Kesän Bucket list - toteutuiko?

tiistaina, elokuuta 02, 2016

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita... Niin se Mamba lauloi ja kai siinä joku totuudenjyvänenkin saatta olla. Mutta mä olen alkanut jo asennoitumaan siihen, että syksy on tulossa. Iltaisin on meinaan ilmassa jo tuoksunut syksy. Ilmakin on tuntunut vähän viileältä. Ja ehkä siksi, kun ne lomat on nyt tosiaan lusittu. Kesä on tavallaan omalla lailla ohi sen jälkeen. Mutta tässä syksyssä on kuitenkin omanlaista taikaa ja samoin alkutalvessa. On äärimmäisen jännittävää seurata mahan kasvua, kaikkia tuntemuksia ja odottaa sitä h-hetkeä. Syksy ei siis tällä kertaa tunnu niin lohduttomalta. Ja niin, tuleehan mulla lokakuussa täyteen se maaginen 30-vuotta. Kaikenlaista jännittävää siis tiedossa.

Tein kesäkuussa postauksen kesän bucket listasta, että mitä kaikkea oikein kesällä suunnittelin ja haluaisin tehdä. Ajattelin käydä nyt vielä listan läpi ja tehdä lyhyen koosteen, mitä muuta sitten listan ulkopuoleltakin mahdollisesti tuli tehtyä Ja vaikka sitä kesää on vielä tämä kuukausi jäljellä, niin kyllä mä tässä vaiheessa voin jo käydä läpi, kun elokuussa ei tule tapahtumaan mitään kummallista enää :DHaluan lukea vähintään yhden kirjan. Hyllyssä odottaa useampikin, mutta edes se yksi.
- Tän mä saan vetää yli, koska yksi kirja on ihan just kohta luettu. Sirja-ystäväni heitti mulle kolme kirjaa lainaan, joista ensimmäistä olen lukenut iltaisin sängyssä ja kohta se on loppu. Hah, suoritinpas sen, mitä olen kauan jo ajatellut! :)

♥ Lukea kirjaa pihalla viltin päällä kuunnellen kesän ihania ääniä.
- No, en mä ulos asti päässyt sitä tietysti lukemaan. Lehtiä luin kyllä.

Haluan käydä rannalla ja upottaa varpaat kuumaan hiekkaan.
- Saanko viivata tän puoliksi? Kävin rannalla, mutta hiekka ei ollut todellakaan kuumaa silloin. Kipitin nopeasti pois kylmältä hiekalta :D

♥ Ja rannoista haluan ehdottomasti käydä Itä-Suomen lempparirannalla. Kesä ei ole täydellinen, jos sinne ei pääse.
♥ Tietysti pulahtaa myös sinne veteenkin.
- Ei, en päässyt rakkaimmalle rannalleni tänä kesänä. Ohi ajettiin kyllä, mutta aika ei riittänyt sinne asti :( Eli ei tullut pulahdettuakaan sinne uimaan.


Herkutellä ihanilla tuoreilla marjoilla. En saanut viime kesänä tarpeeksi mansikkaa syödäkseni. Tänä kesänä otan vahingon takaisin.
- Kyllä, sain herkutella tuoreilla marjoilla, mutta en todellakaan tarpeeksi tänäkään vuonna. Silti vedän tämän yli, koska herkuttelin kuitenkin :)

Jäätelöä, tuo yksi lempiherkuistani, aion vetää myös napaani ihan huoletta huonoa omaatuntoa potematta.
- Itseasiassa söin jäätelöä hyvin vähän. Ei ole nyt raskauden aikana kovasti edes maistunut. Muutaman pehmiksen olen kyllä syönyt kun on himottanut, joten saan ehkä vetää tämänkin yli ;)

♥ Aion käydä rauhallisilla kävelyillä herkuttelun painoksi. Nauttia kesäilmasta ja ihastella maisemia.
- Noo... ei nyt ainakaan liikaa ole tullut käveltyä. Liian vähän jos voisin sanoa. 

♥ Käydä lenkillä jossain ihan uudessa maisemassa.
- Noup, en päässyt uusiin maisemiin kävelemään.

Nukkua niin pitkään kuin nukuttaa.
- Voi kyllä! Sitä mä tein! Annoin todella kropalle aikaa levätä, koska se sitä tarvitsi ihan selkeästi :)


Käydään kuumailmapallolennolla. Vihdoin siis lennolle, jonka annoimme Niksulle 30-vuotis lahjaksi maaliskuussa.
- Ei ehditty lomalla. Ei osunut lentopäivät sopiviksi meille, mutta nyt elokuussa olisi tarkoitus vielä mennä. Eli tämän saan ehkä jo vetää yli :D Lennosta kuulette kyllä varmasti ;)

En aio valittaa sadepäivistä, vaan nauttia sateenropinasta ikkunaan ja kuunnella luontoa.
- Sen tein! Saatoin jopa suutahtaa pikkasen Niksulle, hän kun niistä sadepäivistä ei tykännyt laisinkaan. Tietysti ne harmittaa, kun niitä on paljon, mutta nyt en jaksanut välittää :)

Pitää lettukestit rakkaiden ja ystävien kanssa.
- Lettuja syötiin, mutta ei ihan siinä mittakaavassa kun olisin toivonut. Eli en saanut paikalle niin paljon ihmisiä kuin toivoin, mutta pienet kestit silti :)

Valvoa aamun pikkutunneille saakka (jos vain jaksan siis :D)
- Tuli valvottua, aina siihen asti että nukahdin xD Parhaimmillaan taisi kello käydä kolmea, mutta sitten uni voitti.

