Livbox - joulukuu 2015

perjantaina, joulukuuta 11, 2015

No nyt on kahtena päivänä taas rampattu lääkäreissä ihan tarpeeksi. Eilen kävin työterveyslääkärillä ja tänään vielä hammaslääkärissä. Mun olo kun on ollut niin kökkö, että oli pakko saada jonkinlainen vastaus tähän kuumeiseen, mutta silti kuumeettomaan oloon. Työterveyslääkäri oli sitä mieltä, että mussa jyllää joku pöpö, mutta ei nyt ole iskenyt kunnolla päälle. Päässä kumisee kaikista inhottavimmin ja mulla on särkenyt hampaitakin koko viikon, oli pakko vielä käydä varmistamassa hammaslääkärillä, ettei mulla vaan ole tulehdusta jossain hampaassa ja sen takia olo tällainen. No ei ollut ja kaikki näyttää olevan ihan kunnossa. Käskyksi tuli lepoa ja stressitöntä oloa. Niin, se stressi. Se kun kuulemma voi aiheuttaa myös kaikki nämä olotilat. Hampilääkäri oli sitä mieltä, että puren hampaitani öisin niin pahasti yhteen, että sen takia mulla on leegot ihan herkkänä nyt. Hyvin mahdollista kyllä, aamuisin leukaluut jumittaa. Eli nyt olisi siis tarkoitus ottaa viikonloppu ihan iisisti. Eipä mulla nyt kyllä ole energiaa mihinkään ihmeellisen. Päiväunia on tullut nukuttua tässä kahden päivän sisällä aika paljon ja unta riittää yöksikin ihan reippaasti. Näillä mennään nyt.

Se ois nyt kuitenkin kuulkaas tämän vuoden viimeisen boxin aika. Kyllä vaan on mennyt taas vuosi nopeasti kun boxejakin miettii. Ei oikein pysty edes käsittämään. Vuoden boxit käydään sitten tietysti kokonaisuudessaan läpi vielä omassa postauksessaa, joten katsotaan vielä tämä viimeinen boxi mikä tälle vuodelle saatiin.


Jotenkin odotinkin punaista boxia saapuvaksi. Jos ei olisi ollut punainen, niin kultaisen tai hopeisen olisin vielä ymmärtänyt, mutta kyllähän jouluun vaan kuuluu punainen ;) Innolla avasin boxin, se kun tuntui olevan ihan tupaten täynnä.


Boxi oli todella tupaen täynnä ja yhteensä sieltä paljastui kuusi virallista tuotetta, kaksi ylläriä ja vielä pitkäaikaistilaajan lahjan. Kyllä meitä nyt hemmotellaan. Kaksi ylimääräistä lahjaa oli Iberon hiusvalkki sekä CocoVin raakasuklaata. Mulle tuli gojimarja raakasuklaa. Tosi kivat lisätuotteet. Muuten sitten boxista tuli kolme näytekokoa ja kolme täysikokoista.

Étré Belle Hyaluronic QuickliftTM Day & Night Serum-seerumi, tuo nimihirviönäyte on kyllä oikein mielekiintoisen kuuloinen tuote nimestään huolimatta. Kolmitehoinen seerumi sisältää hyaluronihappoa ja quickliftTM:ä, jotka täydentävät ihon omaa kosteusvarastoa ja antaa pitkäkestoista kiinteyttä ja napakkuutta. Ja pakko sanoa, mun hiljakseen vahneneva iho alkaa jo tarvita tuotteita, jotka toisivat apua ryppyyntyvälle iholle. Kiinnostava tuote siis.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous suihkugeeli tuoksuu niin namille. Oli ihan pakko heti jo nuuskaista tuota supersöpöä pientä vaaleanpunaista saiputta. Tämä lähtee heti testiin. Saippuaa nyt kuluu aina, joten ihan kiva tuote.

Lavera Glossy Lips huulikiilto, yksi boxin mielekkäimmistä tuotteista ennen testausta. Enhän siis tiedä vielä, miten tuo toimii, mutta johan pelkästään into uudesta meikkituotteesta tekee tästä yhden parhaimmista tuotteista. Sain sävyn 10 Sweet Melon, joka on hetoinen vaaleanroosa. Tai jotain sinne päin. Ehdottomasti lähtee myös testiin.

