Clarinsin upeat syyspaletit 2016

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2016

Välillä toivon, että mun työaika olisi vaikka yhdeksästä viiteen, että aamulla ehtisi tai saati jaksaisi meikata vähän pidemmän kaavan mukaan. Ihan siis vain siitä ilosta, että pääsisi useammin käyttämään ihania luomivärejä. Nää aamun 4:40 herätykset on liian aikaisia niihin leikkeihin ja mulla on aamulla muutenkin ihan totaalinen minuuttiaikataulu, eli aikaa ylimääräiselle kikkailulle ei ole. Tällä hetkellä tämä arkimeikkailu tuntuu niin tylsältä, että pitäisi päästä innostamaan sitä jotenkin. Luomivärit olis kiva piristys. Varsinkin nyt, kun olisi niin ihania paletteja mitä käyttää. Clarinsilta tuli tänä syksynä kolme uutta ihanaa nelikkoluomiväripalettia ja sain ne teille esiteltäväksi tänne blogiin.


Mä olen aina pitänyt Clarinsin tuotteita niin ylellisinä ja kauniina. Yksinkertaiset pakkaukset, jotka ovat silti niin kauniit, että ansaitsevat olla näkysällä. Clarinsin huulipunat mulla onkin koko ajan esillä kauniiden hylsyjensä takia. Jos joku ei siis tiedä, mä rakastan kullan sävyä paljon :D Clarinsin paletit tulevat punaisissa pahvipakkauksissa ja sisältä löytyy ihaniin samettipussukoihin pakatut kauniit kultaiset pakkaukset. Paletit ovat erittäin jämäkät ja niiden sisälle sulkeutuu neljä upeaa luomivärisävyä.


Clarinsin syysmeikin pääpaino on intensiivisissä silmissä ja huulet jätetään kevyiksi. Näillä paleteilla onnistuu luomaankin vaikka millaisia upeusmeikkejä. Syyspalettien ohella tuli uusi ripsivärikin, joka kuuluu kokoelmaan, mutta se tarvitsee ihan oman postauksen.


Paletteja tuli tosiaan kolme erilaista ja jokaista koristaa erilaiset rusehtavat sävyt. Nude 01 on paleteista lämpimin. Kultaista, pronssia ja lämpimat ruskeat. Rosewood 02 on taas herkästi punaiseen taittavia kylmempiä ruskeita sävyjä. Brown 03 on taas taupeja ja kylmemiä sävyjä sisältävä paletti.


Paletteihin kuuluu jokaiseen oma pieni aplikaattori. Toisessa päässä ohuempi, rajauksiin ja alaluomelle sopiva aplikaattori ja toisessa päässä tavallinen pullukampi. Palettien sävyt ovat erittäin intensiivisiä ja pigmenttisiä. Pigmenttisyys oikein yllätti, se on todella hyvä.Nude 01 on paleteista ehkä se oma lemppari. Vaalea kultainen, pronssi sekä lämpimät ruskeat puhuttelevat mua kaikista eniten. Tumman ruskea on todella tumma!Rosewood 02 olisi nimensä mukaan mielestäni voinut olla vielä enemmän punertavampi. Rose tuo mieleen niin vahvasti meinaan punaisen sävyt. Hailakasti punaiseen taittavat sävyt ovat kauniita ai ehkä tarkemmin luumuiset sävyt. Tässä paletissa tummin ruskea on pigmenttisyydeltään hieman hennompi sävyltään, mutta silti sävyä lähtee.Brown 03 yllätti mut ihan täysin. Katsokaa tuota pigmenttisyyttä! Ihan järisyttävä. Alla ei ole primeriä näissä swathceissa vaan puhtaalla sormella vedetty puhtaalle ranteelle. Ja ihan vain yksi pyyhkäisy. Upeeta! Brown on siltä osin paleteista suosikkini. Mielettömän kauniit sävyt.

Kaikki sävyt ovat pehmeitä ja sisältävät mineraalipigmenttejä. Pehmeys luomiväreihin tulee karnaubavahasta sekä maissitärkkelyksestä, joiden ansiosta luomivärit levittyvät luomille helposti ja tasaisesti.


Palettien suositushinta on 52,20€.

Mikä paleteista osui eniten teidän makuun?

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mä voisin ottaa Rosewood 2:n. Se on mun valintani, ehdottomasti<3

  VastaaPoista
 2. Upeita ovat kaikki <3_<3 Mutta ehkä eniten puhuttelee tuo viimeinen.

  VastaaPoista
 3. Ihania kaikki, mutta kyllä NUDE on lemppari. :)

  VastaaPoista
 4. Oiii toi Rosewood! *sydänsilmäemoji* Ihastuttava! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se tuo ykkönen taitasi minun valintani olla. Onpa tosiaan hyvä pigmentti luomiväreissä.
  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
 6. Siis apua, monelta sun työt alkaa? Mulla kello herättää 5.10 ja sekin on tuntuu vielä ihan yöltä :D

  VastaaPoista