Livbox - maaliskuu 2015 arvostelu

keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2015

Tänään oli ihan lähellä, että meinasin nähdä uusimman Livboxin sisällön ennen kuin olin saanut omaa mysteeriboxia käsiini. Onneksi sormet oli tällä kertaa vikkelämmät kuin silmät ja säilyin siihen asti, että sain avata omaa boxiani. Siihen me kuitenkin palataan myöhemmin, sillä ensin käydään vielä läpi maaliskuun Livboxin sisältö.


Chloé Love Story ei tällä kertaa iskenyt mun hajureseptoreihin sitten laisinkaan. En pitänyt sen tuoksusta lainkaan. Niksun kanssa nuuskuteltiin ja mietittiin kovasti mille se haisee. Molemmille tuli mieleen palanut muovi. En tahdo tuoksua sellaiselle. Ei siis ollut ihan mun tuoksu.

Calvin Klein Reveal taas oli ihan päinvastainen tuoksu. Se oli niin hyvä, että Niksu toivoi sitä synttärilahjaksi. Mä olen todella surkea kertomaan hajuvesien tuoksuista, mutta tämä oli sellainen tummahko, erittäin miehekäs tuoksu.


Dove Oxygen & Moisture shampoo ja hoitoaine vetelee harmillisesti jo viimeisiään. Se vain kertoo siitä, että ensimmäisen testauksen jälkeen tykästyin näihin ihan hirmuisesti. Hyvin pesevä shampoo ja todella hyvin hoitava hoitoaine. Hiukset tuntuivat näiden jälkeen hoidetuilta, siloisilta ja silti puhtailta. Se mihin kiinnitin myös huomiota, ei hiukset olleet pahasti lässähtäneetkään. Voisin ostaa näitä täysikokoiset putelit.

Nailfix Yummy Gummy - kynsinauhaöljy, voi nams! Miten herkullisen tuoksuinen öljy onkaan ja se toimii täydellisesti. Pipetillä on helppoa annostella öljyä kynsille ja levittäminen on vaivatonta. Pehmentää nauhat ja kostuttaa sormia muutenkin kivasti. Ja siis tuoksu, se on huumaavan herkullinen. Tekisi mieli tunkea sormet suuhun ;D

Lumene Bright Now Vitamin C kiiltoa kontrolloiva kasvovoide on tällä hetkellä yksi suosikki kasvovoiteeni. Siis miten ihanan tuntuinen voide on kasvoilla. Se todella kontrolloi kiiltoa naamaltani ja tämähän todella alkaa kiiltelemään. Iho on samalla kuitenkin kosteutettu, muttei kuitenkaan yhtään rasvainen. Onneksi saan tätä pian toisen putelin, sillä Skeitin kasvoille tämä ei ollut niin sopiva voide. Olen intona :D Suosittelen todella rasvaiselle näppyiholle tätä.

Sitten tuote, joka löi mut ihan älläkällä. Rimmel Provocalips on äärettömän kestävä huulilakka. 500 Kiss Me You Fool sävy on täydellinen punainen.



Testasin punaa parhaimmillaan kahdeksan tuntia ja voi pojat, se sitten kestää, kestää, kestää ja kestää. Ja KESTÄÄ. Illalla kun kävin pesemään meikkiä pois, ei puna kadonnut huulilta sitten lainkaan. Misellivedellä sain hinkata oikein urakalla ja sain hieman poistettua tätä, mutta parhaiten poistossa toimii öljypohjainen putsari. Toisella käyttökerralla huomasin monen tunnin jälkeen, että kulumista oli tapahtunut hieman huulien sisäpuolen kupeesta, mutta vain hieman. Ja mikäli huulia hinkkasi, alkoi puna hieman kuin rullaamaan, mutta edelleen se oli ja pysyi huulilla. Ja hei, mikä parasta, tämä on pussailunkestävää. Ei haitannut Niksuakaan, kun ei omat huulet punantuneet :D Tämä puna nousi heittämällä yhdeksi suosikeistani. Ja mikä parasta, sain jo toisenkin sävyn tätä. Skeit ei tällaisia kamalasti käytä ja tiesi mun taas rakastavan, joten olen kahden sävyn onnellinen omistaja :)

Viimeisenä vielä Bangerhead Professional Fresh me up! kuivashampoo. Odotin tämän testaamista innolla ja kyllähän se hommansa hoitaa oikein hyvin. Erittäin hyvin raikasti likaiset hiukset ja poisti rasvaisuuden hyvin. Tuoksu oli ihanan raikas ja miellyttävä. Tuuheuttaa myös kivasti ja antaa hyvää rakennetta. Ainut mikä tässä harmitti oli hiuksiin jäävä vaaleus. Tosin niin käy monen muunkin kuivashampoon kanssa. Kovin tummille hiuksille en tätä suosittelisi sen takia. Muuten todella ihana. Toisena miinuspuolena pakko mainita hinta. Normaalihintaisena 13,90€ ja mielestäni se on vähän turhan tyyris. Yli puolet halvemmalla hinnalla saa yhtä hyvin toimivan kuivashampoon. Mikäli hinta olisi suopeampi, ostaisin varmasti useammankin putelin.


Kokonaisuudessaan pidin tästä boxista paljon. Erittäin osuvia tuotteita itselleni. Mites teidän mielestä?
Entäs joko odotatte mielenkiinnolla uuden boxin sisältöä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Huulilakka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Minä kun olen huono väriä pitkin päivää niin tällainen joka pysyy ja pysyy on hyvä. Vaan kuivattaako se?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuivattanut. Ja tuossa Provocalipsissä kun on kaksi päätä. Ensin laitetaan lakka, annetaan kuivua noin minuutti ja sen jälkeen kiilto ja se antaa huulille kosteutta. Toimii erittäin kivasti :) Suosittelen kokeilemaan. Tää todellakin kestää! Syönnit ja juonnitkin ;)

      Poista