BGN - Goodiebag

tiistaina, huhtikuuta 14, 2015

Palataan vielä kerran Bloggers Girls Night pippaloihin tai tarkemmin otettuna ihanaan kassiin, joka matkasta tarttui mukaan. Goodiebag, eli lahjakassi, oli tällä kertaa täynnä sellaisia tuotteita, josta tämä kosmetiikkafanaatikko piti oikein jättemycket. Ehdin pirkeissä kurkkia vain hieman kassin sisältöä, joten sunnuntaina paremmilla silmillä tutkittuna kassi oli oikea menestys :)


Tuo Lumenen paperikassi pursusi toinen toistaan mielenkiinoisia juttuja. Oli meikkejä, hiustököttejä, ravintolisiä ja rusketusavustimia. Ja niin, suunraikastinnameja. Lumenen kynsilakat ja lakanpoistoaine tosin tarttuivat kynsilakkabaarista minun matkaani, mutta lasken ne kyllä ehdottomasti tähän kassin sisältöön. Mutta hurja määrä tuotteita!


Olin ehkä hitusen täpinöissäni näistä Lumenen tuotteista. Entuudestaan pari tuttua ja jo kaapeista löytyviä jutuja, mutta niin hyviksi havaittuja, että innolla pistin odottamaan omaa käyttövuoroa. Pussukasta löytyi meikkivoiteet Blur ja Nude Perfection. Näistä te olettekin jo kuulleet, joskin tulette kuulemaan vielä lisääkin. Skin tone Perfector, ihon sävyn heleyttäjä on erittäin ihana tuote kesäksi. Antaa iholle kauniin kuullon. Sitä voi lisätä joko suoraan meikkivoiteen sekaan tai sitten korostaa tiettyjä kohtia kasvoilta. Rasperry Miracle Lip Perfection Balm (onpa muuten paljon perfectionia nimissä :D) huulivoide-kiilto, jonka saamisesta olin erittäin intopiukeana. Olin nähnyt näitä jo vaikka missä ja himoitsin omaa yksilöä. Ja sitten sain sen sävyssä 1 Full of Light, Valon kaunotar.  Tuotteen sanotaan olevan heleyttävä huulivoide ja juu, kuvaa hyvin. Tuote on huulilla pehmeä ja tuntuu kosteuttavan samalla antaen hieman sävyä. Gel Effect kynsilakat sain sävyissä 14 Early Night - Ennen iltaa, 44 Cloverfield - Apilaniitty ja 43 Poetic Days - Poutapäiviä. Erittäin ihania sävyjä ja yksi noista nousikin jo yhdeksi lemppareista. Ja tuo kynsilakanpoistoaine on tuollainen "tunge sormi sisään"-malli. Tykkään siitä ihan hirveästi. Ennestään tällainen olikin jo.


Kaksi hiustuotetta, joita ehdottomasti tunnen tarvitsevani. Kuivashampoita käytän melko useasti, sillä tätä pitkää reuhkaa kun en viitsi pestä ihan koko ajan. Ja kuivashampoolla saa erittäin kivasti myös rakennetta kampauksiin. Cutrinin kuivashampoo onkin mulle ihan uus tuttavuus ja tästäkin pitää sitten kertoilla vielä erikseen. Repairism Dry-End Elixir, uijuijui! Mun latvat todella tarvitsee eliksiiriä ja tämä lähteekin nyt heti testiin. Pitäis muuten taas leikata tätä pyllyssä viiltävää tukkaa...


Nyt alkaa pikkuhiljaa olla hyvä hetki ottaa varaslähtöä ruskettuneempaan hipiään. Puhdas+ Sun Capsules on ravintolisä, jonka pitäisi auttaa ihoa ruskettumaan paremmin ja tasaisemman sävyiseksi. Mun pitääkin kaivaa pikaisesti nuo esille, että muistan alkaa napsimaan niitä. Kaunis rusketus, voi kiitos! Mikäli kuitenkin aikataulut ei auringon kanssa nappaa yksiin, turvaudun varmasti Vita Liberatan itseruskettaviin tuotteisiin. Mun kalmakalpeat kintut todellakin jää usein muun kropan rusketuksesta jälkeen, joten mahdollinen lisäväri on kesälläkin tarpeen ;) Mun mielestä ruskea hipiä näyttää vaan terveemmältä ja mua ärsyttää olla tällainen lakananvalkoinen.

Mutta mitäs sanotte goodiebagista, aika mahtava sisältö, vai mitä? :)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Just tänään postasin tosta Vita Liberatasta, se on aivan sairaan hyvä IR, paras mitä tiedän. :) Ja joo, vaikka itse sanonkin, oli supermegahyvät pussukat, haha.. :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi moni on kehunut kyllä tuota Vitaa. Mä kun en juur koskaan ole käyttänyt IR, joten kiva päästä testaamaan.
      Ja joo, oli nuun hyperhyvät :)

      Poista
  2. Voi mitä ihanuuksia!! <3 Erityisesti oon kade noista Vita Liberata -tuotteista, oon lukenu noista tosi paljon hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? :) Ja joo, mä kans oon lukenut paljon hyvää, joten kiva päästä testaamaan :)

      Poista
  3. Ah, kauniit kuvat olet ottanut <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höpsö ♥ Kiitos, ihan tavallisethan nuo ;)

      Poista
  4. Aurinkokapselit on niin mun juttu! <3 Vähän vielä varovasti kokeilen noita ruskettavia, mutta niidenkin aika tulee vielä, jahka uskaltaudun nämä vitivalkoiset koipeni värjäämään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, me valkokintut :D Ei siis muuta ku testaamaan. Aurinkokapselit mun pitää kans ottaa nyt heti käyttöön :)

      Poista