Oli ihan kiva päivä

perjantaina, maaliskuuta 18, 2011

Kyllä, mä eilen menin ja vuokrasin sen, Sex and the City 2. Olihan mun nyt pakko nähdä kakkos osakin, kun ykkönen oli niin hyvä. Pukuloisto oli upeaa, mutta kyllä mä silti sanon, että ykkönen säväytti mua jotenki enemmän. Se oli jotenkin paljon herkempi. Hyvä tämä kakkonenkin oli :) Mutta nyt voin olla ylpeä itsestäni. Olen vihdoin ja viimein saanut katsottua nämä, mistä kaikki ovat jo puhuneet aikapäivät. Ehkä nämä joskus jopa koristavat meidän blu-ray kokoeilmaa ;)kuvat:google

Kävin katsomassa heti töiden jälkeen , josko siellä pellon lähistöllä olisi ollut jotain jälkiä ja olihan siellä. Pellon poikki meni todella syvät jäljet. En saanut selvää, että mikä eläin siitä olisi mennyt, mutta epäilen sen olleen tosiaan se hirvi. Onneksi luotin koiraamme :) Tästä hyvästä se ansaitsee ylimääräiset halit, vaikka päivittäin se saa niitä kyllä ihan yllin kyllin. Tänäänhän se pääsee "mummolle" hoitoon, kun me lähdemme sinne synttärijuhliin. Eli tiedossa on lihotettu pikkukoira, kun palaamme. Tänään on siis tiedossa vielä lahjojen osto ja vaatteiden pakkaus. Niin ja suht pitkä ajomatka.

Eilen oli todella ihanaa käydä ratsastamassa. Oli suht lämmin ja aurinko pilkotteli pilvien välistä. Polle oli todella reippaalla tuulella ja mentiinkin aika pitkä lenkki. Mutta ei me selvitty ihan ehjinä kotiin. Me upottiin todella syvään lumeen, kun väistimme traktoria(polle hieman pelkää), niin että lumi oli pollea rinnuksiin ja mun jalat osui selästä jo maahan. Eli syvälle mentiin. Onneksi polle sai itsensä riuhtaistua sieltä ja pääsimme jatkamaan matkaa, yksi jalka hieman verta vuotaen (takajalan hokki osui etujalkaan ->pieni haava). Muutoin oli todella kivaa :)

Ratsastuksen jälkeen tosiaan lösähdin sohvalle katsomaan SATC:a ja äidillä kävimme iltapalalla. Vielä katsoin Housen ja nukkumaan. Oli todella touhukas päivä :) Viikonloppunakaan ei hirveästi kerkeä rentoitumaan, mutta välillä näin. Ei siis muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!

kuva:weheartit

You Might Also Like

0 kommenttia