Livbox - maaliskuu 2016

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2016

Huhhuh, hengissä ollaan! Vaikkei eilen ja tänään ihan joka hetki siltä tuntunut. Olen meinaan tehnyt taas päänsärkykuolemaan täällä. Eilen illalla pääsin osallistumaan Lushin #lushglittermadness pirskeisiin, jossa mulle pamahti järisyttävä migreeni päälle. Yritin olla mahdollisimma normaali ja jättää päänsäryn huomioimatta ja sehän sitten kostautui. Hyvä, että kotiin asti pystyin ajamaan, kun pää meinasi koko ajan räjähtää. Ja siitä on sitten kärsitty tänäänkin koko päivä. Vieläkin vähän jomottaa, joten en tässä koneella liian pitkään uskalla olla. Ettei vielä ylly takaisin pahemmaksi kivuksi. Ja niin, olen mä ollut hengissä viime keskiviikon postauksen jälkeenkin, vaikka kiire meinasikin mut välillä hukuttaa. Eli anteeksi, kun en ole ehtinyt bloggailemaan. Mua on nyt viety melkein kuin pässiä narussa. Palataan niihin paremmin vielä huomenna.

Nyt halusin kuitenkin tulla paljastamaan teille maaliskuun Livboxin sisällön. Oletan, että tähän mennessä kaikki on jo saaneet oman boxinsa. Ainakin toivottavasti! Meinasi mullakin mennä hermo, kun postin sivujen mukaan mun boxin arvioitu saapumisaika oli viime viikon perjantai. Odotin ja odotin saapumisilmoitusta. Sitä ei vain koskaan tullut. Lopulta oli pakko mennä tarkistamaan koodin perursteella, missä mun boxi oikein matkaa. Samperi vieköön, se oli lajilteltu väärin! Väärään kaupunkiin meni mun boxi siis. Sain odottaa sitä maanantaihin asti. Enpä tosin jaksanut odottaa siihen asti vaan kyselin heti perjantaina kälyltä, että mitä siellä boxissa oikein oli sisällä.


Tämän kuun boxi oli minulle vielä niin paljon jännittävämpi kaiken kaikkiaan juurikin sen takia, että sisällä oli yksi tuotteista minun valitsema. Ja siis vaikka mä normaalisti jännitän aina sisältöä, oli tämän kertainen jännitys luokkaa OMG! Mua jännitti niin paljon, että mitä kukakin tykkää mun valitsemasta tuotteesta. Tiedän, miten moni monesti pettyy boxin tuotteisiin, tapahtuuhan sitä itsellenikin joskus, mutta nyt tämän valinnan takana olisikin minä itse. Toistaiseksi palaute on muutamia lukuunottamatta oikein mahtavaa ja olen ollut iloinen niistä mitä olen kuullut. Mutta käydään nyt sen sisällön kimppuun tarkemmin.


Bloggaajaboxi sisälsi yhteensä viiden eri bloggaajan tuotteet, joista neljä oli vielä täysikokoisia. Tästä erittäin iso plussa! Kyllähän ne täysikokoiset tuotteet tuo isom hymyn huulille. Ja siis tiedoksi, minäkään en siis tiennyt kuin oman tuotteeni tästä boxista. Boxi on ollut kaikille tässä kuussa sama, ainoastaan sävyt käsittääkseni ovat voineet vaihdella.

Bebe au Lait-blogin Iina oli vainnut boxiin Vichy Idéalia Skin Sleep yövoiteen. Voide on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Tämä voide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Kasvojen piirteet tuntuvat leväneemmiltä ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Iina sanookin tämän olevan salainen ase, jolla hän minimoi lyhyitä yöunia sekä hionoa ruokavaliota ja otsaan ilmeistyviä huoliryppyja. Tuote kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja innolla sitä lähdenkin testaamaan. Ainut mikä tässä harmittaa on koko. Tuo 3ml mini näyte ei taida riittää juuri mihinkään. Jos nyt pari kertaa saa testattua niin hyvä.

SN-makeup blogin upea ja taitava Sanna-Emilia oli valinnut boxiin yhden omistakin lenpituotteistani. Lumene Longwear Blur meikkipuuteri tuli minulle sävyssä 2 Hunajapilvi, Soft honey. Tämä oli todella kiva löytö boxista. Hyvät tuotteet tietysti aina, ei edes haittaa, että tämän jo omistin entuudestaan. Sanna-Emilia sanoo tämän suosikkituotteensa viimeiselevän looin virheettomäksi ja samettisen pehmeäksi useiksi tunneksi. Ja kyllä, tämän allekirjoitan itsekin. Sanna-Emilialla tosin on omakin iho niin silkkisen siloisa, että tällainen aknesta kärsijä katsoo sitä vain ihastuksesta huokaillen.

Sitten onkin minun valitsema tuote., Dermosil Trio kulmaväripaletti. Tästä tulette saamaan vielä ihan oman postauksen, mutta sanottakoon mitä aiemminkin olen maininnut, että ilman kulmien laittoa mä en lähde mihinkään, koska näytän muuten ihan valjulta. Tämän paletin avulla saa loihdittua kauniit ja huollitellut kulmat, jotka kehystää kauniisti kasvoja antaen kasvoille ilmettä ja ryhdikkyyttä. Palaamme tämän pariin siis vielä omassa postauksessaan.

