#kehukumppania

perjantaina, huhtikuuta 03, 2015

Mä sain keskiviikko iltana ihan mielettömän ihanan yllätyksen Niksulta. Tulin väsyneenä treeneistä ja kaupasta. Olin ihan naatti. Syökästiin pikaisesti ja tein pakollisia kotihommia, kun Niksu pyysi mua lyhentämään vähän hiuksiaan. Sovittiin samalla saunaan menosta. Tekisi hyvää kireänä oleville lihaksille. Ei siis muuta kuin hommiin. Hiukset lyhennettyä Niksu käski mun mennä hetkeksi aikaa pois ja jäi itse sytkärin kanssa touhuamaan. Kuulemma pieni yllätys olisi tiedossa. Pian kutsu saunaan kävi ja mä olin ihan ällikällä lyöty. Kylpyhuoneen ja saunan valaisi kynttilät. Tervetuloa kotispahan. Niksu oli jo edellisenä iltana touhunnut saunan parissa ja tiesin hänen vain vähän uudistavan valaistusta ja kiinnittävän paremmin lauteet, ne kun on tehty vähän heikosti. Saunaan astuessa korviin kuitenkin hiipii rauhallinen musiikki ja mulla suu loksahtaa auki. Häh? Mistä se nyt tulee? Niksu oli tehnyt saunaan ihan oman musiikkiboxin, josta soi rauhallinen musiikki. Tämä vei tunnelman suoraan kunnon kylpylään. Eikä siinä vielä kaikki. Mä sain kunnon hoidotkin. Siis ihonhoidot :D Koko kropan kuorinta, pesu ja hieronta. Olin kuin seitsemännessä taivaassa. Ei olla varmasti koskaan viihdytty noin pitkään omassa saunassa. Tunnelma oli niin ihana ja mikä hemmottelu <3

Tästä ihanasta yllätyksestä tulikin mieleeni sähköpostiini kilahtanut posti, jossa bloggaajia kehotettiin kehumaan kumppaniaan. Mulla on ollut jo vaikka kuinka pitkään mielessä postauksen teko, mutta aina se kuitenkin on jäänyt tekemättä. Jokaisessa parisuhteessa on omat ylä ja alamäet ja mekin ollaan niitä tietysti kohdattu pitkässä suhteessamme. Toisen kehuminen on myös jäänyt harmittavan vähälle. Sitä pitäisi muistaa tehdä useammin. Se ei maksa mitään ja siitä tulee molemmille hyvä mieli. Joten ehdottomast tartun haasteeseen ja tahdon kehaista kumppaniani <3


♥ Niksu on ihan kamalan fiksu mies ja hän tietää todella monista asioista. Ei ole aihetta, josta hänellä ei olisi jonkinlaista tietoa. Jokaikiseen kysymykseeni olen aina saanut vastauksen ja jos Niksu ei ole ollut ihan satavarma tiedostaa, on hän sen tarkistanut. Enkä todellakaan ole väärässä tämän suhteen. Niksu sai uuden, haastavamman työpaikan viime vuoden puolella ja keskustelu pomon kanssa vahvisti oman tietoni. Pomo oli sanonut Niksun omaavan insinööritason tietoa. Pakko sanoa, että olin niin ylpeä kuullessani tämän.

♥ Niksu on ihan äärimmäisen taitava moottoriajoneuvojen kanssa. Ihan sama millainen vekotin on, hän osaa ajaa, korjata, muokata, ihan mitä vaan. Ihan sama mikä vika mun autossa on ollut, on Niksu osannut korjata. Voi miten vähällä olenkaan autojen huoltojen kanssa päässyt ja säästänyt varmasti pitkän pennin. Ja se mikä mut on varsinkin saanut ihan vakuuttuneeksi on se, kun Niksu purki moottoripyöränsä moottorin täysin osiin, putsasi osat ja teki tarvittavat toimenpiteet ja kasasi sen. Ihan tosta noin vain. Ja tilat oli kehnot, meidän rivarin varasto, johon oli tuunannut pöydän. Erittäin vakuuttavaa. Ja edelleen meillä on tuo motskari, hieno kuin mikä. Täysin itse maalattukin.

♥ Mutta tämä osaaminen ei jää pelkkiin vekottimiin. Niksu on erittäin taivata rakentaja ja korjaaja ihan minkä asian suhteen vain. Uskalsin tämän vuoksi myös haaveilla omakotitaloasumisesta vähän vanhemassa talossa, kun tiesin toisen osaavan tehdä sille mitä se vaatii. Ja siis kaikki muutkin pikku hommat, kaikki tuo mies osaa.

♥  Ihan pakko mainita sekin, kun Niksu halusi hieman tutustua omiin harrastuksiini, pääosin ratsastukseen. Mä kun käyn hoitamassa ja ratsastamassa hevosia, on Niksu monesti lähtenyt mukaan. Sain yllytettyä hänet ratsastamaan. Hän oli ollut kerran aiemmin hevosen selässä, muttei ollut ratsastanut sen kummemmin. Heti toisella kerralla hän ratsasti kuin vanha tekijä. Oppi askellajit heti ja näytti selässä olevansa kuin kotonaan. Kahden ratsastuskerran jälkeen varasin meille kahden tunnin vaelluksen ja siellä se veteli kuin mikäkin cowboy. 

