Loppuneet tuotteet heinäkuu 2014

lauantaina, elokuuta 30, 2014

Höhöö, ehdimpäs vielä tässä kuussa postailemaan viime kuun loppuneet tuotteet. Heinäkuussa loppui yhteensä yhdeksän tuotetta. Ihan tasaisesti näitä nähtävästi loppuu, vaikka jotenkin aina tuntuu, ettei yhtään tuotetta nähnyt purkin pohjaa. Peruskäyttötuotteita loppuu aina eniten, mutta sainpas pari meikkituotettakin kulutettua.



Nämä kaikki neljä tuotetta on varmaan nähty jo ennempääkin. Hyväksi havaittuja ja useasti käytössä olevia. Eipä näistä sen ihmeempää sanottavaa oikein ole.


Kylpyhuoneen puolelta loppui Aussien Miracle Moist Conditioner. Ah, nää tuoksuu niin ihanalle! Mut miks ihmeessä hoitoaineen pitää olla pienemmässä putelissa kuin shampoon? Mulla jäi shampoota oli vaikka millä mitalla ja nyt se sit on jäänyt hyllylle nuokkumaan. Tää on mun mielestä ihan plaah juttu, ainakin tälleen pitkillä hiuksilla. Tuote itsessään on todella hyvää ja varmasti ostan lisääkin.

Yves Rocherin lotuskukalle tuoksuva saippua käytettiin loppuun ihan pakottamalla. Tuoksu ei hivellyt yhtään mun hajuhermoja ja annoin tämänkin olla laittoman kauan puolillaan. Saippuana muuten ihan jees, mutta tuoksu ei iskenyt.


Rimmel Eye liner 002 Absolute brown on ollut mun lemppari nestemäinen silmänrajaus kautta aikain. Näitä on huijaamatta tullut käytettyä ainakin kymmenkunta putelia loppuun. Tässä linerissa on huopapää ja todella mukava käyttöinen. Mun rasvoittumattomilla luomilla kesti todella hyvin, mutta kastuessaan kyllä lähtee herkästi pois. Nyt on löytynyt paljon varteenotettavia silmänrajauksia ja ainakaan toistaiseksi en ole kaivannut tuota. Voi olla, että uusi kuitenkin kotiutuu vielä.

ACOn huulivoide, ennenkin hehkutettu, joten varmasti tulen ostamaan lisääkin. Ihan parasta ollut tähän mennessä.

Ja sitten, mun yksi lempparein tuote ikinä ja se meni loppumaan!! Kiitos ihanan Mizz Annien MAC hehkutusten, löysin itselleni parhaimman puuterin ikinä! MAC Mineralize Skinfinish Natural sävyssä Light Plus tekee ihosta satiinisen näköisen, antaa lisäpeittoa ja kestää todella hyvin meikkivoiteen päällä. Siis se, miltä tämä on saanut ihoni näyttämään, on jotain niin ihanaa! Tämä jää ehdottomasti vakiokäyttöön! Tätä tuotetta ei pysty kehumaan liikaa. En ole todellakaan kokeillut mitään parempaa. Muuten, tiesittehän sen, jos MAC tuotteita tyhjenee, ei kannata puteleita heittää roskiin. Olikohan se niin, että kuudesta tyhjästä MAC pisteelle palautetusta tuotteesta saa itselleen huulipunan. Tais se olla joo sen kuus. Kuin huikeeta? Eli säästelkäähän niitä puteleita sitten ;)


Mutta sitten, neljä tuotetta joita ei ensimmäisessä kuvassa edes näkynyt. Nämä eivät päässeet siihen siksi, koska nämä lensivät kaatopaikalle pilaantumisen tai muun vian vuoksi.

Lumenen ihmeellinen huulitussirasvasysteemihärpäke ei nyt vain oikein tuntunut toimivalta. Sain sen jostain ilmaiseksi ja muutaman hassun kerran kokeilin. Tussillä piirretty puna ei pysynyt sitten yhtään eikä voidekaan tuntunut yhtään kivalta. Pois siis vaan.

Oriflamen vaalea huulirasva taas alkoi  haista ja maistua ihmeelliselle, joten lopulta pitkän käyttämättömyyden jälkeen koin paremmaksi heittää käpälämäkeen.

Ihanan sävyinen nude huulipuna, vois olla vaikka Lorkun tai Rimmelin, on niinkin vanhaa kamaa, ettei siitä enää näy kuin tuo päällis numero 008 tai 800. Tällä on ollut iso tunnearvo, sillä tämä huulipuna on saatu vuonna nakki ja muussi Skeitiltä. Olinkohan silloin yläasteella ja meikkailu alkoi toden teolla kiinnostamaan. Skeit aina toi mulle kaikkia ihania meikkejä. Tämäkin puna on ollut kovassa käytössä, mutta pilalle se vissiin lopulta meni. Ainakin hajun ja maun perusteella en enää huuliini viitsinyt laittaa. Pakko siis oli tuostakin lopulta luopua.

Nykyään en enää käytä kulmakyniä, sillä luomivärillä on jotenkin helpompaa. Mutta tuo Goshin kynä olisi ollut kiva ottaa esimerkiksi matkalle mukaan, ettei tartte sivellintä ja palettia kantaa mukana. Harmi vaan, siitä katkeaa ternä koko, siis ihan koko ajan. Alusta alkaen. En jaksanut mennä valittamaan siitä, joten yritin hetken käyttää ja teroitella josko siltä lopulta paljastuisi pysyvä pää. No ei ole tullut vielä yli puolen välin jälkeenkään, joten roskiin sai mennä.


Periaatteessa heinäkuussa loppui siis 13 tuotetta. Mutta eipä siinä vielä kaikki. Mun ihana Minttu serkkuseni kun oli kylässä, sain antaa hänelle vähäiselle käytölle tai muuten käyttämättömille jääneet tuotteet. Oli ihana antaa toiselle, kun selvästi tykkäsi uusista tuotteista.



Näitä en nyt ala sen ihmeemmin erittelemään, mutta yhteensä pois lähti 25 tuotetta, siis tuo mini kabuki mukaan luettuna. Mieluummin antaa käyttöön, kun turhaan homehduttaa käyttämättömänä omissa nurkissa. Toivottavasti Minttu siis tykkäsi saaliistaan :)

Ihan kivasti siis heinäkuussa lopulta kaapit tyhjentyivät. Elokuun loppuneissa ei sit varmaan olekaan mitään :D

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. ACOn huulivoide täälläkin suosikki! :)

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, olempas ollu antelias;) ♡ taitaa olla Lorkun, koska heittelin itsekkin kyseisen näkösen putelin poikkeen jokunen aika sitten, mulla siinä lukikin vielä L'or:)
    Ja ihan huippuu ACon huulari, kotona kaks ja töissä yks.
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti Mintulle antaa♥♥
      Muistelisin kans Lorkun olevan. Kiitos muru kun annoit sen silloin kkaaaauuuaan sitten :)♥

      Poista