Hämmästyttävä naamaharja - Clarisonic

torstaina, huhtikuuta 23, 2015

Mä oon niin helposti vietävissä. Siis niin helposti. Kaikkien muiden hehkuttamat tuotteet uppoutuu niin herkästi mun nuppiin ja niistä alkaa hissuksiin tulla mulle pakkomielteitä. Tai siis sellaisia pakko saada juttuja. Välillä tulee hutihankitoja, eihän kaikki jutut sovi itselle samalla tavalla kuin jollekin toiselle. Joskus sit taas tulee niin mahtavan upea hankinta, että kiittää omaa heikkouttaan. Kuten tällä kerralla kävi. Lisäsin jo Instagramiin kuvan silloin, kun tämän hämmästyttävän mahtavan naamaharjan ostin. Hastag #beautybloggersmademedoit pitää todellakin paikkansa. Kauneusbloggaajat saavat mulle vain niin herkästi himotuksia tuotteisiin. Tämänkin näin Facebookissa ensimmäisen kerran, kun joku bloggaaja aloitti siitä keskustelun. Seurailin keskustelua tiiviisti ja kappas, koin välittömästi tunteen tarvitsevani tuon ihmeellisen Clarisonicin.

STOCKMANN Clarisonic Mia2 alessa 119€ harjat 25€

Niin moni kehui tuota ökyhintaista naamaharjaa maasta taivaisiin ja mä oikeasti taistelin himotusta vastaan ihan julmetun kovaa. Mutta ne kehut, toisilla naama tasoittunut, toisella arvet haalentuneet ja toisella taas iho parempi vuosiin. Ei varmaan tartte montaa kehua tulla, kun tämä finninaama oli jo juoksemassa kaupoille. Onneksi juuri silloin Clarisonic oli tarjouksessa Stockmannilla ja tuo normaalisti 149€ maksava harja lähtikin matkaani vähän halvemmalla. Mitein pitkään miten voisin perustella tämän ostokseni Niksulle. Onneksi hän tietää, miten paljon kärsin finneistä, joten siihen oli tosi hyvä vedota. Kävinkin sitten hakemassa harjan kotiin ja siitä lähtien olen minäkin surrutellut sillä tyytyväisenä. Ja pitihän Niksunkin testata se. Onneksi meidän ei tarvitse sentäs tapella siitä. :D


Itse paketissa tulee siis Clarisonic harja, kotelo harjalle, pieni tuubi kasvopesuainetta, laturi sekä ensimmäinen harja. No ja ohjeet tietty. Mulla oli onneksi niin ihanan avulias ja samoista vaivoista kärsivä myyjä, että hän myi mulle samalla toisenkin harjasosan matkaan.



Moni varoitteli alkuun, että naama alkaa puhdistaa itse itseään tämän käytön aloitettua, joten finnejä saattaa pukata jonkin aikaa kasvoille. No tähän naamaan niitä nyt tunkee silti koko ajan, joten en osannut siitä huolestua.


Clarisonisissa harjaosa ei pyöri ympyrää, kuten ensin luulin sen tekevän. Keskiosa värähtelee edestakaisin pikaisesti ja se tuntuu kasvoilla todella miellyttävältä. Tämän sanotaan puhdistavan kasvot jopa kuusi kertaa paremmin kuin normaali puhdistus. Ja kyllä, allekirjoitan tämän täysin. Siinä missä normaalisti olen tehnyt kasvoille täyden puhdistuksen, eikä vanulappuun tunnu jäävän enää mitään likaa, on harja käytön jälkeen silti rusehtunut meikistä. Että silleen. Likaa oli, vaikka luulin hoitaneeni puhdistuksen kunnolla.


Mua vähän jännitti ensimmäinen kokeilukerta. Miltäköhän se tuntuu iholla? Tuntuuko se raapivalta? Onneksi epäilyni olivat turhia, sillä taisin rakastua harjaan jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. En nyt sanoisi, että tämä rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle oleva harja mitenkään erityisen hellävarainen ole ja sen todella tuntee kasvoilla kun se puhdistaa.


Kunnon tuloksia alkoi näkyä viikon ahkeran käytön jälkeen. Ensinnäkin mun kasvoilta finnit alkoivat kadota tasaisesti ja vanhat arvet taas haalistuivat hissuksiin. Mun inhottava vanhuusmerkki otsajuonne tuntui myös painuvan matalammaksi. Siis mikä ihana vempele tämä onkaan! Nyt käyttöä on takana jo kaksi kuukautta enkä ehkä enää voisi elää ilman tätä. Tuntuu, etten enää pelkillä pesuaineilla saa naamaa tarpeeksi puhtaaksi. Olen pitänyt muutaman päivän taukoja ja katsonut mitä naama tykkää siitä. Finnejä pukkaa melkein heti. Harjan kanssa ne sitten taas häviää ihan kohtuu nopeasti.


