Hauva"vauva" 8 vuotta!

keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Oikein paljon onnea meidän 8-vuotiaalle hauvalle!

2.2.2003 syntyi kääpiöpinseripentue black&tan värityksellä. Pentueen pienin kotiutui meille. Se ei ollut saanut kauheasti ruokaa kun sen sisarukset olivat ahneita ja tämä pienokainen joutui rähisemään ja pitämään puoliaan, että sai syötyä.

Pahoittelut kuvien laadusta. Nämä on otettu valokuvista..

Tämä meidän ihanan luonteen omaava uros on edelleen kuin nuori poika ja menoa riittää. Rauhoittunut ja aikuistunut, mutta muuten vauhti on ehkä jopa kovempaa kuin pentuna. Niin ihmisrakas ja hellyydenkipeä, mutta silti omanarvonsa tunteva ja tempperamenttinen. Aamu-uninen ja peiton alla nukkuva, illalla sitten riehutaan ja halutaan tekemistä.

Tässä tänään. Meijän vauva se on edelleen <3

kuvat:Janet

Oikein paljon onnea hauva :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Myöhästyneet onnittelut! Ihania nuo pentukuvat, luppakorvat <3

  Meilläkin vietittiin synttäreitä kuun alussa, nuorempi täytti vuoden <3 Alkaiskohan se kohta jo aikuistumaan :D

  Ei kyl pitäis yhtään katella mitään pentukuvia, pelottaa vähän kun Danan kasvattajalle on ehkä huhtikuussa tulossa taas pentuja, etten vaa vahingossakaan saa päähäni ottaa kolmatta :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :) Onnittelut myös sinne :)

  Me ollaan miehen kanssa mietitty, että olisi kiva teettää meidän pojalla pentuja, jos vaikka saisi tuota ihanaa luonnetta siirtymään etiäpäin :) Täällä vähän sama vika, että himottaisi ottaa toinen koira, mutta meidän poika on niin mustis, että taidetaan nyt mennä vaan näin :)

  VastaaPoista