Nudea ja kultaa

torstaina, toukokuuta 31, 2018

Äidin oma aika on melko rajallista, varsinkin mitä tulee näihin omiin "huoltotoimenpiteisiin" :D Ja sit kun sitä aikaa olisi, niin olen jo niin väsynyt, että perus pesujen jälkeen olen valmis kaatumaan sänkyyn unille. Mutta on niitä iltoja, kun Oliver on nukahtanut todella nopeasti ja olen itse vielä kohtalaisen pirteä, saan tehtyä itselleni jotain kivaa. Monesti tässä vaiheessa valitsen kynsien lakkaamisen. Meinaan kyllähän huolliteltuja kynsiä on kiva katsoa. Mulla kynnet kasvaa taas ihan ihmeen nopeasti ja saan vähän väliä olla niitä viilaamassa lyhyemmäksi. Pitkien kynsien aikakausi on omalta osaltani ohi. Ainakin toistaiseksi. En tykkää, kun pitkillä kynsillä niin herkästi voi raapaista tai tökätä ihan vaan vahingossa. Ja kakkapyllyn pesukaan ei sellaisilla ole mitään juhlaa. Olen nyt mieltynyt tähän lyhkäisempään malliin ja onhan tää ollut paljon kätevämpi monessa suhteessa verrattuna pitkiin. 


889 Glamour Gold // 544 Nude Attitude

Mun yksi ehdoton suosikki kynsilakka merkeistä on Isadora. Laatua halvalla ja vielä nopeahko kuivuminen. Näitä arvostan suuresti. Varsinkin, kun aika on rajallinen näihin hommiin tällä hetkellä. En ole vielä yhteenkään Isadoran lakkaan joutunut pettymään ja suurimmat suosikit kaikista lakoistani tältä merkiltä löytyykin. Ja tässä lakkauksessa käytin ensimmäistä kertaa tätä punertavaa nudea. Hyppäsi muuten kerta heitolla mun kympin kärkeen. Tämä nude yllätti täysin. En meinaan pullossa tuosta sävystä kamalasti perustanut ja jätin tämän testailun aina myöhemmälle. Onneksi vihdoin testasin, tämä on ihan yksi parhaimmista nudeista, mitä olen kokeillut!Kynsillä nudea kaksi kerrosta ja glitteriä kolme, että siitä tulisi tarpeeksi peittävää. Lakkaus kesti hyvänä myös useamman päivän, vaikka kynnet joutuu olemaankin rankoissa olosuhteissa :D Mutta siis tuo nude, se on vaan ihan super!

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Mä oon muuten ehtinyt aika hyvin huoltaa itseäni, mutta kynnet ovat jääneet kyllä melkoisen paitsioon eikä taas hetkeen sormien kynsillä ole lakkaa näkynyt. o.O

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanat<3 täytyy tulla testaamaan ;)

    -Skeit-

    VastaaPoista