Harjaa pystyy helposti käyttämään sellaisen 20 kertaa putkeen, kunnes sen tarvitsee ladata taas täyteen. Mia2 mukana on tuollainen pieni laturi. Hitsin kätevä, kun säästää tilaa. Seuraavassa mallissa olikin vissiin sellainen ständi mihin saa laturoimaan. Kätevä olisi sellainenkin, mutta tämä pikkainen tosiaan mahtuu helposti säilytykseen.


Harjassa on toiminto, joka ilmoittaa milloin olet harjannut tiettyä kasvojen osaa tarpeeksi kauan ja se ilmoittaa siitä erilaisella värinällä. Clarisonicin ohjeissa ilmoitetaan, että ihanteellinen tapa olisi ensin 20sek harjata ostaa, sitten 20sek leukaa ja lopuksii 10sek molemmille poskille. Näin olenkin tehnyt suurimman osan ajasta, mutta kun olen tehnyt todella paksun meikin tai koen finniarmeijan tekevän niin kovaa hyökkäystä, olen saattanut harjata naaman kahteen kertaan.

Mutta nyt näin kahden kuukauden käytön jälkeen, mitä olen oikeasti mieltä. Onko laite hintansa väärti? Kyllä mun mielestä. Siis okei, onhan tuo tyyris ja markkinoille on tullut jo halvempiakin versioita (joita mun tietysti tekisi mieli testata vertailun vuoksi...), mutta kun en tiedä niiden toimivuudesta mitään niin suosittelen tätä teille jokaiselle ihan täydestä sydämestä. Uskoisin, että tämä on oikein oivallinen varsinkin huonosta ihosta kärsiville. Ja miksei herkemmällekin iholle, sillä harjasosia on tajolla vaikka millaisia. Hellävaraisin on tietääkseni Kashmir. Tämä on kyllä saanut oman kasvojeni ihon näyttämään niin paljon paremmalta ja samalla kun naama voi paremmin, voi myös mun mieli. Eli oli onnenpotku taas kerran, että olin niin helposti vietävissä ;D

Onkos Clarisonic teille tuttu? Tai käytättekö mahdollisesti jonkun muun merkin naamaharjaa? Mitä olette tykänneet?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Mä oon tätä kanssa miettinyt jo hetken, aina välillä sen unohtaen, kun oon kuullut niin monelta kaveriltakin kehuja. :) Pitää kyllä varmaankin hankkia se testiin! :) Ihanaa kuulla, että oot saanut avun siitä nassulle. <3 Nähdään la, pusmus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on kyllä ihana kasvoharja. En oikeastaan enää voisi kuvitella eläväni ilman sitä :D Suosittelen ainakin kokeilemaan. :)

      Poista
  2. Mä oon haaveillut Clarisonicista jo niiiin kauan ja koittanut väkisin keksiä syitä sille, miksi en muka kyseistä masiinaa tarttisi. Tällä viikolla päätin, että toi on hankittava tässä viikonlopun aikana! Ja tää postaus sinetöi vielä kyseisen päätöksen.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, etä postauksesta tuli lopullinen päätös :) Minä aikakin suosittelen tätä täysin rinnoin, on auttanut mun näppynaamaa kuitenkin niin paljon. Seuraavaksi ajattelin testata herkän ihon harjaa, koska tuo epäpuhtanihon harja alkaa tuntumaan aika kovalle.
      Kerrohan sitten jos ostit, että mitä olet tykännyt :)

      Poista
  3. Kashmir-harja ja herkkä iho, todellakin suosittelen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän haaveilen siitäkin, sellainen hemmotteluhetkien harja :D

      Poista
  4. Mielenkiintoinen vempele, oon kans niin mainonnan uhri et jos olisi tarvetta niin ihan varmasti löytyisi meidänkin kylppäristä :D Tosin, nyt kun mainitsit tuon että herkälle iholle löytyy oma harjans a niin... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, kyllä tää vaan on hyvä vempele. Tällä kertaa en lainkaan kadu sitä, että olen niin herkkä kaikille :D Jos siis sellainen tilaisuus tulee, niin hanki :D

      Poista