Vaasan Taikaa rakkaimmilleni

tiistaina, maaliskuuta 08, 2016


*postaus yhteistyössä Indiedaysin ja Vaasan kanssa


Olen huomannut, että näin pitkän talven jälkeen, sitä on ollut aivan liian helppoa kiukutella niille omille rakkaimmilleen väsymystään. Aamulla töihin lähtiessä väsyttää ja palattua vielä enemmän. Sille rakkaalleen, joka siinä ensimmäisenä tulee vastaan, onkin helppo tiuskaista omaa huonoa oloaan. Miksi sitä ei osaisikin vain hymyillä ja sanoa, kiitos rakas kun olet siinä ja piristät päivääni. Olinkin siis todella iloinen, kun Indiedays ja Vaasa otti minut mukaan Sano se leivällä- kampanjaan ja näin ollen muistutti myös minua paremmasta minästä.


Tämä oli tärkeä muistutus. Eihän kukaan meistä ansaitse turhaa kiukuttelua, jos toinen on väsynyt. Sano mieluummin vain kiitos ja anna toiselle jotain ihanaa! Vaasan Taika olikin siis todellinen taika tähän omaan väsymykseen ja kiukutteluun. Taika taikoi omaa ärtymystäni tieheni ja sain todella tehdä hymyssä suin makoisat välipalat rakkaimmilleni. Pääsimme maistelemaan uutukaista Taika Herkku Kauraa, jota meillä paahdettiin vesi kielellä.


Mä olen todellakin kauraleivän rakastaja ja mikäs sen parempi, kuin kiittää niitä rakkaita herkkuleipien saattelemana. Oma rakas Niksu, äiti ja isäpuoli. He olivat tällä kertaa todella kiitoksen ansainneet. Itse rakastan yllätyksiä, joten miksi en yllättäisi heitä ihanalla pienellä arkipäivän teolla. Toisen tekemä ruoka kun maistuu aina niin paljon paremmalle. Laitoin siis Vaasan Taikaa pöytään tarjolle ja saattelin ne sinne sydämin.


Kaiken rakkauden pistin kehiin ja syntyi sydänherkkuja. Vaasan Taika Herkku Kaura oli äärimmäisen makoisaa ihan sinälläänkin syötynä, vaikka olihan sydämin saatellut leivät täytteineen herkkuja. Herkku Kaura saa makua omenanpaloista ja auringonkukansiemenistä. Äiti totesikin, että tämä leipä menee jo ihan herkuttelusta, kun siinä on pieni makea vivahde. Ja totta! Me vedettiinkin noita paahdettuja namuja ihan vaan sinällään. Ohuet viipaleet paahtui todella rapsakoiksi ja kuitupitoinen sekä laktoositon Kaura piti nälän loitolla pidemmänkin aikaa.


Nautimme teestä, kahvista ja leivästä ja samalla sain pyytää anteeksi tuittuilujani sekä kiittää heitä siitä, että ovat kestäneet mun väsymysstressitunnetta. Rakkaat kärsii ihan turhaan meidän oikkuiluista, joten muistetaan, että jatkossa tehdään mieluummin niitä pieniä tekoja, kuten herkkuleipiä, kuin kiukutellaan turhanpäiväisesti.Hippunen rakkaustaikaa siis tarjoiltiin meillä sunnuntaina ja nautittiin toistemme seurasta.Ihana hetki ihan vain istahtaa alas ja rupatella. Siinähän ne huoletkin haihtuu.


Jos joku muukin ansaitsee kiitoksen, niin te. Te ihanat rakkaat lukijani, jotka mukanani olette kulkemassa. Pusut ja leivät lähetän teille näin virtuaalisesti ♥


Miten te muistatte rakkaimpianne? Tai oletteko te saaneet jotain ihania ylläreitä arjessa puolestanne?

Nyt teilläkin jollakulla on mahdollisuus napata Vaasan herkullinen eväskori Instagram lukijakilpailussa! @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään kaksi (2) voittajaa joka viikon perjantai ja palkintona tosiaan Vaasanin eväskori. Tarkemmat ohjeet löytyy täältä.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi miten ihania voikkareita ja nuo sydän leivänpäälliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä luksusta sydämillä leipiin :) ♥

   Poista
 2. Maistuivat niin hyvälle. Rakkaudella valmistettu. Kiitos rakas "piipero"😄❤.
  Äitiliini näin kiittelee.

  VastaaPoista