être belle - dream blush

keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2016

Muutamia vuosia takaperin, en ymmärtänyt poskipunan merkitystä meikissä ollenkaan. Olin todellinen aurinkopuuterin rakastaja ja sudin sitä menemään kasvoille ihan huoletta vähän enemmänkin. Luoja, että näytin välillä dorkalta ruskeine poskineni :D Kuten olen ennemminkin teille kertonut, blogimaailman löytäminen ja sinne uppoaminen on tuonut mulle valtavan paljon uutta tietoa ja olen oppinut todella paljon uutta. Ja uutta tietoa tulee nykyisin paljon enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. En silti tiedä, onko kaikki tämä tieto, varsinkaan kosmetiikkaan liittyen, ehkä niinkään tärkeää :D Kivaa tietoa kyllä. Rehellisesti voin sanoa, että blogin ja youtube gurut lopulta opettivat poskipunan merkityksen. Ja nykyisin sitä on sudittava naamariin ihan joka meikkiin. Meikki näyttää vajaalta, jos poskipunan jättää välistä. Yllättävää kyllä.


Olinkin todella innoissani, kun pääsin testaamaan itselleni uutta merkkiä ja vielä poskipunan muodossa. être belle merkistä olin kyllä kuullut aiemmin, mahdollisesti jopa jostain goodiebagistäkin saanut, mutta silti kovin etäiseksi jäänyt merkki. Tutustuminen uuteen merkkiin oli siis mahtia aloittaa poskipunasta.


être bellen poskipuna on pakattu tyylikkääseen mustaan pyöreään rasiaan, joka on koristeltu kultaisin osin. Pakkauksesta löytyy iso peili ja kansi aukeaa painonapista. Harmittelin tosin sitä, että rasia on niin suuri. Tämä on haasteellista mahduttaa kivasti meikkipussiin mukaan. Tämä on mielestäni myös hieman vanhanaikaistyylinen rasia, tosin siitä kyllä huokuu merkin salonkikelpoisuus. Eli tuotteet varmasti hoitoloissa upeasti esillä. Ihan näin tavallisena kuluttajana koin pakkauksen haasteelliseksi siis.


Poskipunassa on selkeä tuoksu, joka ei nyt ihan paras mahdollinen ollut sekään. Onneksi tuoksu on vain itse tuotteesta haistettavissa, kasvoille sudittua siitä ei ollut merkkiäkään. Ainakaan omaan nenääni en enää haistanut. Sain testattavaksi sävyn #2 peach sorbet, joka on upea persikkainen sävy pienellä hohteella.


Pigmenttisyys on juuri sopiva poskipunalle. Sitä pystyy kerrostamaan, jolloin siitä saa näkyvämmän, mutta pahojen övereiden tekemisestä ei kannata kantaa huolta. Vaikka pakkaus ja tuotteet tuoksu ei mua saanut syttymään, niin itse puna, se on suurta rakkautta ensi testaamalla! Tätä onkin tullut sudittua kasvoille jo vaikka kuinka monta kertaa. Yksi harvoista punista, johon olen näin palavasti tykästynyt!


Tässä yhdistin poskipunan kevyen meikin yhteyteen ja jokunen aika sitten postailemaani shoppailumeikkiin, jossa olikin sitten paksumpi kasvomeikki.


 Uusi poskipunarakkaus on siis syntynyt. En osannut kuvitellakaan, miten palavasti tällainen pinkkien vakiintunut käyttäjä rakastuisi näin kovin ihan rehelliseen persikkaan. Ja se hohto, se on juuri täydellinen. Sitä ei ole lainkaan liikaa. Vielä kun saisin tuon sopivampaan rasiaan, että voisin kiikuttaa sitä joka paikkaan mukanani :D

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Voi mitenhän mäkin oppisin poskipunan laittamisen... Näyttää tosi kivalta muilla, mut en vaan osaa ite :P

  VastaaPoista
 2. Ihanan luonnollinen sävy tässä punassa. Mä olen ihan jumissa poskipuniin ja myös kyllä siihen aurinkopuuteriin :D

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis sävy! Mulla on ollut tältä merkiltä silmänalusnaamio, mutta meikit eivät ole tuttuja :)

  VastaaPoista
 4. Pitkä ihastunut huokaus, aivan täydellinen puna. <3 Aurinkoa päivään Janet <3

  VastaaPoista