Liikunnat vko 50

tiistaina, joulukuuta 17, 2013

Huoh, eilinen otti taas kerran koville. Töissä saa painaa nyt toden teolla ja sen kyllä tuntee koko kehossa. Tää joulu kun saa kaiken ihan sekaiseksi ja saa munkin stressilevelit nousemaan aika hyvin. Mutta nyt sitten onnistuin hankkimaan lisäksi vielä lahjastressinkin! Eilen aamulla päätin, että mä lähden töiden jälkeen metsästämään niitä. Mutta kuinkas ollakaan, migreeni oli kanssani eri mieltä. Mä vielä kovasti sinnittelin ja töiden jälkeen ajoin Jumboon. Pyörähdin sisällä ja totesin, että ihmisvilinä saa mun migreenin vaan pahenemaan. Ei muuta kuin takaisin autonrattiin ja kotia kohti. Tipahdin samantien sohvalle ja siinä mä sitten koko loppuillan olinkin. Voi ketura sanon vaan! Nythän se stressi vasta onkin, kun päivät vaan vähenee ennen aattoa! Iiik! Olisihan tuossa vielä viikonloppukin, mutta voin vaan kuvitella sitä ihmismäärää kaupoilla. Ei kiitos! En jaksaisi kuitenkaan jonoissa viettää viikonloppua. Ja mitäs jos en silloin löytäisikään kaikkea tarpeellista. Eih, lahjat on saatava ostettua nyt viikolla. Stressi, stressi, stressi!

Mutta samalla kun päivät vähenee ennen joulua, niin ne vähenee myös tästä vuodesta. Siis apua! Vuosi 2013 on ihan just ohi! Eihän tässän ajan vauhdissa pysy enää perässä mitenkään. Kärsiikö kukaan muu tästä liian nopeasta vauhdista? Kohtahan on sit taas jo kesäkin. Mutta niin siis olisi taas viikon liikuntojen aika. Piti tehdä tää postaus jo eilen, mutta kiireiden ja pääkivun takia jäi tälle päivälle. Nyt ruokatauolla ajattelin nopeasti postailla liikunnat, ettei ne unohdu ihan kokonaan. Eipä noissa kyllä mitään hurratavaa ole. Kiirettä vaan pitelee nyt liiaksi.


MA: -
TI: - (tavaroiden laittoa 3h)
KE: Tallityöt 1h, ratsastus 30min
TO: Puutöitä 1h 20 min (kuorman purku liiteriin)
PE: Kävelylenkki 45min
LA: -
SU: - (tavaroiden laittoa 5h)


Olipa muuten melkoista hommaa tuo puusavotta. Selkä oli niin väsynyt iltasella, kun kaksi kuutiota oli saatu aseteltua paikalleen liiteriin. Niillä pitäisi hetkinen pärjätä. Lisää varmasti tullaan tarvitsemaan. Pakko kyllä ihmetellä, miten omakotitalo asumisessa tulee huomaamatta liikuntaa. Yli sadan neliön siivoaminenkin vie paljon kauemmin aikaa ja se kävely, mitä tulee pelkästään sisätiloissa tulee tehtyä, hämäästyttävää. Olen joka ilta huomannut, miten jalat ovat väsyneet, pelkästä kotona kävelystä. Siirtelen tavaroita paikasta toiseen ja olen koko ajan liikkeessä. Ja pihahommatkin vievät paaaljon enemmän aikaa. Kiva vaan, hyötyliikuntaa :)
   Perjantaina päätettiin äidin kanssa lähteä tutkimaan meidän uusia lenkkimaastoja ja alettiin vähän luopumaan toivosta, kun lenkki tuntui vaan venyvän. Päästiin erään pellon laidalle ja näimme sieltä, miten meidän talolle pääsisi suoraan sitä pitkin kävellen. Arvanettekin, että siitähän me sitten lähdettiin oikomaan :D Harmi vaan, kun joki katkaisi meidän hienon suoran tien ;D Siinä me sitten haahultiin ja lopulta päästiin kotiin. Eikä meillä lopulta ihan kauaa siinä lenkissä mennytkään. Uusi paikka sai ajatajun hukkumaan.

Mutta eipä kyllä vielä tälläkään viikolla liikuntojen pariin oikein taida keretä. Liikaa hommia, aivan liikaa.


Nyt sit taas töiden pariin ahertamaan. Mites teidän joulukiireet? Entäs liikunnat? Ehdittekö te harrastaa liikuntaa ihan normaalisti?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Pitäskö nyt kuitenkin tehdä silleen, että tullaan vasta silloin joulupäivänä? Ettei lisätä tuota siun ressin määrää? Saat olla ja laittaa viikonloppuna kaikkea ihan rauhassa:)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootteko nyt ihan varppina tulossa silloin joulupäivänä? ♥ Kyllähän te meille saatte tulla, mutta kyllä mun korvaan kuulostais kivalta sellainenkin, että pidettäis toinen aatto silloin joulupäivänä ja saisin kattoa lasten ilmeet paketteja avatessa :) Ja sitten he vois riemuiten tanssia kuusen ympärillä ;D
   Lahjoja ostettu tasan 1kpl lipulle. Mitäs se poitsu nyt halusikaan? Et koskaan kertonut ;D

   Poista
  2. Luksu vois haluu vaikka niitä Ninjago juttuja, niitä on tullu jotain uusia ja ne pienet pakkaukset oli ihan kohtuu hinnoissa:) Ihan varppina ei voi ikinä sanoo, kun on näit muuttujia;P mutta tarkoitus nyt olisi tulla.....
   -Skeit-

   Poista
  3. Okei, mä yritän ettiä uusia Ninjagoita :D Ja ei meillä niin tarkkaan niitä hintoja kattella!
   Jee, jee, jee!!! Vähänkö juu meik mii häpi jos tuutte silloin♥♥ Syödään hyvin ja hengaillaan :) Syrre meinaa ottaa Nalin mukaan. Hermannikin mahtuu kyllä, jos tarkenee vähän viileämmässä. :)

   Poista
 2. Meillä kans joulu vielä laittamatta. Koristeet kyllä kaivoin esille ja nyt ne odottaa tuolla sikin sokin että löytäisi paikkansa. Ja lahjoja tehty tasan kolme, onneksi muutama enemmän sentäs ostettu kuhan vaan pistäisi paketointipajan pystyyn. Mutta toisaalta, muutama lahja vielä puuttuukin eikä mitään hajua mitä hankkisi.

  Kiitos ihana kortista ♥ Multa kun puuttuu teidän uusi osoite, ni jäitte ilman korttia nyt sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ai koristeet on otettu esille kuitenkin. Hyvä, että jo edes puolessa välissä :) Mä haluaisin saada jo kuusenkin paikalleen. Paremmalla mallilla sulla on lahjojen hommailu. Multa puuttuu ihan liikaa ja ei todellakaan mitään hajua, mitä ostaa!

   Ole hyvä murunen kortista ♥ Kiva jos tykkäsit :)

   Poista