Adidas, aiheutitko allergiaa?

keskiviikkona, syyskuuta 07, 2016

Mulla on tässä pieni ongelma. Mä en yleensä kirjoittele blogiin huonoista tai mitäänsanomattomista tuotteista. Mä tykkään hehkuttaa hyviä tuotteita, vaikka ainahan susiakin joukosta löytyy. Ongelma ei tällä kertaa ole periaatteessa itse tuotteessa, koska siitä pidin. Ongelma on vaan siinä, ettei se taida sopia minulle. En tiedä elääkö mun iho tällä hetkellä täysin omaa elämäänsä tämän raskauden myötä. Mitä luultavimmin. Raskauden aikana ei suositella esimerkiksi tehtävän mitään rankkoja kasvohoitoja, koska ei voi tietää ihon reagoimisesta. En siis tässä vaiheessa oikein tiedä, mitä syyttää. Tarvinneeko tässä nyt tosin syytelläkään mitään, vaikka harmitus onkin. Adidas Adipure, miksi me ei voitu olla kavereita?

Sain blogin kautta testattavaksi Adidaksen uutuus deodorantin Adipuren. Alkoholiton ja alumiinisuoloton uutuus deodorantti on kehitetty varta vasten vastaamaan kuluttajien toivomuksia. Kymmenen vuoden tutkimustyön tuloksena Adidas toi markkinoille tämän täysin uudenlaisen patentoiden cotton-tech teknologiaa sisältävän antiperspirantin. Tämä täysin uuden tyyppinen teknologia auttaa pitämään kainalot kuivina, toimii ihon ehdoilla ja antaa ihon hengittää. Eikö kuulostakin hyvältä? Odotin kovasti tämän tuotteen testaamista, mutta me ei sitten toimitukaan yhdessä.


Tässä ote esitteestä, jossa kerrotaan tästä uudenlaisesta cotton-tech teknologista

cotton-techTM-teknologian sisältävä adipure toimii kolmella tavalla:
 1. Hien imeytyminen: patentoitu, hikeä itseensä imevä Cotton Tech -yhdiste toimii näkymättömän sienen tavoin ja imee itseensä omaan painoonsa nähden kymmenkertaisen määrän hikeä ja pitää siten kainalot kuivina.
 2. Kuivuminen: hikoilun loputtua hiki haihtuu ilmaan.
 3. Pitkäkestoinen vaikutus: kun hikoilu taas alkaa, Cotton Tech -yhdiste on valmiina imemään itseensä lisää hikeä ja pitämään kainalot kuivina 24 tunnin ajan.
Kuulostaa ihan täydelliseltä ja olisin niin kovin tahtonut pitää tästä uutuudesta. Jotain kuitenkin tapahtui. Laitoin tätä aamulla puhtaisiin kainaloihin, kuten joka aamu ja lähdin töihin. Pian kainalot alkoivat kuitenkin kutisemaan kamalasti. Niin kovin, että mun oli vain pakko raapia. Oli pakko lopettaa, koska tiesin tekeväni enemmän hallaa raavinnalla. En siinä vaiheessa aamupöpperössä edes tajunnut epäillä uutta roll-onia. Päivän aikana muutaman kerran kutinaa esiintyi, mutta en ihmetellyt sitä sen enempää. Illalla kotona odottikin vähän epämiellyttävämpi yllätys. Mun kainalot olivat aivan punaiset, iho lohkeillut irti ja oli ihan ahavoitunut. Eikä mun kainalot ole vieläkään palautuneet tästä koettelemuksesta normaaliin tilaansa. Vielä on paljaita pinkinpiä kohtia ihossa.

Allergia on vahva sana, mutta se vain sopi kolmen a:n otsikkoon niin kivasti :D. Ennemmin puhuisin yliherkkyydestä tai jostain muusta sopimattomuudesta. Mulle ei kamalasti sano tuotteiden INCIt mitään, joten vaikka kuinka lukisin ja tutkisin asiaa, menisi mulla varmasti ohi se, mikä mahdollisen reaktion mulle aiheutti. Voisin vahvasti epäillä tällä raskaudella olevan jotain osuutta asiaan ja haluaisin kovasti testata tuotetta heti kun kainalot ovat tervehtyneet. Eihän tällaisen testauksen jälkeen saa heti toista tuomita susihuonoksi. Tässä on vain pieni mutta. Tuo mun rakas Niksu. Hänen suojeluviettinsä mua ja mun mahaa kohtaan on tällä hetkellä jotain niin liikuttavan isoa, että hän ei anna mun testata tätä toistamiseen :D Ainakaan vielä kun pienokainen on tuloillaan saati imetyksen aikana. Tilanne on vain se, että mä silti tykkään tästä tuotteesta, vaikkei se tuntunut ainakaan ihan täysin mulle sopivan.


