UD Naked Heat - Lämpöä silmiin

maanantaina, elokuuta 21, 2017

Mun kosmetiikkainto sen kun kasvaa tässä meikittömässä arjessa. Meikkileikki hetkiä on tätä nykyä niin harvoin, että kohtahan tässä jo ne vähäisetkin taidot ruostuu. Ja tietysti tämä kosmetiikkainto tarkoittaa myös sitä, että tekee mieli saada kaikkia uusia meikkejä. Ei ehkä ihan hyvä yhdistelmä tämä uusien meikkien himo ja vähäinen äitiyspäiväraha.... Että joo. Mutta tätä yhtä ihanuutta en vain oikeasti voinut ohittaa. En mitenkään! Koska tämä oli kuin mulle luotu. Katsokaa nyt!




Urban Decaylta tuli uutuus paletti Naked sarjaan ja tämän nimi on HEAT. Paletti sisältää siis aivan mielettömän ihania punertavia lämpimiä sävyjä. Kun näin tästä kuvan ensimmäisen kerran jo jokunen aika sitten, tiesin että tämä tulee olemaan mulle yksi pakko saada tuote. Ja kun viimein se tuli.. no tässä näette lopputuloksen :D Luojan kiitos, mulla on ihania ystäviä sekä kollegoita ♥ Tätä palettia meinaan ei saanut ainakaan vielä silloin mistään nettikaupasta - joko loppu tai ei vaan myydä nettikaupassa. Mulle meinasi iskeä ihan huoli, että enkö mä saa tätä ihanuutta. Kiitos mielettömän paljon ihanalle Annielle, joka paletin mulle tänne perähikiään jaksoi toimittaa ♥ Ja nyt olenkin saanut nauttia tästä ihanasta paletista. Tässä vielä swatchit, katsokaa miten upea!


Paletin sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja mielettömän helppoja levittää ja ne häivyttyy niin helposti. Eli puhdasta rakkautta koko paletti. Tällä oli hintaa Stockalla 54,90€

Mutta näistä alkulöpinöistä ja paletin esittelystä sitten itse meikkiin. Ja mä pääsinkin nyt osallistumaan jälleen bloggaajien yhteispostaukseen. Onneksi siis sain paletin :D Eli samalla paletilla tehdään taas meikki, jokainen tavallaan. Ja tällä kertaa tämän ehdotuksen takana oli paletin minulle tuonut Annie :)

kulmat // Lumene  Long-Wear Eyebrow powder 1 Mediun Brown
pohjustus // MAC Paint Pot Soft Ochre
luomivärit // Urban Decay Naked Heat
ripset // Maybelline The Colossal Big Shot  Mascara  *tuote saatu
rajaus  //  Avon  Mark Skinny Precision Longwear Eyeliner
vesiraja //  Make Up Store Golden Days

Käytin meikissäni sävyjä Ounce, Sauced, Low Blow, He Devil sekä Dirty Talk.


meikkivoide // MAC  Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NC20
puuteri // MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus
peitevoide // Lumene Under Eye Concealer *tuote saatu
aurinkopuuteri // Anastasia Contour kit Light to Medium
varjostus // Anastasia Contour kit Light to Medium
poskipuna // Isadora Perfect Blush 66 Bare Berry *tuote saatu
korostus // Make Up Revolution Ultra Pro Glow
huulet // Clarins Joli Rouge Brilliant 29 tea rose *tuote saatu


Ajattelin aloittaa paletilla leikkimisen paletin sävyjen vaaleammista väreistä. Tai no, eihän nämä nyt mitenkään todella vaaleita ole, mutta vähän jännitti meikata, kun Oliverilla on kova vierastus menossa. Toinen heräsikin päiväunilta meikkailun päätteeksi ja katseli minua pitkään. Onneksi ei itku tullut ja tottui nopeasti kun juttelin. Piti silti muutaman kerran katsoa oudoksuen. Mieleni mienaan teki tarttua tummempiinkin sävyihin, mutta tätä reaktiota odottaneena, päätin pysyä vähän vaaleimmissa. Onpahan jotain mitä odottaa, että pääsee taas leikkimään :D Meikki on myös melkoisen vauhdilla sutaistu, sillä koskaan ei voi tietää, monelta päikkärit loppuu.


