin itkeä ja kappas, sehän sitä kipua vain lisäsi. Onneksi ei tarvinnut kuitenkaan halailla pönttöä vaan sain lohtuhaleja Niksulta, joka oli huolissaan voinnistani.

Kampesin itseni pikasein arvontapostauksen jälkeen suoraan sänkyyn ja kello oli vähän yli kahdeksan. Särky häiritsi unen saamista, mutta onneksi se lopulta tuli. Vasta kahdeksalta aamulla nousin ylös sängystä, vaikka pari tuntia olin ehtinyt tehdä töitäkin. Edelleen siis olo on kamala, mutta nyt sentäs pystyn jo istumaan. Tiukkaa tekee sekin välillä. Välillä olin jo ihan varma, että mun pää vain posahtaa ja aivonpalaset on pitkin seiniä. Kyllä, näin ajattelin pahimman kivun aikaan.

Jottei postaus menisi pelkäksi kivunpäivitttelyksi, niin laitan teille kuvaa Indiedays Inspiration päivän kuvausseinältä, johon pääsin kahden upean bloggaajakollegani kanssa.


Kuvissa on siis Girly Style-blogin tumma kaunotar Anna sekä Home at last-blogin hemaiseva nainen Taru. Itse päivästä on tulossa postausta, mutta tässä nyt pieni kuva sieltä :)

Nyt mä menen tämän kipuilevan nuppini kanssa hetkeksi vaaka-asentoon ja otan hetken lepiä. Illalla luvassa viimeinen arvonta.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. <3 Sitä on kyllä vaikeaa käsittää millaista migreeni on. Kaveri siitä kärsii todella rajuna ja kertomukset ovat hurjia, vie kyllä pois pelistä päiväkausiksikin. Tsemppiä tuhannesti. <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä, kuulostaa hirveältä! <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei :( Teidän kuva oli kuitenkin oikein onnistunut!

  VastaaPoista
 4. Äh migreeni on niin inhottava :( Tsemppiä<3

  VastaaPoista
 5. Paranemista muru <3 Täällä kuudes päivä menossa ja alan olla palasina, mut toivon et huomenna alan saamaan apua. Sain ajan neurologille ja toivon et se voi jotenkin auttaa mua :)

  VastaaPoista
 6. Voi että, toivottavasti olo helpottuu <3
  Kintsu

  VastaaPoista
 7. Voi kakka, kuulostaa aika karsealta tuo hedari. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista