Goodiebag from Berner

keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

Muistan vieläkin, miten ihanaa oli lastensynttäreillä saada aina kotiinviemisiksi pieni lahjapussukka. Sieltä löytyi kyniä, kumeja, tarroja tai pieniä karkkirasioita. Ne oli niin ihania. Sisälmyksiä sitten vaihdettiin lasten kesken, jos juuri ne kyseiset tarrat ei vaikka olleetkaan omaan mieleen. Vaikka olenkin nyt iältäni aikuinen, ei lahjapussukoiden saamisen ihanuus ole hälventynyt sitten yhtään. Bernerin järjestämästä Keväisestä kauneuden puutarhasta saimmekin jokainen matkaan mukaan ihan hillittömän kokoisen vaaleanvihreän paprikassin. Mä saatoin kurkata sen sisältöä heti tapahtumasta poistuttuamme ja mun pienoisia ilotansseja pääsi todistamaan niin Mizz Annie kuin Dixi-bogin Helena. Tytöt taisi nauraa mun lannekeikutuksille, mutta minkäs mä sille voin, että sisäinen lapseni pääsi totaalisesti valloileen ihanasta goodiebagista :)


Me mentiinkin upeiden naisten kanssa Starbucksiin vielä juomille ja samalla kurkkailimme kassien sisältöä. Kuulikohan koko porukka siellä mun ilokiljahdukset? :D No ainakin kaikki tiesi mun sen hetkisen olotilan. Kotiin päästessäni höyrysin Niksullekin kassin sisältöä niin kovin, että toinen jo pääsi sanomaan, että saa rauhoittua :D No pimpulat, niin magee sisältö, että vieläkin olen ihan hämilläni.


Kassista paljastui paljon sellaisia tuotteita, jotka olivat olleet muutenkin esillä tapahtumassa. Herbinan vartalotuoksun sain kyllä jo suoraan sieltä pisteeltä, mutta kyllä sekin lasketaan lahjaksi ;) Herbinan kuivashampoo onkin vanha tuttu ja erittäin hyväksi havaittu. Letitys- ja rakennesuihke on uusi tuttavuus, mutta kiinnostaa hirmuisesti. Herkullisen tuoksuiset XZ hiusten pesuaineet pääseekin välittömästi käyttöön.


Philosophylta sai uudesta tuoksusta näytteen ja uudistuneen Hope kasvovoiteen. Vitsit, mikä tuote! Käytän tässä ahkerasti alta pois muita voiteita, että pääsen testaamaam tuotakin. Pussukasta paljastui mys kaksi hajuvettä. Tuosta Marc Jacobsin tuoksusta kirjaimellisesti hypin seinille. Siis APUA, vau! Beyoncen tuoksu ei ollut ihan omiaan minulle, mutta kiva tuote sekin. Kuvassa huonosti näkyvä Clarins on myös kasvovoide, aikaisten ryppyjen hoidoksi. Kiinnostaa sekin kovin, hitsi kun on vaan yksi naama :D Sally Hansenilta ja Mavalalta tuli parit lakat. Isadoralta tuli niin kesäinen huulipuna ja ihana luomiväripaletti. Näistä tulossa parempaa postausta vielä.


Rimmeliltä rispiväri ja huulikiilto, meikit on aina niin tosi jees :D Ja tarkemmat kuvat unohtui ottaa vielä noista LV:n kasvoseerumista ja käsivoiteesta. Erittäin kiinnostavat tuotteet nekin.

Tällainen upea goodiebag, vai mitäs sanotte? Olisitteko tekin hihkuneet kovaan ääneen? :D

You Might Also Like

22 kommenttia

  1. No on kyllä aikamoinen :) Kivoja tuotteita! Ja hei oli niin ihana nähdä lauantaina <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin aikamoinen. Voit siis kuvitella mun voitontanssit :D
      Ja niin olikin ihana nähdä, harmi ettei jutusteluun jäänyt enemmän aikaa. Toivottavasti nähdään pian uudestaan ♥

      Poista
  2. Siis koko katu varmaan kuuli mun MITÄÄÄ huudahduksen :'D Toi goodie bag oli ihan mieletön! :) Pussukoita oli näköjään erilaisia, kun mulla oli tuoksuina Katy Perryn uutuus ja se Calvin Kleinin gin tonic tuoksu. :D Mulle olisi ehkä kelvannut mielummin toi Marc Jacobs, mutta en valita.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, samalla linjalla siis mennään. Onneksi en ollut ainut joka veti pienet riemuhuudot ja tanssit :D
      Siis todellakin oli mieletön! Kivat tuoksut säkin sait, kyllä. Olis kelvanneet nuokin ;)

      Poista
  3. Kiva sisältö :). Olen etenkin tykästynyt tuohon XZ hoitovoiteeseen, koska se tekee hiuksista pehmeät ja vähentää pörröisyyttä. Myös Philosophyn voide kelpaisi mulle testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan vielä ehtinyt XZ testata, pitääkin ottaa pikimmiten testiin, mullakin kun välillä pörröistyy :D
      Philosophystä teen varmasti vielä lähempääkin postusta :)

      Poista
  4. Bernerin pussukat on usein tunnetusti omaa luokkaansa. ;) Mua kiinnosti tosi paljon tuo kurkun tuoksuinen Rimmelin mascara, olin tosi iloinen, että se löytyi kassista, koska ehdin nuuhkia sitä tapahtumassa ja mietin millainen se olisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä niin innoissani, että pääsin osallistumaan tapahtumaan :)
      Ai se tuoksuu kurkulle? :D Käytän tässä ensin neljä muuta risparia pois, ennen kuin avaan uusia. Mielenkiinnolla siis nuuskuttelemaan :D

      Poista
  5. Mahtava bagi :) tosi kivoi tuotteita :p

    VastaaPoista
  6. Berner on kyllä ihan mieletön noissa giftbageissään! Mulla oli muuten aivan identtinen pussukka sun kanssa :) paitsi tuo Sallyn lakka oli mulla punainen, muuten oli samat tuotteet :)

    Hei, kohta on Turku! Ja kyllä, sielläkin on luvassa kivaa, myös pussukan muodossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jäätävän hyvä pussukka. Hihii, ollaan ihan samikset ♥

      Voi tiäks, mä en malta enää odottaa Turun reissua. Meillä meni suunnitelmat vähän uusiks ja ollaan jäämässä sittenkin yöksi :) Kuin siistiä! Ja apua, mä en ehkä kestä että sieltäkin saa mukaan jotain ihanaa :) Eniten odotan kyllä teidän kaikkien tapaamista ♥

      Poista
  7. Oooh, mikä ihana goodiebag!! Wautsi!

    VastaaPoista
  8. Oi mikä kiva paketti :)
    Ihanaa vappua! <3

    VastaaPoista
  9. Huikea paketti! Mää voin niin samaistua sun tunteeseen! Rakastan goodiebageja vaikka hyyyvin harvoin niitä saan,mutta livboxi tuo aika samanlaisen fiiliksen!:D
    Tuo isadoran puna näyttää tosi kauniilta,ois kiva nähä siitä postausta!:)

    Riikka ~ http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Livbox tuo kyllä vähän samanlaisen fiiliksen :) Joka kuukausi jotain jännittävää saa :)

      Poista
  10. Voi kyllä vaan kelpaisi mullekin, ihan mahtava.

    VastaaPoista
  11. Oli kyllä aivan mahtava. Meillä on muutoin identtinen goodiebag, paitsi huulikiilto eri sävyä ja Isadoran luomiväripaletti.

    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä sävyt sinä sait? Ja sinäkin siis olit siellä :) Oli kyllä ihana iltama :)

      Poista