Rimmel Magnif'eyes luomiväripaletit

lauantaina, huhtikuuta 07, 2018

Muistelisin (näillä äitiaivoilla kun mikään ei oikein tunnu pysyvän päässä :D), että olen kertonut teille mun heikon kohdan, mitä meikkeihin tulee. Jos en, niin mainittakoon se vielä, että voihan luomiväripaletit! Jos on jotain, mihin todellakin lankean aivan liian helposti, niin luomiväripaletit vievät mennessään tosta noin vain. Ja voin kertoa, että mun kokoelma on niiden osalta kasvanut tässä vuosien aikana ihan järkyttävästi. Tällä mun kokoelmalla meikkaa varmasti mun lapset ja lapsenlapsetkin. Mutta mä en vaan voi sille minkään, paletit ovat vain niin ihania. Kaikki ne värit ja yhdistelmän ja ja... Toivottavasti joku mua ymmärtää :D

Olinkin siis ihan super iloinen, kun sain blogin kautta testiin Rimmelin uudet luomiväripaletit Magnif'eyes Edition*. Pakko myöntää, että olen alkanut hieman karttaa näitä markettiluomivärejä, niissä kun ei tunnu olevan ihan niin hyvä pigmentti. Varsinkin kun olet saanut upottaa sormesi mm. Urban Decayn, Too Facedin tai Morphen luomniväreihin, niin tiedät mistä puhun. Siltikin, Rimmel yllätti erittäin positiivisesti, koska odotukseni olivat olleet todella, todella alhaalla.Rimmel tosiaan julkaisi Magnif'eyes paletteja kolme erilaista. Smoke, Nude sekä Blush editionit. Smoke nimensä veroisesti sisältää savuisia harmaita ja tummia sävyjä. Nude kätkee sisäänsä ruskean ihania sävyjä ja Blush puolestaan hempeää pinkkiä sekä lilahtavaa. Pelkkä ensivilkaisu jo sai sydämeni sykkimään. Se palettirakkaus you know :D Paletit ovat todella sopivia settejä niin arkimeikkeihin kuin kunnon bilemeikkeihin. Jokaisesta paletista löytyy tarpeeksi vaaleaa, mutta myös niitä tummia.


Palettien mukana tulee kaksipäinen sivellin. Toisessa päässä vaahtomuoviaplikaattori ja toisessa pienehkö harjas. Mä en osaa enää moisia käyttää, siis aplikaattoria enkä noin hassua sivellintä, mutta varmasti sopii useammankin käteen. Mäkin aikanaan aloittelin meikkaamisen nimenomaan tuollaisilla. Paletit tuntuvat hintaansa nähden todella jämäkiltä enkä usko niiden hajoavan ihan liian herkästi. Mikä monesti on ollut halpojen palettien vika. Ei oo yhtä taikka kahta palettia, mistä mulla on kannet irti taikka säpäleinä.

Mutta se, mikä varmasti monia teistä nyt sitten kiinnostaa, minkälainen se pigmentti näissä tosiaan on. Valikoin jokaisesta paletista ihan summanmutikassa sävyjä, jotka swatchasin käteeni. Nämä kuvat ovat ihan ensikosketus minullekin ja swatchit tehty yhdellä vedolla paletista, yhteen sipaisuun käteen.


Smoke paletti ensimmäisenä. Yllätyin. Siis todellakin yllätyin! Helmiäissävyissä tuntuma oli todella pehmeä ja sävyä irtosi todella kivasti. Mutta myös tummat matat saivat hämmästymään. Niistäkin irtosi pigmenttiä todella hyvin! Mattasävyt on mun kokemuksen mukaan olleet monesti niitä, joista sävyä en ole saanut oikein irti.Oma suosikkini näistä kolmesta paletista oli Nude. Koska ruskeat...ne vetää aina puoleensa :D Nude paletissa on aivan ihana sävy häivyttämiseen ja se on tuossa rivistössä toinen vasemmalta. Nuden helmiässävyt olivat lähes kermaisen pehmeitä ja niistä sitä pigmenttiä vasta irtosi. Katsokaa vaikka tuo kolmas vasemmalta. Ihana! Jopa matat olivat hyviä, mutta ei ihan täysin vakuuttanut varsinkaan tuo oikean reunimmainen. Hyvin siis silti pigmenttiä oli, en sitä sano.


Viimeisenä vielä Blush paletti. Sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Ihanan hempeitä sävyjä ja tässäkin helmiäissävyt toimivat pigmentiltä hyvin. Tämä paletti oli mattojen osalta itselleni suurin pettymys, mutta johtuu tosiaan vaan siitä, että olen "tottunut liian hyvään" :D Kaksi oikeanpuolimmaista on siis ne tästä rivistä, jotka jäivät vähän haaleiksi.

Kokonaisarvioksi antaisin kuitenkin melko hyvän arvosanan. Juuri tänään meidän Cittarissa käydessä tarkistin hinnan ja se on vain 12,90€. Tällä hinnalla paletti, jossa 12 sävyä ja jotka kuitenkin toimivat moitteetta, on mielestäni todella hyvä ostos! Voin siis todellakin suositella hankkimista, jos kaipaat kokoelmaasi ensimmäistä tai täydennystä. Näistä kolmesta jokainen varmasti löytää oman suosikkinsta.

Mikä paleteista on eniten sinun mieleesi?

*paletit saatu testiin blogin kautta

You Might Also Like

1 kommenttia