Tuunattu lakkaus

perjantaina, marraskuuta 26, 2010

Se olis sit perjantai ilta ja viikonloppu. Onkin rankka viikko takana ja ihana saada pari päivää levätä ja touhuta omia. Tässä kovasti yritän houkutella rakastani saunaan, mutta hän on ihan tohkeissaan pelannut keskiviikosta asti Gran Turismoa. Ei sitä peliä ollakkaan odotettu kuin siitä päivästä asti, kun tiedettiin sellaisen tulevan. No, kultani nyt sit pelaa, pelaa ja pelaa. Ei se haitaa, saan katsella rauhassa Salkkareita koneelta ja löhöillä makkarissa ja katsella omia ohjelmia. Juuri äsken loppui tv5 kanavalta Scoopy Doo elokuva. Aivot vaan narikkaan ja tuijottelin sitä. Hauva veti sikeitä vieressä kun käytiin tuolla 16 asteen pakkasessa yli tunnin lenkillä. Meillä on kunnon untuvatakki sillekin, koska eihän se tuolla muuten pärjää. Ja söpöt punaiset tossutkin. Aamuisin sitä on tosi vaikea saada ulos. Joudun ihan pedistä asti (peiton alta) hakemaan pissalle, etten itse myöhästy töistä. On se niin mukavuuden haluinen koira. Pitää olla oma peittokin. Sinne se sitten aina kaivautuu ja hikoilee sen sisällä :D Enpä ole ennen kyllä tavannut koiraa, joka hikoilisi niinkuin meidän hauva.


 Rakkaani apinan mennyt hauva pöllimään :D

Tuunailin hieman kynsilakkaustani, kun odotin kultaani kotiin ylitöistä. Vasta kolmatta kertaa eläessäni yritin liukuvärjäystä. En todellakaan hallitse vielä. Joku voisi kertoa mulle oikein kädestä pitäen, että miten sen saa helpoiten tehtyä. Ensimmäisen kerran yritin tehdä ihan siveltimellä. No eihän siitä mitään tullut. Sitten löysin Charming Nails blogin pitäjältä liukuvärjäys tutoriaalin ( charmingnails.blogspot.com.) Onnistuneempi yritys entä ensimäisellä kerralla, mutta ei se sitli näyttänyt niin hienolta kuin Carming Nailsin tehdyt kynnet... Oppia ikä kaikki. No tänään sitten taiteilin taas pelkällä siveltimellä. En jaksanut lähteä sängyn pohjalta etsimään sientä ja alustaa jolle laittaa lakkaa. No, lopputulos näyttää siltä, että amatööri on ollut asialla. Eiköhän näillä nyt kehtaa muutaman päivän taas olla.

 Kuvat: Janet

Sain äidiltäni tänään muutaman neuleen. Hänellä on vaatekaapin siivoustyhjäys meneillään. Pitäisi mennä varmaan äiteetä auttamaan, jos vaikka löytyisi lisää jotain kivaa. En jaksanut nyt ottaa kuvia vaatteista, mutta joku päivä sitten. Sunnuntaina suunnataan rakkaani kanssa kaupoille. Jotku talvikengät olisi kiva löytää. (Feikki) Uggeja olen himoinnut. Katsoo nyt mitä löytyy. Äidille pitäisi yrittää etsiä myös halvat luistimet. Se innostui, kun meilläkin mieheni kanssa on. Päästäis sitten yhdessä jäälle. Sunnuntaina olisi myös tarkoitus mennä taas tallille. Toivottavasti pakkanen vähän laantuis. Tallilla ei ole kauhean mukava jäätyä. Olen nuoruudessani palelluttanut varpaani jo niin pahasti, että nykyisin vähäkin kylmyys saa ne kolottamaan.

Kai me tästä pikkuhiljaa aletaan mieluummin siirtyä makuuhuoneen puolelle. Sauna saa jäädä huomiselle. On niin väsynyt kun koko viikon on joutunut heräämään 4.45. Nukkumatti heittelee tuota unihiekkaa olkapäillä.

Oikein mukavaa viikonloppua :)

You Might Also Like

0 kommenttia