Mutsie-blogin Irene on valinnut boxiin Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ aurinkosuojavoiteen. Irene suojaa kasvonsa visusti auringolta ja tämä tuote on kuulemma ehdoton varsinkin reissuilla. Tätä voidetta voi käyttää meikin sijaan sävyttävyytensä ansioista samalla suojaten haitallisilta auringonsäteiltä. Mä olen surkea käyttämään aurinkosuojavoiteita missään muodossa mihinkään kehonosaan. Ehkä nyt olisi korkea aika opetella. Varsinkin kun tuotteessa on sävyte valmiina. Tätä pitää ehdottomasti testata. Katsotaan mihin tämä kykenee. Huolestuttaa vaan, kun on medium sävy. Näinköhän tällaiselle kalvakalle iholle on sopiva sävy?

Viimeisenä vielä Marinka Essel-blogin Marinkan valitsema Cutrin Sensitive Multispray. Marinka sanoo suosivansa hajustamattomia ja herkälle hipiälle sopivia tuotteista. Tämä Cutrin sopii kiireiselle naiselle, jonka laukkuun sopii vain yksi monitoimituote. Cutrin spay antaa voimakkaan tuoten ja suojaa lämmöltä. Antaa volyymia, tukea, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Jaahas, tällainen tukkataidoton on näistä nyt ihan autuaan tietämätön, mutta todella suurella innolla lähden kokeilemaan kyllä. Mikäli itse en osaa tätä kunnolla käyttää, äiti kyllä jo ilmaisi kiinnostuksensa kaikkiin boxin tuotteisiin :D

Kokonaisuudessaan olin itse ainakin todella tyytyväinen boxi sisältöön. Kaksi meikkituotetta (vaikkakin toinen oli minun valitsema) saa todella suuren plussan. Vai voidaanko tuo Eucerinkin laskea meikiksi? No ei ehkä ihan. Tällä linjalla voitaisiin mennä jatkossakin. Meikit on aina oikeastaan parasta mitä boxeista tulee. Ainut mikä jäi harmittamaan, on tuo Vichyn koko. Se jos olisi ollut edes hitusen isompi, olisi tämä ollut ihan nappi suoritus. Mitä te tykkäsitte boxista ja mikä tuote tule teidän lemppariksi?

Nyt mä lähden sänkyyn kuuntelemaan josko uni tulisi. Mulla kun on takana 9 tunnin yöunet ja siihen päälle vielä viisi tuntia päänsärkypäikkäriä. Toivottavasti saan nukuttua... Ihanaa alkavaa viikkoa teille <3

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Kulmaväripaletti ja Lumenen meikkipuuteri ovat mun suosikit ♡
    Hyvä, että se päänsärky nyt alkaa helpottamaan.
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikit menee kyllä mullakin yleensä aina ykkössijalle :D

      Poista
  2. Voi, toivottavasti migreeni paranee pian. Muistan kyllä mikä öyhy Lushilla on ja en ihmettele yhtään jos sieltä migreenin saa :/ odotteen sinun postaustasi Dermon kulmapaletista. En ole vielä omaa korkannut mutta kyllä se käyttöön tulee. Oli hyvä valinta boxiin, tuollaista ei ole ennen ollut ja Dermosil on muutenkin hyvä merkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♥ Yleensä Lushin tuoksut ei muhun ole vaikuttanut, mutta nyt taisi olla monen asian summa :(
      Noniin, postaus Dermosta on julkaistu :) Ja kiitos, kiva kuulla ♥

      Poista
  3. Kulmapaletti ei välttämättä itselläni käyttöön jää (vasta uuden paletin korkkasin käyttööni..), mutta oli kyllä siitäkin huolimatta mielestäni todella hyvä valinta mukaan boxiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! Kiva kuulla, että muuten oli sopiva valinta :) Mä omistan niin monta kulmatuotetta, että varmaan en saa ikinä kulutettua loppuun :D Tosin, mä oonkin tällainen kosmetiikkahamstraaja :D

      Poista
  4. Mitä muuten olet mieltä tuon puuterin sävystä 2? Itsekin sain sen ja pelästyin kun Lumenen sivuilla mainittiin sävyjen 0 ja 2 sopivan punapohjaiselle iholle ja 1 ja 3 sävyjen keltapohjaiselle iholle. Itselläni siis keltapohjainen iho mutta ei tuo kakkonen minun silmään pahalta vaikuta.
    Olen boxiin tyytyväinen kokonaisuutena, isot koot ilahdutti. Se Vichyn minituubi oli aika turha juuri mitättömän kokonsa vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo sävy kaksi ei ole liian punapohjainen tässä puuterissa, että se niin kovasti häiritsisi. Mä olen kans keltapohjainen ja ihan hyvin olen voinut käyttää. Ykkönen on silti mun lempparisävy, se kun natsaa omaan naappiin niin hyvin. Ei silti huolta, kyllä mun mielestä voit ihan hyvin käyttää :)
      Sama, isot koot oli mun mieleen myös. Jos Vichy olis ollut edes hitusen isompi, niin ei olis ollut mitään naristavaa :D

      Poista
  5. Ainoa tuote joka minulle jäi oli Vichy, muut ovat jo lähteneet eteenpäin. Tilasin lähinnä bloggaajaboksin vuoksi, mutta sisältö oli sellainen, että ei olisi tullut käyttöön tai jos olisi, niin ne olisivat saaneet olla kaapissa pari-kolme vuotta ellei enemmänkin, kunnes olisivat ehkä käyttöön päässeet.

    Sisältö ei siis itselleni ollut kovinkaan tarpeellinen.

    VastaaPoista