Huikea uutinen!

keskiviikkona, lokakuuta 08, 2014

Mä olin niin puulla päähän lyöty, kun postiini kilahti ilmoitus, että mut on valittu ihanaisen Saara Sarvaksen-tiimiin testaamaan L'oréal Skin Perfection tuotteita. Siis oikeasti, hyvä etten hypännyt tuoliltani vetämään riemuntanssia. Niksu katsoi muutenkin ihmeissään, kun mä huutelin voitonhuutojani tässä koneen ääressä. Kuinka siistiä! Mä saan kuukauden ajan testata Skin Perfection tuotteita ja nyt olisi tarkoitus sitten niistä sitten bloggailla vähän tarkemminkin ja testata tietty oikein rankalla kädellä.



Olen vieläkin ihan ymmälläni. Tää aikuisiän aknenaappeli kuulkaan odottaa innolla, josko tuotteet tekisivät ihmeitä naappelille. Pakkohan ne lähtötilannekuvat on ottaa. Ja kai mun on uskallettava näyttää miten rupuinen tää mun naama nyt on. Mutta ei ihan vielä. Palataan astialle sitten lähemmin vielä. Nyt on vain niin huikea fiilis tästä, että en meinaa pysyä pöksyissäni :) Tää höperökosmetiikkafanittaja on nyt jossain ihme sfääreissä, eikä oikein irtoa mitään fiksua. Siis niin siistiä, sanoinko jo? :)

Jännittää, innostaa ja jännittää vähän lisää. Palataan huomenna kera enemmän jutun. Nyt ei vaan innostukselta pysty :D

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Hienoa, jippii!♡
    ~elle~

    VastaaPoista
  2. Voi jee! Mä hain samaan tiimiiin, mutta jouduin kirjottamaan hakemuksen taas niin vasemmalla kädellä taaperon repiessä mua sataan suuntaan, etten varsinaisesti yllättynyt etten tullut valituksi... :P

    VastaaPoista