Takaisin arkeen

sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2015

Nyt se sit oikeasti loppui. Loma siis. Nyt mieli on jo siirtynyt aika pikälti työjuttuihin, huomisiin eväisiin ja olen yrittänyt tsempata itseni takaisin arkiminääni. Voi miten vaikeaa on tehnyt. Pakko myöntää, että olen ollut melko paskalla tuulella. Vaikka työstäni pidänkin, voittaa loma työnteon silti ihan sata-nolla. Ja sen takia mieli on ollut ihan maassa. Lomalla kun on saanut olla vain, vaikka lomamme olikin siis ihan remontintäyteinen. Me siis vaan saatiin tehdä sitä remonttia vaikka keskellä yötä jos huvitti. Nyt sit pitäisi oikeasti olla skarppina arjessa ja töissä. Olen yrittänyt ajatella arjen paluuta positiivisesta, vaikka se onkin ollut ihan hirmuisen haastavaa. Toistaalta arjen paluu on oikein hyvä. Nyt pääsee taas perustreenien pariin, ruokailut taas rytmittyy kunnolla ja, no, onhan se arki nyt kuitenkin se mitä me eletään kuitenkin enemmän elämästämme. Huomiseksi onkin jo sovittu lenkkitreffit ystävän kanssa. Vähän jo pelottaa, että tulenko kuolemaan läkähtymiseen, vai onko tuo soran lappaaminen ja kärrääminen pitänyt kuntoa edes vähän yllä. Painoa on kyllä harmillisesti tullut lisää huonon syömisen vuoksi. Remontin keskelle ei ole kamalasti ehditty ruoanlaittoa miettiä. Nälkä aina yllätti ja sitten me jo syötiin sitä mitä helpolla sai. Mutta se mitä tapahtui lomalla, jää lomalle ;D


Eilinen meni vielä remonttia tehdessä ja pakkohan sitä on tässä arjen tullen jatkaa aina kun tilanne, aika ja voimat vaan sallii. Mutta tästä siis jatketaan. Arki tulee, niin kuin sillä on aina tapana. Nyt vielä viimeisen kerran lösähdän sohvalle lomalaisena. Huomenna sitten onkin toinen ääni kellossa. Katsotaan miten tulen jaksamaan. Pitäkää peukkuja pystyssä. 4:45 herätys pelottaa jo nyt kamalasti.


p.s. Olette varmaan huomanneet, että blogiin tullessa ruutuun napsahtaa lukijakysely. Olisitteko niin ihania, että vastaisitte siihen? Vastanneiden kesken vielä arvotaan palkinto, joten jo sen takia kannattaa vastailla :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Tsemppiä arkeen! Meilläkin alkaa huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ♥ Onneksi paluu olikin yllättävän helppo :)

   Poista
 2. Mulla on vielä viikko lomaa, huhhuh! Hirveästi ei ole suunnitelmaa, silti koitan ottaa viimesistä päivistä ilon irti! Onnea herätykseen, se saattaa loman jälkeen tehdä tiukkaa! Arki on silti ihanaa kun siihen taas pääsee käsiksi, kyllä mä ainakin nautin arjesta kun on reeneissä ja ruokailussa rytmiä jota seurata eikä tule repsahduksia :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin nautit tästä viimeisestä viikostasi sitten ihan täysin rinnoin :)
   Onneksi tää arjen paluu ei ollutkaan ihan niin paha juttu ;)

   Poista