Tässä siis minun versioni Urban Decay Naked Heat paletilla. Puhutteleeko paletti sinua? :)

Ja tässä tietysti linkit muiden bloggaajien meikkeihin. Käykäähän kurkkaamassa nekin :)

You Might Also Like

20 kommenttia

  1. Entäs jos se ei ollutkaan vierastelua, vaan Oliveri katsoi, että minne se mamma on lähdössä? Sellainen hätääntyminen, että nyt se on tälläytynyt ja lähtee jonnekin. :D

    Ihana ja niin hot mama olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna ihanainen ♥
      Voihan se olla, Oliver raukka :D Onneksi alkaa nyt jo hyväksyä äidin meikkileikit :D

      Poista
  2. Jep, tää on ihan sun paletti! Todella, todella kauniisti korostaa silmien väriä ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin. En pääse siitä yli miten monikäyttönen tää paletti on :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) Tää paletti on vaan niin lovea :D

      Poista
  3. Ihanan harmooniset kuvat <3 Oot kyllä upea nainen!

    VastaaPoista
  4. Tosiaankin hot mama, paletti sopii sulle tosi hyvin <3

    VastaaPoista
  5. Erittäin hottis-äiti siellä ^_^!!
    Ei kyllä yhtään näytä pikasutaisu-meikiltä, vaan todella upealta!! Saisinpa itsekin nopeasti tehtyä noin mahtavaa jälkeä :D.
    Muuten mihin kohti oot mitäkin sävyä laittanut?
    Voisin yrittää kopioida jossain vaiheessa, mutta mullehan pitää olla nuo aina väännetty rautalangalla, että osaan suunnilleen tiettyihin kohtiin värit laittaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanainen ♥
      Ounce sisänurkassa ja kulmaluulla, Sauced häivyttämässä luomivaon yläpuolella, Low Blow luomivaossa, He Devil liikkuvalla luomella sekä Dirty Talk ulkonurkassa. Auttaako tämä :)

      Poista
  6. Todella kaunis meikki. Mikä ihana panta sinulla on? <3
    Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Se on Pink Pewter panta. Olen kirjoitellut blogissa niistä ennenkin.
      https://my-fantazya.blogspot.fi/2014/12/upeat-hiuspannat-pink-pewter.html
      Tuolta voi käydä kurkkimassa :)

      Poista
  7. Mä bongasin ton paletin teiltä tänään ja mietin, että pitäisi itsekin ostaa joskus Nakedin paletti koska olen kuullut niin paljon hyvää näistä tuotteista. Ja siis miten mielettömän upean meikin olet loihtinut! Sä olet aivan huikean taitava ja ihan mielettömän kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, tule vaan kylään meille niin heti joudut kosmetiikkauhriksi :D
      Kiitos muru ihana ♥

      Poista
  8. Kaunis kokonaisuus, noista pantakuvista tuli mieleen ihan joku keskiaikainen linnanneito, todella kaunis! Sopii sun sävyihin todella hyvin ja niin kuin Charming Nailsillekin kommentoin, niin Heat on aivan loistava vihreille silmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos :D ♥
      Tää on mulle sävyiltään kyllä niin kotoisa :)

      Poista
  9. Voi hitsi,näyttää niin kauniilta tuo sun luoma meikki et alkoi itseäkin himottaa tuo paletti.Vaikka olin niin päättänyt ettei oo mun juttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans päättänyt monesti, etten osta ja sit joku kuva ja siinä se oli. Pakko saada :D Mut tää on oikeasti niin ihana paletti :)

      Poista