Cutrin Bio+ Clear shampoo ehkäisee hilsettä ja kutinaa päänahassa ja on samalla hellävarainen. Okei, pakko tässä vaiheessa jo sanoa, että nyt ei oikein edes innosta lähteä testaamaan, kun viime boxissakin tuli shampoo. Niitäkin on nyt tullut aika paljon. Koska mä olen kuitenkin niin utelias kosmetiikkaa kohtaan, niin tietysti testaan.

Natusan 24 hour Moisture käsivoide tuo mieleen lapsuuden. Meillä oli aina Natusania kaapissa, kun olin pikkutyttö. Jotenkin hassua edes nähdä koko merkki uudestaan, varsinkin tuossa hennossa vaaleanpunaisessa sävyssä. Juuri joku vastaava puteli kaapissamme aina oli. Ei ole siis pitkään aikaan tullut käytettyä tätä merkkiä, mutta näin talvisaikaan mun kädet kun ovat ihan korput niin tietysti testiin menee.

Colgate MaxWhite One hammastahna, toivottavasti tämä ei ole sinistä. Olen niin kyllästynyt pesemään lavuaaria sinisen hammastahnan jälkeen. Viittaan tällä siis viimeksi tulleeseen Pepsodenttiin. Niin rasittavaa, kun tahna tarttuu lavuaariin niin tiukkaan. Onneksi se on ihan juuri loppu, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Eipä tartte taas mennä ostamaan hammastahnaa kaupasta :D


Kuten jo yllä mainitsin, sai pitkäaikaistilaajat vielä lisälahjan tässä boxissa ja mun on pakko sanoa, että tämä oli ehdottomasti boxin paras juttu. Ei, en tarkoita noita Philosophyn näytteitä, vaikka nekin todella mielenkiintoisia ovat, vaan tuo meikkipussi! Aivan superihana, superkivalla tekstillä ja superisti sopivan kokoinen. Sanoinko jo, että tuo on ihan super? :D Meikkipussin sisällä oli siis Philosophyn Microdelivery Triple Acid Brightening Peel kuorintalappuja, Purity Made Simple 3-in-1 cleanser puhdistustuote ja Microdelivery Peel kaksitehoinen kuorinta. Viimeisin näistä on jo kertaalleen tullut boxissa ja olin siitä todella vakuuttunut, huipputuote, joten kyllä sitä uudelleenkin mielellään testaa. Ja Philosophyn tuotteet alkoivatkin sen jälkeen kiinnostamaan todenteolla.


Kokonaisuudessaan joulukuun boxin oli erittäin mieluisa ja no, tuo meikkipussi olisi pelastanut huonommankin boxin :D Tuliko teille jotain muuta? Ja minkä sävyn saitte huulikiillosta?

Nyt erittäin ihanaa alkanutta viikonloppua ja nautitaan siitä täysillä <3

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Mä myös toivon ettei tahna ole sinistä, koska se viimekertainen jäi myös täällä lavuaariin kiinni mutta mikä vielä kamalampaa niin mun ihana bambuhammasharja on ihan sininen! :'D :(

    VastaaPoista
  2. Mulla oli tismalleen sama boxi. Ihmettelen boxista tullutta valitusta koska minusta tämä oli hyvä boxi. Philosophyn näytteet, meikkipussi, suklaa ja Laveran kiilto oli parhaimmat. Hilseshampoo vähän mjääh mutta kokeilin eilen ja ihanan raikasta se oli. Kaikki muutkin ihan käyttiksiä :)

    VastaaPoista
  3. Philosophyn kaksivaiheinen kuorinta oli tosi hyvä, iho näytti niin raikkaalta sen jälkeen :)

    VastaaPoista
  4. Ei liity postaukseen mutta compeed-paketti tuli perille, kivat pikku terveiset olit laittanut mukaan, kiitos :-)

    VastaaPoista