♥ Mua ihan harmittaa, ettei Niksu piirrä juuri koskaan. Hän on siinä ihan äärimmäisen taitava! Siis vitsit, en mä pysty sitä edes selittämään. Hän on siinä vain niin taitava. Olen säästellyt hänen "pikaisia" tuhruja (siis mm. täydellinen traktori piirretty parissa minuutissa kaikkine pienine yksityiskohtine), erittäin tunteikkaita maisemakuvia ja upeita muotokuvia. Siinä missä mä hyvä kun osaan piirtää edes tikku-ukon, olen tästä taidosta jopa vähän kade.

♥ Niksu on myös meistä se, jolla on ehkä hieman enemmän silmää sisustukselle. Oikeasti. Mä rakastan sisustamista ja se on yksi intohimoistani, mutta Niksulla on meistä silti sille parempi silmä. Meidän sisustus on meidän kahden kompromissi, sillä Niksu pitää siisteistä linjoista ja moderneista pinnoista, mä kun taas tykkään tuoda maalaisromanttisuutta ja pehmeyttä joukkoon. En malta odottaa, että saataisi tää talo rempattua.

♥ Mä nauran lähes joka päivä maha kippurassa Niksun jutuille. Hän on hitsin hauska tyyppi, enkä muuten ole ainut joka ot tätä mieltä ;) Niksu heittää läppää ja osaa heittäytyä meininkiin ihan täysillä. Ja ne keikki puujalkavitsit, voi mikä nauru multa aina pääsee.

♥ Niksun lähellä on erittäin hyvä ja turvallinen olla. Mä kun olen sellainen perkuri, on Niksu aina suojelemassa mua niin omilta kummituksiltani sekä tosipaikan tullen pitää huolen että mulle ei satu mitään.



Uskotteko te rakkauteen ensisilmäyksellä? Mä uskon, koska olen sen kokenut. Tai ainakin äärimmäisen syvän ihastuksen. Mä voin sanoa eläväni sellaisen ihmisen kanssa, joka on multa aikoinaan vienyt jalat totaalisesti alta. Muistan sen vieläkin kuin eilisen, kun näin Niksun ensi kerran. Hän oli komein poika mitä olin koskaan nähnyt. Ja kyllä, poika, koska olimme tuolloin vielä 15-vuotiaita. Enkä muuten ollut ainut joka hänen komeuden huomasi. Tapasimme ensimmäisen kerran samassa työpaikassa, jossa olimme lukion ohella. Niksu sanoi mulle muutamia vuosia sitten, että hän hakeutui lähelleni, koska olin kuulemma niin avoimen ja iloisen oloinen tyyppi. Tällöin meidän yhteinen tarinamme ei kuitenkaan alkanut ja muistan kuinka sydämeni särkyi kun tiemme erosivat. 

Kakskymppisinä tapasimme uudestaan. Tai oikeasti Niksu soitti silloin mulle kyselläkseen kuulumisia. Olin ihan haavi auki, kun puhelimen näytöllä luki Niksu?. Olin säästänyt numeron varmuuden vuoksi. Olin silloin vielä menossa uimaan kavereideni kanssa. Tapasimme muutamien päivien päästä kahvittelun merkeissä ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Kohta yhdeksän vuotta sitten tarinamme alkoi.

Olen äärimmäisen ylpeä tuosta komeasta miehestäni. Olen ylpeä siitä millainen hän on ja asioista joita hän osaa. ♥ Tässä nyt pikainen kehu, vaikka varmasti olisi ollut monta asiaa enemmänkin :)


Nyt haastankin tiedät kanssabloggaajani myös kehaisemaan kumppanianne. Voin myöntää, että itse olen tehnyt sitä varmasti liian vähän ja lähdenkin tästä kehaisemaan ihan päin näköä ;) 

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Ihana postaus, kivaa kuulla teistä, olet aika hyvin miehesi pitänytkin blogin ulkopuolella. :) Rakkaudentäyteistä pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :)
      Joo, Niksu ei kamalasti halua tulla esiin ja kunnioitan tätä :). Mutta kyllähän mä siitä kovasti aina höpäjän :D
      Rakkaudenäyteistä kevättä sinne myös <3

      Poista
  2. <3 <3 <3

    Mä todellakin uskon rakkauteen ensi-silmäyksellä, sillä olen kokenut sen kahdesti. Kyllä, se oli molemmilla kerroilla oikeaa rakkautta, joskus vaan elämä vie eri suuntiin. Mutta tiedän tunteen. Joten taidanpa tarttua haasteeseesi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa <3 Ihana kuulla :)
      Ja mahtia jos tartut haasteeseen :) <3

      Poista
  3. Aaaw, missä on mun oma Niksu??:)) Kysympä vaan!:D Aivan kertakaikkisen ihana postaus! Muistan joskus vuosia sitten lukeneeni sun kirjoituksen teidän alkutaipaleesta ja jo sillon huokailleeni että miten söpöä! Harvoin onni tulee kohdalle puhelinsoiton päästä.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ewelyn muru, ihana sinä <3 Kiva kuulla, että pidit postauksesta.
      Ja iih, sä muistat sen postauksen, olet ihana <3

      Poista
  4. No on kyllä ihana postaus! Kauniisti kirjoitettu.. ♥

    VastaaPoista
  5. AWWWWWW <3 <3
    Ja kyllä, mä uskon rakkauteen ensisilmäyksellä <3

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus ja aika huisin ihanan yllärin hän oli sulle järjestänyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maisumuru <3 Ja joo, vieläkin fiilistelen sitä ylläriä. Se oli kyllä tän vuoden yksi mahtavimmista jutuista :)

      Poista
  7. Voi mikä yllätys ja oi mikä postaus <3 <3 Ootte ihania!!

    VastaaPoista