Adipure for women tuoksuu ihanan pehmeälle. Vihreät sitrukset kohtaavat kukkaiset ja puuterimaiset tuoksut. Nämä yhdessä muodostavat raikkaan ja naisellisen tuoksun, jossa kuitenkin on raikkautta ja pehmeyttä. Juuri sellainen, millaisesta tuoksusta minä pidän. Ihan hitusen jos olisi tuoksunut puhtaalle, tämä olisi päässyt kertaheitolla mun ykkössuosikiksi. Toki, tuo miinuspuoli on tällä hetkellä sen verran kova, etten uskalla testata ihan heti uudestaan. Jos joku teistä on tätä testannut, niin kertokaa mulle, että tää oikeasti toimii ja mun kainaloissa oli joku tilapäinen häiriöhetki. Tilanne on hankala, koska tykkään tuotteesta muttei se sovi mulle. Voi Adidas, harmittaa.

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Mulla tuli myös ikävää kutinaa Adidaksen deodorantista, se oli tosin eri versio mutta kuitenkin. Gartnerin dödöjä en myöskään pysty käyttämään samasta syystä, jotain herkistävää noissa on.

  VastaaPoista
 2. Mulla on joistan deodoranteista tullut samanlaista reaktiota. Älä testaa uudelleen, oon Niksun kanssa samaa mieltä.
  Tuo kyllä tuoksuu vaan niin hyvältä ja siis meillä sama testissä, mutta tyttärellä.

  VastaaPoista
 3. No voi harmi! Mulla on joskus jostain Garnierin supertehokkaaksi mainostetusta dödöstä tullut samantyyppistä. Muutama vuosi sitten mullahan todettiin methylisotiatzolinone (ja muut -isotiatzolinonet), joten joudun tarkasti syynäämään nykyään käyttämäni kosmetiikan. Yllättävän monessa sitä on! :/

  VastaaPoista
 4. Huh, kuulostaa aika rankalta reaktiolta enkä itekään uskaltaisi kokeilla uudelleen etenkään raskaana ollessa:/

  VastaaPoista
 5. Sain itse aivan samanlaisen reaktion Adidaksen violettikorkkisesta deodorantista pari vuotta sitten. Kokeilin sitä useaan otteeseen mutta aina sama juttu. Ja kutina oli niin kova ettei sitä kestänyt ollenkaan vaan deodorantti piti pestä pois. Sen jälkeen en ole uskaltanut Adidaksen deodorantteihin koskea. Nämä uudet ovat kiinnostaneet todella paljon mutta jos sinä sait samoja oireita niin veikkaan että minäkin saan. Kiitos kokemuksesi jakamisesta. Näitä huonojakin kokemuksia on virkistävä välillä lukea.

  VastaaPoista
 6. Mä kokeilin joskus Santen jotain mineraalipohjaista dödöä ja se nyt ei suoranaisesti aiheuttanut allergiaa, mutta ilmeisesti kuivatti kainaloiden ihoa, kun iho tuntui kiristävältä ja aristavalta. Punoitusta en havainnut. Olen nyt sitten taas käyttänyt ihan perus antiperspirantteja, mutta pitäisi ihan mielenkiinnosta kokeilla ehkä Laveraa tai jotain muuta luonnonkosmetiikkamerkkien dödöjä. :) tällaiseen toimistotyöhön varmasti riittäisi antiperspirantin sijaan deodorantti.

  VastaaPoista
 7. En ole siis harhaluuloinen deodorantin suhteen - aiheutti minulle ihan saman reaktion! Kainalot kutisi, punoitti ja ihokin lähti vähän niinkuin "irti".. Tosi harmi, kun olen etsinyt hyvää alumiinitonta deodoranttia.

  VastaaPoista