Nauttia lämpimistä kesäilloista viileiden juomien kanssa.
- Kyllä, nestetasapainosta on pitänyt pitää erityistä huolta, joten vichyä on iltaisin nautittu, myös siellä pihamaalla :)


♥ Käydä piknikillä.
- Tää mun harmittaa ehti eniten. Piknikille ei päästy, vaikka puhuttiin siitä useamman kerran Niksun kanssa. Vielä ei ole myöhäistä tietysti, joten jos kelit ja aikataulut natsaa, niin tämä ehkä toteutuu vielä.

Viettää äidin kanssa Helsinkipäivän. Se jäi meillä harmillisesti viime vuonna toteuttamatta :(
- Jes! Tämä on tehty ja ihana päivä olikin :)

♥ Käydä Korkeasaaressa, Linnanmäellä ja mielellään jossain kotieläinpuistossa.
- Noup, noup ja noup. Mihinkään näistä ei tänä kesänä päästy. Lintsille en nyt tässä tilassa lähde ainakaan hurvittelemaan. Hengailemaan voisin kyllä mennä. Elukoita menen aina mielelläni katsomaan, mutta nyt ei vaan sit menty.

♥ Aloittaa makuuhuoneen remontointi ja mielellään saada sen ainakin lähes täysin valmiiksi.
- Tästä ja muistakin remonteista on nyt puhuttu. Ollaan aloittamassa tätä vielä ihan tässä lähiaikoina ja mahdollisesti yksi isompikin projekti. Mutta olkkari saatiin ainakin uusittua vähän :)

Karsia kaikkia turhia tavaroita ja järjestää tavarat paikoilleen. (tähän ne sadepäivät voisi olla hyvä käyttää) 
- Jep! Keittiön kaapit on kaikki koluttu läpi ja turhat jutut pistetty pois. Vaatteita meni kirpparille paljon. Silti projektia on vielä jäljellä, mutta se tuntuukin olevan ihan ikuisuus homma.


Nauttia hyvästä grilliruoasta.
- Kyllä, syötiin sen verran, ettei enää oikeastaan edes maistu :D

Pelata kivoja ulkopelejä, mölkkyä, heittää tikkaa, sulkapalloa, heitellä frisbeetä yms.
- Kovin vähän pelattiin, mutta pelattiin silti. Sulkkis ja frisbee edelleen kovia kesäpelejä :)

Tehdä spontaanisti mitä vain mahtavaa, käydä yllätysvierailulla sukulaisissa, päätyä vaikka Rovaniemelle tai mitä ikinä mieleen juolahtaa.
- Hmm, miten sen nyt ottaa. Kyllähän me lähdettiin aika spontaanisti sukulaisiin ja serkkutyttö saatiin yllätysvierailulle. Ja extempore pikkureissut myös, kuten Savonlinnassa laivamatkalle. Eli kai tää tuli tehtyä :)

Kuunnella hyvää musiikkia ja tanssia sen tahtiin.
- Kyllä vaan! Musiikkia kuuntelin, lauloin ja tanssahtelin, kun kukaan ei katsonut :D

Touhuta Taren ja Catan kanssa pihalla mahdollisimman paljon. Suomen kesä kun tuppaa olemaan aivan liian lyhyt.
- Pihalla on oltu, ihan niin paljon kuin mahdollista. Tare varsinkin hinkuaa sinne koko ajan. Voi sitä reppanaa aina kun huomaa ilman olvenkin kylmempi.


Nauttia aamupalaa ulkona ja kuunnella linnunlaulua.
- Voi, tää on niin ihanaa! Tein todella monena aamua. Viime päivinä alkoi vaan kiukkuisen ampiaiset härnäämään ja meikä loikkii pakoon kuin aropupu :D

Nähdä mahdollisimman monta sukulaista ja ystävää.
- Liian vähän nähtiin, mutta mahdollisimman monta tälle lomalle :)

♥ Ottaa mahdollisimman paljon valokuvia. Kamera on ollut harmittavan paljon pölyttymässä kivoista tapahtumista.
- Kröhöm... joku voisi tulla nyt patistamaan mua tän kameran kanssa. Se on jotenkin jäänyt nyt ihan unholaan. Kesältä on kuvia AIVAN LIIAN VÄHÄN!

Rakastaa kaikkea mitä teen.
- Kyllä, rakastin kyllä joka hetkeä ihan täysillä :)

OLLA STRESSAAMATTA ja antaa kaikkien asioiden mennä omalla painollaan! Tätä mun pitää todella yrittää toteuttaa. 
- Onneksi, onneksi osasin tämän! En stressannut ja annoin asioiden sujua omalla painollaan. Tää oli ihan huippua!

Vaikka osa jäi toteuttamatta, niin kyllä mä vaan pidin mun lomastani täysin rinnoin :) Ehkä oli ihan hyvä vaan ottaa vähän iisimmin, kun tää raskaus on nyt muutenkin vähän jarruttanut mun voimia. Uni on tehnyt hyvää ja nyt tunnenkin saaneeni voimiani vähän jo takaisin. Kiitos loma, olit ihana ♥

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Todella paljon kuitenkin sait toiveitasi täytettyä. :) Tosi kiva postaus, jota oli ihana lukea. <3

    VastaaPoista
  2. Tosi monta tavoitetta saavutit! Jee! :)

    Mekin muuten eilen iltalenkillä (a.k.a. suklaanhakureissulla raskaushimojen perässä) puhuttiin, että ilmassa oli syksyn tuntua. Ihanaa! Mä niin kaipaankin jo syksyä!

    VastaaPoista