Mielekäs maanantai

maanantaina, kesäkuuta 27, 2011

Moikka moi vaan kaikille! Mites on lähtenyt viikko rullaamaan? Täällä alkoi erittäin mukavasti ja onpa ollut mukavaa tehdä töitä 8-16. En ole lainkaan väsynyt niinkuin kuuteen mentyä ja tänään onkin sitten jaksanut touhuta ihan koko ajan. Kohta voisi toki harkita jo sänkyyn menoa, mutta siellä voikin sitten rauhoittua telkkarin ääressä. Hetki sitten grillailtiin ja äitikin oli meillä syömässä.

Eilen, sunnuntai aamuna klo 8.10, sain tekstiviestin jossa ilmoitettiin saavani Hennesin pakettini seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen. Vähän aikaa sai ihmetellä uneliaana, että mikä päivä ja mikä ihme viesti se nyt oli, mutta kyllä muuten piristi mieltä. No tänään sen sitten hain heti töistä tultua ja heti sovittamaan jokainen vaate.


Olin erittäin tyytyväinen lähes jokaiseen tuotteeseen, mutta leopardipyjama lähti palautukseen. Joko M-koko siinä oli vain liian iso tai siten muuten vai malli ei ollut mulle sopiva. Enpä tästä sitten ottanut kuvaakaan. Eihän tuo olisi edes kallis ollut, mutta mieluummin käytän senkin (6,45€) johonkin muuhun. Topit oli 2,45€ kappale, huppari 19,90€ ja bikineille taisi hintaa tulla yhteensä sellainen 12€ jos oikein muistan. Nytkun vielä pääsisi kauppaan asti tonkimaan ale myynnit. Pari kaveria mua on jo houkutellut ostoksille, mutta mä olen ihan liian kiireinen ja koko ajan olisi kaikkea hommaa.


Viime viikolla ysäväni käydessä kylässä kävimme samalla katsastamassa pienen Seppälämme alet ja sainhan mä sieltä vaatteita ostettuakin. Kolme toppia, yhdestä ihanimmasta otin kuvankin, lörttö neuleen sekä alusvaateita. Lörtöstä en nyt viitsi likaisena ottaa kuvaa, mutta joskus koitan muistaa senkin esitellä. Oli meinaan ainesta lemppari paidaksi ja heti pääsi käyttöön. On tuo shoppailu sittten vaan mukavaa. Olisi kyllä nyt niin ihana päästä vain koko päiväksi shoppaamaan rahasta viis, mutta eipä uo taida olla ihan mahdollista.


kuvat: Janet

Jo jonkin aikaa sitten ostamani tomaatti maistuu niin hyvältä kun se on omasta puskasta. Ei ole tomsut niin kirpeitä tai kitkeriä niinkuin kaupasta ostettuina. En itse ole niinkään tomaatin ystävä, mutta näistä tykkäsin kyllä. Ihme, etten ole näitäkin saanut jo tapettua, sillä veljeni perheen tupaantuliais lahjaksi ostama bonsai-puun sukulainen sitten otti ja kuoli... En siis ole mikään hyvä viherpeukalo, yritys on kyllä hyvä kymppi, mutta aina ei vaan onnistu. Samoin Ikeasta ostettu vihreä puska kuoli melkein heti, tästä kyllä syytän pakkasia enkä itseäni :D

Mutta oikein mukavat maanantai illan jatkot. Mä taidan lähteä katsomaan Sinkkuelämää sänkyyn :)

You Might Also Like

0 kommenttia