Viikko 34

maanantaina, elokuuta 29, 2016

Voihan muonantahi sentäs! Tänään on ollut kyllä aika maanantai. Väsymys on ollut luokkaa miljardi, kurkku karheampi kuin hiekkapaperi ja kaikki on tuntunut maratonin suorittamiselta. Onneksi ihan kohta pääsee köllähtämään sänkyyn ja pääsee untenmaille. Olen haukotellut puolesta päivästä niin paljon, että suu repiää. Sama jatkuu siis vieläkin, joten parempi vaan pistää pää tyynyyn. Viime maanantain instakuva on kyllä osuva tähänkin maanantaihin. Mutta omapa taitaa vika olla, kun uupumus on näin kova. Viikonloppu tuli vietettyä kyllä parhaassa seurassa, mutta aikaisemminkin olisi toki voinut käydä nukkumaan. Lauantai tuli vietettyä tädin ja hänen miehen 120-vuotis juhlissa. Koko päivähän siellä tuli vietettyä rakkaiden sukulaisten kanssa ja pakko sanoa, että se on kyllä ihan parasta ♥ Oli kiva nähdä sukulaisia, joita ei ollut tullut nähtyä aikoihin ja se yhdessä olo on parasta mitä tiedän :) Tuli syötyä niin hyvää ruokaa, että ihan maha meinasi revetä. Se kun muutenkin pullottaa ihan kiitettävästi jo :D Ilta jatkui pitkälle yöhän ja taidettiin olla kotosalla vasta siinä kahden jälkeen yöllä. Osalla oli vähän paha olo :D Mulla oli olo vain todella uupunut ja vatsaan särki. Lähes koko päivä jalkojen päällä ja yö meni niin pitkälle. Eilinen olikin sitten pyhitetty täydelle levolle.


Arki soljuu eteenpäin unen ja valveen rajamailla. Olen päivät kohtalaisen väsynyt ja viikonloppuna sitten taas saa herätä siitä koomasta. Tosin lauantai aamuna kun heräsin, olin jo ihan varma, että täytyy lähteä lääkäriin. Mulla katosi näkö lähes kokonaan vasemmasta silmästä. Ihan pienen pisteen verran näin sillä ja koko ulkokehä särisi ja salamoi. Säikähdin ihan silleen pikkasen kovaa. Migreeniä mulla ei ole ollut aikoihin ja moisilla sahoilla se ei ole koskaan alkanut. Onneksi syyksi paljastui kiveksi jumahtaneet niskat. Mulla ei kiertänyt verta päähän ilmeisesti tarpeeki. Siine kun venytteli ja liikkui alkoi näkökin palautua. Kyllä se silti ehti säikyttää aika kovasti. Siitä on nyt selvitty ja olo on taas silmässä ihan normaali.


Viime viikolla meidän tosiaan piti päästä vihdoin lentämään kuumailmapallolla, mutta luonto oli sitä mieltä, ettei ole vielä sen aika. Koko iltapäivän ajan paistoi aurinko ja kun lopulta lähdettiin ajelemaan kohti nousupaikkaa, ilmestyi taivaalta ihan järisyttävä määrä pilviä. Juuri kun noustiin autosta ulos rysähti salama suoraan edessämme ja samassa jo paukkui. Ukkonen oli vahvasti sitä mieltä, että palloja ei nosteta tänään taivaalle. Tunnin verran odoteltiin, josko sää rauhottuisi, mutta ei. Oli pakko sopia uusi aika ja nyt sitten yritetäänkin uudestaan tulevana keskiviikkona. Jännittää siis edelleen :D


Viikonlopuksi me saatiin vieraiksi Markus-serkku tyttöystävänsä Niinan kanssa. Oli kiva touhuta heidänkin kanssa pitkästä aikaa ja harmittaa, että aika kuluu aina ihan liian nopeasti. Ja sitten olikin ne juhlat. Kuvamateriaali sieltä on hieman... kyseenalaista :D Kuvia tuli räpsittyä kyllä pitkästä aikaa, mutta miten ihmeessä suurin osa näyttää todella... juopuneilta :D Silmät joka toisella puolitangossa. Ainakin sai muistoja, jos ei muuta :)


Sunnuntai tosiaan oli pyhitetty levolle ja se tuli todellakin tarpeeseen. Ja joku muukin tarvitsi hetken aikaa palautuakseen huonosta olosta :D Mulla oli vain väsymystä, toisilla vähän semmoinen kapulan poikanen. Ja niin sekin viikko sitten tuli hurahdettua ohi. Kamalaa vauhtia menee päivät, että eihän tässä tosiaan pysy enää perässä.


Nyt mä ajattelin suunnistaa tieni Kelan nettisivuille ja menen laittamaan äitiyspakkauksen tilaukseen. En malta odottaa, että saan sen kotiin! Pääsee hypistelemään kaikkea ihanaa :) Ja sit sen jälkeen Taren kanssa ulos ja unten maille.
Öitä ihanaiset ♥

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mulla oli eilen yllättävän energinen olo maanantaiksi, mieskin tästä huomautti :D Noh, eiköhän se tässä taas tasoittune kun työ imaisee mehut..

  VastaaPoista
 2. Rajut on ollut sukubileet. Sitä menoa onkin hauska selvinpäin seurata!
  Kivaa viikkoa ja toivotaan, että saat unta öisin!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti postaat äityispakkauksesta, haluun nähdä mitä ihanaa siellä on!

  VastaaPoista