I fall in love with you every day again and again

perjantaina, maaliskuuta 25, 2011

Mun on ihan pakko vähän hehkuttaa :)

Olen aamusta asti siis järjestänyt rakkaalleni synttäreitä, koko illan miettinyt mitä pukisin päälleni. Kerkeänhän varmasti laittautua ja tehdä kaikki ruoat valmiiksi ennen vieraiden tuloa. Aamiainen sänkyyn ja öljyhieronta jossain vaiheessa illalla. Suunnittelussa olisi myös käydä jossain illan aikana, mutta vielä ei tietoa, että missä. Onhan kaikki nyt varmasti mietitty, ettei mikään unohdu. Haluaisin, että jokainen syntymäpäivä olisi rakkaalleni ainutlaatuinen ja hän voisi muistella niitä ilolla. Itse asiassa haluaisin, että jokainen päivä elämästä olisi sellainen.



Voiko joka päivä rakastaa enemmän? Tai voiko joka päivä rakastua toiseen uudelleen ja tuntea sitä ihanaa tunnetta? Mun mielestä voi. Onhan toki niitä kausia, että kiukuttaa ja mikään ei oikein tunnu miltään, eikä silloin osaa myöskään katsoa sitä rakastakaan niinkuin ehkä kuuluisi. Mulla on nyt ollut viimeiset päivät taas niitä, kun tunnen vain rakastuvani tuohon uudestaan ja uudestaan. Voiko ihminen rakastaa näin paljon ja silti joka päivä huomata, että tänään taas rakastan enemmän kuin eilen?



Muistakaa jokainen teistä pitää huolta siitä rakkaimmasta ja pitäkää hänestä kiinni. Elämässä on joskus vaikeaa, mutta se tuntuu paljon helpommalle, kun on toinen siinä vieressä.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!





kuvat : weheartit.com

You Might Also Like

0 kommenttia